Copy
Next generation consultancy
Ser denne mail mærkelig ud?
Se online-version her

Fremtidens infrastruktur er effektiv og klimavenlig

I NIRAS skaber vi infrastruktur, der understøtter fremtidens bæredygtige mobilitet. Det gør vi for eksempel i kraft af store havneprojekter i Tanzania. Og i Norge sikrer vi bedre fremkommelighed for halvanden million nordmænd med jernbaneprojekter, der blandt andet skal forbinde Drammen og Kobbervikdalen. Læs disse historier, og mød tre af vores rådgivere her i NIRAS’ nyhedsbrev, januar 2020.

Stor InterCity-satsning i norsk jernbaneprojekt

Halvanden million nordmænd får kortere rejsetid og flere togafgange, når Bane NOR udbygger jernbanen i den sydøstlige del af Norge. Her skal bygges en dobbeltsporet togforbindelse mellem Drammen og Kobbervikdalen.

Theis brænder for effektiv infrastruktur i hele Skandinavien

MØD EN MEDARBEJDER: Theis Tarp Rasmussen trækker de store linjer. Det gør han så godt, at mange millioner nordmænd kommer hurtigere, sikrere og mere bæredygtigt fra a til b i kraft af nogle store jernbaneprojekter for Bane NOR.

Väsjön – en ny by nord for Stockholm  

Väsjön er en ny bebyggelse nord for Stockholm med 4.400 boliger til 10.000 mennesker. NIRAS er ansvarlig for at udforme alle hovedledninger til vand, spildevand og regnvand, hvilket indebærer 3D-design af 15 km rørledning.

Tunnelekspert med smag for udfordringer

MØD EN MEDARBEJDER: Grækenland, England, De Forenede Arabiske Emirater, Qatar og Danmark. Marios Dimitriadis har skiftet hjemland fire gange i sin jagt på udfordrende projekter. Han arbejder med tung, underjordisk infrastruktur – jo mere avanceret, jo bedre.

Ny baneforbindelse på Sørlandsbanen i Norge

I to nye projekter skal NIRAS hjælpe med at skabe bedre jernbaner i Norge. Det gælder en ny togforbindelse ved Hokksund på Sørlandsbanen. Og en eksisterende overkørsel skal nedlægges ved Dal Station på Hovedbanen nord for Oslo Lufthavn, Gardemoen.

Jernbanespecialist fikser sporene for Bane NOR

MØD EN MEDARBEJDER: Vilde Åsnes Birkeland er konstruktionsingeniør og jernbaneentusiast i NIRAS. Hun holder styr på Bane NOR’s mange projekter på Østlandet i Norge fra Oslo-kontoret.
LinkedIn
Facebook
Website
Copyright © 2020 Niras, All rights reserved.