Copy
Zien we je op 19 september?
Nieuwsbrief Motortoertocht voor het Goede Doel

Beste <<Voornaam>>,

19 september is niet ver meer weg, maar je hebt vast al een kruis in je agenda gezet! Vanaf 1 juli zijn de deelnametickets in de voorverkoop gegaan en we zijn blij verrast met een recordaantal deelnemers die zich op dit moment al hebben ingeschreven.
In tegenstelling tot vorig jaar - toen we onder strikte coronaregels maar een beperkt aantal deelnemers per half uur mochten laten inschrijven - is het aantal deelnemers dit jaar gelukkig niet voorgeschreven. Wel hebben we maar een gelimiteerd aantal plaatsen voor de begeleide groepen, welke we per uur kunnen uitgeven en sommige groepen zijn door de grote toestroom al bijna uitverkocht. Aarzel dus niet als je er nog op tijd bij wil zijn.
Voor mensen die zelfstandig de route willen rijden zijn er nog wel voldoende Freeriders-tickets beschikbaar. Door de (beperkte) corona-regels zal er dit jaar echter géén vrije verkoop aan de kassa mogelijk zijn. Heb je je nog niet ingeschreven, doe dat dan vandaag nog hier !

Een feestelijke start !

Uiteraard starten we ook dit jaar weer vanaf de vertrouwde locatie bij Motor Centrum Rijen op de weg tussen Breda en Tilburg. Je kan het niet missen, want we kleden de startlocatie weer feestelijk aan. Daarbij willen we in dit bijzondere jaar, jullie extra feestelijk ontvangen en klinken op een gezonde toekomst met elkaar ... We hebben immers de afgelopen anderhalf jaar mogen ervaren dat dat niet vanzelfsprekend is.

Winnaars inschrijfactie

In de vorige nieuwsbrief meldden we dat de eerste 10 bestellers leuke prijzen konden winnen, waarbij de eerste prijs een t-shirt was. Deze is gewonnen door Marijn Laming. In tegenstelling tot het eerdere bericht, waarin we meldden dat de eerste 10 bestellers prijs zouden hebben, hebben we dit aangepast naar alle 18 mensen die op 1 juli direct hun tickets hebben besteld!
Alle winnaars krijgen op korte termijn per e-mail een bericht.

CORONA ... en toen?

De corona-maatregelen van uit de regering zijn inmiddels al niet meer zo strikt als een jaar geleden, maar toch hebben nog veel mensen last van het corona-virus. Zowel mensen die besmet zijn geraakt of zelfs ziek, maar ook bedrijven die nog steeds de gevolgen van beperkingen ervaren. Met name in de evenementenbranche. Gelukkig mogen wij dit evenement onder de juiste vergunning toch organiseren, maar wel met enkele maatregelen. Wij zullen niet controleren of iedere deelnemer ingeënt of getest is, maar we doen wel een nadrukkelijk beroep op alle deelnemers om bij klachten thuis te blijven en tijdens het evenement de geldende regels na te leven ... dan blijft het voor iedereen leuk en gezond.
Onze 15 tips voor effectief en veilig rijden in groepsverband zijn in een nieuw jasje gestoken op onze website. Neem snel een kijkje als je wilt weten waar je allemaal aan moet denken, wanneer je met een groep gaat rijden.
Binnenkort zullen we nog meer interessante artikelen op onze website plaatsen, zoals o.a. "wat je moet weten over bandenspanning" en "bochtentechniek".
Op 10 & 11 september is het druk bij Motor Centrum Rijen, want dan kan iedereen het hele assortiment aan verschillende motoren van KTM  proefrijden. Ook deze keer zullen de motorbegeleiders van Motortoertocht voor het Goede Doel de gezamenlijke proefritten begeleiden. Ze zorgen ervoor dat je alle soorten wegdek  - van kasseien tot snelweg - tijdens de proefrit kunt ervaren.
Schrijf je daarom zo snel mogelijk in via de website.

Ben jij er dit jaar met de 8e editie van Motortoertocht voor het Goede Doel weer bij?

We zien je graag weer op
19 september 2021

 
INSCHRIJVEN
Motortoertocht voor het Goede Doel
www.motortoertochtvoorhetgoededoel.nl
Rijen, 5121ZH
Netherlands

Add us to your address book
*|END:I*

je kan hier jouw gegevens aanpassen of je afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp