Copy
Nieuwsbrief 11-12-2020 - View this email in your browser
Wij wensen jullie veel plezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief en doe mee met onze actie ‘nieuwjaarswens’. 
 
Daarnaast wensen wij namens het bestuur en de commissies alle leden, hun naasten en onze trainers alvast fijne feestdagen toe! Blijf gezond en wij hopen op een mooi en sportief 2021!
Van de commissies

Van de seniorencommissie

Helaas hebben we de pubquiz op 17 december moeten cancelen door een gebrek aan belangstelling. Maar we wagen een nieuwe poging begin 2021! Hou dus je email en de site in de gaten en we hopen dat je dan alsnog deel wilt nemen.

Van de sponsorcommissie

Dank aan iedereen die een lot van de Grote Clubactie heeft ge- of verkocht. De opbrengst voor onze vereniging is bekend: € 219,30. Hier zijn wij heel blij mee!
Vanaf 10 december is de trekkingsuitslag te vinden op de website van de Grote Clubactie.

Van de PR-Commissie

Happy New Year?
Het zijn rare tijden, dat geldt voor iedereen, maar zeker ook voor ons als badmintonners. Dit jaar moeten wij misschien maar gauw vergeten, op naar een gezond en sportief 2021!

Wat vragen wij?
Wij willen een speciale nieuwjaarsmail maken met wensen van onze leden. Dus mail een persoonlijke wens van maximaal 2 regels naar: pr@badmintonclublansingerland.nl . Als je het leuk vindt, stuur een foto mee, bijvoorbeeld van jou in het nieuwe clubshirt! Wij maken een collage van de wensen en foto’s en sturen jullie rond de jaarwisseling een stukje positiviteit!

Jouw inzending ontvangen wij graag uiterlijk 29 december 2020.

Groetjes van de PR commissie,
Ilona, Niko en Ria

Mondkapjes-plicht


Sinds dinsdag 1 december is het dragen van een mondkapje voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht is. Deze verplichting geldt in alle openbare en overdekte ruimten, zoals winkels, musea en dus ook in de sporthal.
 

Wat is een geschikt mondkapje?

Een mondkapje wordt gedragen over de mond én neus en is geschikt om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Spatschermen gelden niet als mondkapje en zijn dus niet toegestaan.

Wanneer moet ik een mondkapje op?

De verplichting geldt niet tijdens het beoefenen van sport voor zover het dragen van een mondkapje de beoefening van de sport belemmert. Vóór het sporten moet je wel een mondkapje dragen, bijvoorbeeld in de hal van de binnensportaccommodatie. Zodra je klaar bent met sporten, moet je zo snel mogelijk weer een mondkapje opzetten.

Kerstvakantie


Van maandag 21 december t/m zondag 3 januari is het kerstvakantie. Alle locaties zijn dan gesloten.
Vanaf 4 januari gaan we dan weer verder op de manier zoals het nu gaat. Mochten er andere maatregelen genomen moeten worden, laten wij dit uiteraard weten.

BCL exclusive

Bestel jouw decembercadeaus via SponsorKliks

Steun BC Lansingerland zonder dat het jou een cent extra kost! Klik hier om de SponsorKliks-pagina van BC Lansingerland te bezoeken.

De Pen

In deze nieuwe rubriek stellen leden zich voor door een stukje over zichzelf te schrijven. Voor het tweede stukje heeft Aranka De Pen door gegeven aan: Sara Lee.

Vandaag neem ik de pen over en schrijf ik kort even wat over mijzelf.
Ik ben Sara Lee, ook wel Saar, 17 jaar oud en ik zit in 5tvwo op het Alfrink College in Zoetermeer.

Ik begon met badminton bij Fly Over in Bleiswijk als kleine 5-jarige Dora. Nu 12 jaar verder ben ik toch wel iets gegroeid in spel én lengte en speel ik het nog steeds met alle plezier. 
Het liefst speel ik toernooien en competitie gezellig samen met een clubje mensen maar dat gaat nu helaas niet door Corona. Dus nu maar keihard trainen met de nieuw club, hierdoor leren we elkaar ook een stuk beter kennen :)
 
Ik wil graag de pen doorgeven aan degene waarmee ik het liefst mee dubbel, Lindsey.

Lindsey, je mag het stukje sturen naar: pr@badmintonclublansingerland.nl
Toernooi verslagen, leuke weetjes en andere nieuwtjes mag je sturen naar: pr@badmintonclublansingerland.nl
Instagram
Facebook
Copyright © 2020 Badmintonclub Lansingerland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp