Copy
Groot nieuws: Tournevie verhuist naar een prachtig pand in de Hoogstraat!
View this email in your browser
Het nieuwe hoofdkwartier van Tournevie

Een geweldig nieuw pand 


Goed nieuws: Tournevie heropent op maandag 14 november!

Je herinnert je wellicht dat we ons atelier in de Steenkoolkaai in augustus moesten verlaten om plaats te maken voor nieuwe appartementen.

Aanvankelijk hadden we het plan opgevat te verhuizen naar Recy K, een nieuw magazijn van Net Brussel dat projecten in de circulaire economie (recyclage, upcycling, herbestemming van materialen, ...) samenbrengt.

Die verhuis heeft echter een flinke vertraging opgelopen, waardoor we ons genoodzaakt voelden een alternatief te bedenken. Uiteindelijk is het ons gelukt om een prachtig pand in de Hoogstraat 298 / B te vinden, met dank aan het OCMW van Brussel

Wat betekent dit concreet ? 


Zoals we in deze blogpost schrijven:
 
  • Vanaf maandag 14 november openen we opnieuw twee keer per week: op maandag en vrijdag van 18u tot 20u. 
     
  • We verhuizen naar de Hoogstraat 298 / B, een pand met vitrine (en dus zeer toegankelijk) op het gelijkvloers van het OCMW. Metro en Tram Hallepoort zijn vlakbij, net zoals het Vossenplein en de lift naar het Poelaertplein.
     
  • We gaan er tegelijk ook samenwerken met Les Débrouillardes, dat workshops organiseert om je de basics aan te leren van houtbewerking, het leggen van tegels, fietsreparatie en nog veel meer. 
     
  • Daarnaast komt er komt extra ruimte voor kruisbestuiving met andere projecten, atelierruimte e.d. Wie met projectideeën zit houdt ons best in de gaten. Als je bv. ruimte nodig om iets af te werken, kan je gerust met ons contact opnemen.

Werp zeker een blik op onze opgefriste en vernieuwde website voor meer informatie, en spread the word: we rekenen op mond aan mond reclame om dit initiatief mogelijk te maken!

Tot slot: Als je ooit overwogen hebt om je bij ons aan te sluiten, dan is nu het moment bij uitstek; geef ons een seintje als je goesting hebt!

Tot snel,
de Tournevie (s)crew
Don't screw it up!
Portret van ons maagdelijk pand, dat omgetoverd wordt tot dé meeting place voor makers en bricoleurs in Brussel!
Stilleven van het lekkers waar je binnenkort opnieuw mee aan de slag kan in ons nieuw pand.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tournevie · Rue Bara 142 · Anderlecht, Brussels 1070 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp