Copy
Next generation consultancy
Ser denne mail mærkelig ud?
Se online-version her

Længe ventet åbning

Kom med en tur rundt på det spritnye Radisson Red hotel, som langt om længe har kunnet slå dørene op for de første gæster i Aarhus. Og så er der åbnet for pengekassen til nødstedte danske varmeværker. Staten har afsat en pulje på 26 mio. kroner til de omkring 200 værker, som er kommet på gyngende grund, efter det såkaldte grundbeløb er bortfaldet. Læs disse og andre historier i NIRAS’ nyhedsbrev, juni 2020.

Pulje skal forhindre, at fjernvarme bliver dyrere

Hjælp på vej til varmeværker, som har mistet statsstøtte. Der er afsat 26 mio. kroner over de næste fire år til rådgivningsydelser for varmeværker, som har mistet de økonomiske støttemidler – de såkaldte grundbeløb.

Fremtidens sygehuse skal være fleksible

INDSIGT: Fleksible løsninger i forhold til logistik, bygninger, arbejdsprocesser, apparatur og sikkerhed kan forberede os bedre til næste runde af Corona-virus eller andre sygdomsudfordringer. Det mener Michael Møller, markedschef for hospitaler.

Fra blomsterfarm til bæredygtig industripark

En blomsterfarm i Kenya investerer massivt i bæredygtighed for at kunne eksistere blandt unik natur og dyreliv. NIRAS hjælper med at udarbejde masterplanen for den bæredygtige omstilling til en industripark for miljøvenlige virksomheder.

Håb om mere frisk luft på gamle skoler

En ny branchevejledning for indeklima i skoler skal tilpasses de strenge indeklimakrav, så det motiverer til at renovere i stedet for at lade stå til. MOE, Teknologisk Institut og NIRAS udarbejder den nye vejledning, som gælder både for nybyggeri og renovering.

Renoverer fredet københavnerskole  

Den ikoniske skole, Skolen ved Sundet, på Amager i København gennemgår en helhedsrenovering, der blandt andet sikrer et bedre indeklima og klimatilpasning.

Jens Brandt Bering bliver direktør for Forsyning

NIRAS får en ny direktør for forsyning. Jens Brandt Bering er overbevist om, at det er de strategiske partnerskaber i forsyningsbranchen, som skal få den grønne omstilling til at lykkes. Mød ham her.

Gratis webinarer

LinkedIn
Facebook
Website
Copyright © 2020 Niras, All rights reserved.