Copy
Nieuwsbrief 20-01-2021 - View this email in your browser
Van de commissies

Contributie

Afgelopen weekend zijn de facturen en vooraankondigingen voor de contributie van dit seizoen verstuurd. Helaas zijn door een bug in onze mailserver de meeste e-mails in de spamboxen beland of via een foutmelding helemaal niet aangekomen. Komend weekend worden de facturen en vooraankondigingen van de incasso nogmaals verstuurd. Mocht u komende maandag nog niets hebben ontvangen, check s.v.p. uw spam box en/of registreer het email adres penningmeester@badmintonclublansingerland.nl als veilige afzender.

Alvast bedankt namens het bestuur van Badmintonclub Lansingerland.

Stopzetten competitie

Beste seniorleden en (ouders van) jeugdleden,

Badminton Nederland heeft besloten alle competities stop te zetten (zie bericht hieronder). Uiteraard hebben we hier begrip voor en komt dit niet als een verrassing, maar met jullie zijn ook wij teleurgesteld. Zodra er nieuws is over een eventuele alternatieve competitie zullen wij jullie informeren.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Badmintonclub Lansingerland

Beste lezer,

Badminton Nederland heeft besloten om per direct alle lopende competities voor dit seizoen te beëindigen. Door de verlenging van de huidige lockdown tot minstens dinsdag 9 februari is het conform de opgestelde routekaart niet meer mogelijk om de reeds opgestarte competities nog uit te spelen. Dit is een ingrijpend besluit is, maar wel het juiste besluit.

In een eerder stadium zijn er diverse alternatieve scenario’s ontwikkeld om de competitie toch uit te laten spelen, maar in meerdere opzichten is dit momenteel onverantwoord. De gezondheid van iedereen in badmintonnend Nederland staat voorop en een verplichte hervatting zou kunnen leiden tot zowel logistieke als financiële problemen voor verenigingen. Daarnaast kan de competitie niet hervatten zonder dat spelers fatsoenlijk kunnen trainen.

Competities

Dit besluit betreft de gehele Bondscompetitie (inclusief Eredivisie), recreantencompetitie, najaarscompetitie in Centrum, doordeweekse en mannencompetitie in regio Noord, midweeksecompetitie in Noord-Brabant en de jeugdcompetities in alle regio’s. Er worden geen kampioenen benoemd en er zal geen promotie en degradatie worden toegepast. Alle teams die zich hebben ingeschreven voor het seizoen 2020-2021 komen in het seizoen 2021-2022 uit in dezelfde divisie/klasse.

Alternatief

Momenteel is er geen zicht op wanneer er versoepelingen plaatsvinden, maar er zullen wel alternatieve competitie/toernooien voor competitieteams aanbieden worden aangeboden indien de situatie dit natuurlijk toestaat. Dit alternatief zal worden uitgewerkt, maar zal een vrije inschrijving betreffen en er zullen geen deelnamekosten zijn.

Badminton Nederland

Nieuw datum pubquiz!

In deze voor ons nog steeds bijzondere periode hebben we nog steeds het plan om een pubquiz te organiseren.

Zet daarom de datum vrijdag 5 maart 20.00 uur in je agenda. Binnenkort ontvangen jullie bericht over aanmelding, kosten etc.

Wij hebben er zin in, we hopen jullie ook!

Namens de seniorencommissie,
Sander en Truus

Competitieleider senioren gezocht

Na dit seizoen legt Lisanne haar werkzaamheden als competitieleider senioren neer. Hierdoor is er een vacature ontstaan voor volgend seizoen.

Als competitieleider senioren ben jij het aanspreekpunt voor de leden die competitie spelen, de competitieleiders van andere verenigingen en de Nederlandse Badminton Bond.

Het competitieleiderschap bestaat uit de volgende werkzaamheden:
  • Teams aanmelden bij de bond
  • Teamindeling maken, samen met de andere competitieleiders en de trainers/het bestuur
  • Verzetten van wedstrijden
  • Eventuele invallers coördineren
  • Invoeren van wedstrijdformulieren op de site van de bond
  • Contactpersoon voor de seniorencompetitie (mix-, dames- en herencompetitie voor- en najaar)
  • Stukjes schrijven voor de nieuwsbrief
  • Bijwonen informatiebijeenkomsten van de bond over de competitie.
Bang dat je iets vergeet te doen? Dat is niet nodig, want de bond geeft tijdig in mails aan wat er moet gebeuren. En je hoeft het niet alleen te doen, want Fabian en Rob verrichten hetzelfde werk voor de recreanten en jeugd, dus afstemming is mogelijk en Lisanne is komend seizoen nog beschikbaar om je in te werken.
Heb je interesse maar weet je niet zeker of het iets voor jou is?
Je kan Lisette (voorzitter@badmintonclublansingerland) of Lisanne (competitiecommissie@badmintonclublansingerland.nl) hier altijd vrijblijvend naar vragen.
Toernooi verslagen, leuke weetjes en andere nieuwtjes mag je sturen naar: pr@badmintonclublansingerland.nl
Instagram
Facebook
Copyright © 2021 Badmintonclub Lansingerland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp