Copy
Nieuwsbrief 06-12-2021 - View this email in your browser
Agenda komende weken

Jeugdagenda

Za 11 december: Training voor alle jeugd in sporthal De Zijde
Zo 12 december: Vrijspelen in de Oostmeerhal van 10.00 - 12.00 uur (alleen oudste jeugd)
Za 18 december: Training voor alle jeugd in sporthal Oostmeer
Vr 24 december t/m za 8 januari: Kerstvakantie

 

Seniorenagenda

Zo 12 december: Vrijspelen in de Oostmeerhal van 10.00 - 12.00 uur
Vr 24 december t/m za 8 januari: Kerstvakantie

Van de commissies

Van het bestuur: Extra vrijspeelmoment senioren / oudste jeugd


Goed nieuws!
Afgelopen week heeft Sportfondsen ons benaderd dat er ruimte is ontstaan voor ons om een extra moment de Oostmeerhal te huren. Dit betekent dat er komende zondag 12 december van 10.00 uur - 12.00 uur gelegenheid is om vrij te spelen voor de oudste jeugdleden en alle senioren leden.
 
Dus zet het in je agenda: Zondag 12 december vrijspelen van 10.00 uur - 12.00 uur in de Oostmeerhal.

Van de seniorencommissie: Kaartje naar Ed


Twee weken geleden is Ed opgenomen in het ziekenhuis om een dubbele by-pass operatie te ondergaan. De operatie was ingepland maar op het moment dat hij geopereerd zou worden, werd het afgeblazen omdat er geen IC bed voor hem beschikbaar was.

Gelukkig is hij alsnog twee dagen later geopereerd. Alles is goed gegaan en Ed is inmiddels weer thuis.

Wij wensen hem namens de hele vereniging heel veel sterkte en een voorspoedig herstel.
Mocht iemand een kaartje naar Ed willen sturen, neem dan even contact op met Truus voor het adres. 

Van de sponsorcommissie: Rabo Clubsupport

Onder de naam “Rabo Club Support” keert de Rabobank een deel van haar winst uit aan (sport) verenigingen en stichtingen. De Rabobank-leden hebben middels een stemming bepaald waar een evenredig deel van het beschikbare bedrag naar toe gaat. 

Wij hebben het mooie bedrag van €363,89 mogen ontvangen. Dank aan iedereen die op ons gestemd heeft!
 

Van de sponsorcommissie: Cadeaus bestellen via Sponsorkliks


De feestdagen staan weer voor de deur, hét moment om cadeautjes voor je famielie/vrienden te kopen. En jezelf natuurlijk niet vergeten!
Door de cadeautjes via Sponsorkliks te kopen, sponsor je ons gratis. BCL krijgt namelijk een bijdrage bij elke aankoop die via Sponsorkliks gaat!
Hoe je dat doet?
Klik op deze link, dan ga je vanzelf naar onze eigen sponsorkliks pagina. Kies daarna voor de winkel waar je je cadeau wilt kopen.

Van de kampcommissie: Vergeet je niet in te schrijven


Ondanks dat het nog even duurt, vergeet je inschrijving niet! Let op, je kan je zowel voor een heel weekend als alleen zaterdag opgeven!

Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk bcl’ers meegaan om er een top weekend van te maken. Ook als je alleen zaterdag overdag wilt komen ben je van harte welkom natuurlijk!
 
Inschrijfformulier downloaden

Teamfoto's


In de vorige nieuwsbrief stonden de teamfoto's van de vijf teams in de Bondscompetitie en Jeugteam 2 en 10. Hieronder de foto's van J1, J5 en J7!
Team J1:
Tygo, Daphne, Jisca, Stephanie, Eileen en Laurens

In deze eerste fase van de jeugdcompetitie spelen zij U19 en hebben zij 4 van de 5 wedstrijden achter de rug en staan op de 1e plaats.

 
Team J5:
Thyrza, Joanna, Chanise, Jamie, Daniël en Milan. 
Han was afwezig.

In deze eerste fase van de jeugdcompetitie spelen zij U15 en door allerlei omstandigheden hebben zij pas 2 wedstrijden gespeeld. 
Team J7:
Rodney, Arion, Cas, Ruben, Donna, Noa, Maud

In deze eerste fase van de jeugdcompetitie spelen zij U13.
BCL Exclusive

Verslag van Team 2


Eind november - De competitie is nu halverwege voor team 2 van BC Lansingerland. Ons team bestaat uit Wesley, Dion, Danny, Jacqueline en Aranka. In verband met de zwangerschap van Jacqueline maken we ook veel gebruik van invallers, die ook allemaal een beetje bij ons team horen :). 

De eerste wedstrijd leverde een 8-0 overwinning op, daarna werd het een stuk pittiger. We spelen leuke wedstrijden waarbij er veel driesetters zijn. Dat zorgt ervoor dat, hoewel we soms wedstrijden verliezen, ze wel altijd leuk en spannend zijn. 

We staan momenteel een-na-laatste, maar hebben alle hoop voor de returns om wat hogerop te komen!

Verslag van Team 5


Eind november - Het begon allemaal op vrijdag 17 september 2021, na bijna een jaar competitieloos te hebben rondgedwaald was het weer zo ver: de start van het competitieseizoen 2021-2022! Zouden we dit seizoen dan wel kunnen afmaken of zal de strijd tegen corona onze strijd op de badmintonbanen weer overnemen? We zijn nu al halverwege, dus we hebben goede hoop!
 
Helaas is ons voormalig teammaatje Lisanne verhuisd naar de Noordoostpolder, dus moeten we het met een dame minder doen. Het team bestaat nu uit Melissa, Ciska, Rohin en Rory. Met z’n viertjes zullen wij de klus moeten klaren in de 6de divisie! We kwamen terecht in een afdeling met teams uit o.a. Noordwijk, Leiden, Voorhout, Valkenburg. Allemaal redelijk uit de buurt, maar ook wel weer leuk om eens heel andere teams tegen te komen!
 
De heren verschenen met de eerste wedstrijd nog enigszins geoefend op de baan, dankzij o.a. regelmatig zomerbadmintonnen. De dames waren minder goed voorbereid, maar zeker gemotiveerd! Die eerste uitwedstrijd op 17 september verliep best goed en we wonnen zelfs, al waren er wel 4 drie-setters gespeeld! Dat was een goed begin en smaakte naar meer! De volgende wedstrijden bleken vaak heel erg aan elkaar gewaagd, er werden sets gewonnen of verloren met soms slechts minimaal verschil en opnieuw regelmatig drie-setters. We hebben nu 7 wedstrijden gespeeld, dus we zijn halverwege! Daarvan hebben we er 2 gewonnen, 2 gelijk en 3 verloren. De verloren wedstrijden waren steeds met 3-5 en ook daar scheelde het soms weinig en had de uitslag in ons voordeel kunnen uitpakken! Rohin en Rory zijn ongeslagen in hun herendubbel! Rohin is ongeslagen in de single en Rory heeft van 6 wedstrijden slechts 1 verloren single! De heren halen zo veel punten binnen. Melissa en Ciska hebben het moeilijker, soms waren het hele spannende wedstrijden, maar visten ze net achter het net. Er zijn zeker perspectieven voor de return-wedstrijden!
 
Op dit moment staan we in de middenmoot, maar vooral de strijd om de 2de t/m 5de plaats zal nog spannend gaan worden. Die teams ontlopen elkaar niet veel!
We hebben er zin in!
 
Groetjes namens team 5,
Ciska
Toernooien
Voor wie graag een toernooi speelt, hebben we hieronder wat toernooien in onze omgeving op een rijtje gezet:

Senioren

12 februari 2022: Leids Open

Jeugd

8 en 9 januari 2022: RJC TFS, Barendrecht

Toernooi verslagen, leuke weetjes en andere nieuwtjes mag je sturen naar: pr@badmintonclublansingerland.nl
Website
Facebook
Instagram
Belangrijke emailadressen:

 
voorzitter@badmintonclublansingerland.nl | Lisette in ’t Veen

bestuuralgemeen@badmintonclublansingerland.nl | Roel van Harten en Peter den Boer

secretaris@badmintonclublansingerland.nl | Sandra Kerkvliet

ledenadministratie@badmintonclublansingerland.nl | Voor wijzigingen in lidmaatschap en (mail)adres

senioren@badmintonclublansingerland.nl | Seniorencommissie

jeugd@badmintonclublansingerland.nl | Jeugdcommissie

competitie@badmintonclublansingerland.nl | Voor vragen over de bonds-, recreanten-en jeugdcompetitie
Copyright © 2021 Badmintonclub Lansingerland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp