Copy
Nieuwsbrief 11-10-2020 - View this email in your browser
Van de commissies
Van de voorzitter
 

Huisregels

Graag vragen wij jullie wat extra aandacht voor onze afspraken m.b.t. het badmintonnen in de verschillende zalen:

  • We zijn één vereniging als Badmintonclub Lansingerland, spelers zijn geen gast in een zaal waar ze voorheen niet speelden. Dit betekent ook: maak jezelf nuttig met het opzetten en opruimen van de banen en eventuele andere zaken in elke zaal waar je speelt.
  • Als er veel spelers in de zaal zitten te wachten om hun partij te spelen, speel dan 2 sets en geen 3 sets. Deze kun je later op de avond als het rustig is nog spelen.

Coronaprotocol

Wij willen jullie graag wijzen op ons geüpdatet coronaprotocol. Lees dit s.v.p. zorgvuldig door. Hiernaast heeft Gemeente Lansingerland een dringend advies uitgebracht tot het dragen van mondkapjes in de sporthal en zegt hierover het volgende:

'Dit doet u niet alleen voor uzelf, maar vooral voor een ander. Het is een extra middel om het coronavirus onder controle te krijgen. Voor de sport geldt ook dat we dringend adviseren een mondkapje te dragen in de binnensportaccommodaties en kleedkamers. Tijdens het sporten zelf is het niet nodig een mondkapje te dragen. Publiek is niet toegestaan in de accommodaties.'

Klik hier voor ons coronaprotocol

Herfstvakantie

Van maandag 19 t/m zondag 25 oktober is het herfstvakantie en alle zalen zijn dan gesloten. Er is dan geen training en ook geen mogelijkheid om vrij te spelen.

Jeugdcompetitie


De jeugdcompetitie start in het weekend van 30 oktober 2020. De speeltijden en locaties zijn hier te vinden.

Spelers die zich nog niet hebben opgegeven, maar wel mee willen doen aan de competitie, kunnen zich nog aanmelden via deze link!

De teamindeling staat op onze website. Voor ieder team zoeken wij een teambegeleider, die de communicatie wil verzorgen binnen het team en naar de competitieleider. Aanmelden kan via jeugd@badmintonclublansingerland.nl.

Van de PR-commissie: nieuwe rubriek & fotobeleid

Graag willen wij een nieuwe rubriek introduceren, een rubriek waarin een speler van onze badmintonclub zich voorstelt. Gewoon om elkaar beter te leren kennen. Een kort stukje met wat wetenswaardigheden over jezelf en het liefst met foto. Aranka Geene zal als eerste de pen oppakken en zich in de volgende nieuwsbrief voorstellen. Suggesties voor een naam voor deze rubriek zijn welkom op pr@badmintonclublansingerland.nl.

Regelmatig worden er foto's gemaakt die terug te vinden zijn op onze social media, website en nieuws. Als jij of jouw kind liever niet op de foto wil, mail dit dan naar pr@badmintonclublansingerland.nl zodat wij daar rekening mee kunnen houden. 

De seniorencommissie stelt zich voor

 

Kitty

Mijn naam is Kitty Dudok. Ik ben getrouwd met Jaap Dudok en we wonen in Bergschenhoek en hebben twee poezenmonsters. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als afdelingsmanager Radiologie en Nucleaire Geneeskunde van Franciscus locatie Gasthuis en Vlietland. Ik ben begonnen met badminton toen ik 10 jaar oud was bij PIP in de Sterrenhal. Een ontzettend leuke tijd, waar ik dierbare herinneringen aan heb, zoals leuke mensen, competitie, badmintonkamp. Op mijn 18e ben ik gestopt met badminton. Daarna heb ik nog twee jaar bij BC Ommoord gespeeld. Ongeveer 13 jaar geleden begon ik badminton te missen en omdat ik in Bergschenhoek was gaan wonen, werd ik lid van Nerash. Ook dit was een gezellige vereniging met leuke mensen en waar ik ook met veel plezier heb gespeeld. De nieuwe vereniging zie ik als een positieve resultaat van al het goede van drie verenigingen herenigd in een nieuwe badmintonclub! Ik wil graag een steentje bijdragen voor de seniorencommissie, waarbij jullie me kunnen aanschieten als je leuke ideeën hebt.
 

Diana

Hoi, ik ben Diana Leidelmeijer, 55 jaar oud, moeder van 2 kinderen, 23 en 28 jaar. Ik speel vanaf 2014 met veel plezier bij Nerash. Mijn hobby's zijn: badminton, lezen, koken en muziek. Bij Nerash was ik mede lid van de activiteitencommissie en heb dat met veel plezier gedaan en hoop nu met de nieuwe vereniging hetzelfde te bereiken.
 

Truus

Mijn naam is Truus in ’t Veen, ik ben getrouwd met René in ’t Veen, we wonen in Bergschenhoek en ik heb twee kinderen, twee aangetrouwde kinderen en vier kleinkinderen: een gezin van 10 waarvan er 6 badmintonnen bij BCL! Ik werk (nog een half jaar) bij de rechtbank als planner waarna ik hoop van mijn pensioen te gaan genieten. Badmintonnen doe ik al sinds 1977, eerst bij “de Weidevogels” en daarna al ca. 25 jaar bij Nerash. Ik ben blij met de fusie van de drie verenigingen en zie de toekomst voor wat betreft BCL met veel plezier tegemoet.
 

Gerard

Mijn naam is Gerard van der Meer en ik ben heel wat jaren lid geweest bij PIP. Ook heb ik heel wat jaren competitie gespeeld en het liefst mix competitie maar dit jaar heren competitie door een gebrek aan dames. Ik ben 59 lentes jong en getrouwd met Marry en woon in Berkel en Rodenrijs. Mijn werk is parkbeheerder (van de Leeuwenkuil) tuinman, hovenier en assistent vee-manager op Boerderij Lansingerland in Bergschenhoek. Ik hoop dat ik kan bijdragen aan een succesvol slagen van de fusie en dat we er een gezellige en gezonde vereniging van kunnen maken. Mocht je vragen hebben aarzel dan niet om op me af te stappen.

Met z’n vieren vormen wij de seniorencommissie!
Sportieve groeten, Kitty, Diana, Truus en Gerard
senioren@badmintonclublansingerland.nl

BCL exclusive

Sponsor ons via SponsorKliks

Steun BC Lansingerland zonder dat het jou een cent extra kost! Klik hier om de SponsorKliks-pagina van BC Lansingerland te bezoeken.

Babynieuws!


Op 25 september 2020 is Katie Jacoba Maria van Adrichem geboren.

Wij willen Jolanda en Dion van harte feliciteren met de geboorte van hun dochter!

Toernooiverslagen

Starttoernooi voor de jeugd


Afgelopen weekend, 9 en 10 oktober, hebben we het eerste toernooitje voor de jeugd gehad; het starttoernooi. Op de vrijdag deden groep 2 en 3 mee, en op zaterdag de zaterdaggroep en groep 1 van de vrijdagavond. Er werden heel veel leuke en spannende wedstrijdjes gespeeld! De foto’s zijn te bekijken op de Facebook, klik hier. Nu nog lekker 1 weekje spelen en trainen en dan vakantie.
Toernooi verslagen, leuke weetjes en andere nieuwtjes mag je sturen naar: pr@badmintonclublansingerland.nl
Instagram
Facebook
Copyright © 2020 Badmintonclub Lansingerland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp