Copy
Bijzondere tijden, ook voor de motorrijder.
bekijk online
Nieuwsbrief Motortoertocht voor het Goede Doel

Beste <<Voornaam>>,

Het is een bijzondere tijd waarin we nu leven. Wij hopen dat jij en je familie gezond en wel deze periode doorkomen. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.
Natuurlijk is het enorm te betreuren dat alle leuke en ontspannende "bijzaken" in het leven in de koelkast zijn gezet. Daaronder horen ook alle evenementen waaronder de talrijke motortoertochten en -samenkomsten in ons land. Gelukkig heeft de regering niet besloten tot een complete lockdown, zodat sommige motorrijders de afgelopen dagen er toch voor hebben gekozen er op uit te trekken. Verstandig? Daar kunnen wij natuurlijk niet over oordelen, maar we begrijpen dat je graag een ommetje maakt met de trouwe tweewieler, zolang je verstandig met de gestelde regels en benodigde afstand omgaat.
Bij ons kriebelt het namelijk net zo erg als de hooikoorts in deze periode! We hopen dan maar dat Nederland, en de hele wereld trouwens, deze crisis achter zich kan laten, al zullen we ons waarschijnlijk moeten richten op het "nieuwe normaal".


GAAT DE MOTORTOERTOCHT IN SEPTEMBER DOOR?


De huidige maatregelen die o.a. evenementen verbieden, hebben ons als organisatie natuurlijk aan het denken gezet hoe en of we de komende editie van onze Motortoertocht voor het Goede Doel moeten doorzetten. We hebben hierin unaniem besloten dat we alles op alles zetten om in september wederom een mooi feestje neer te zetten met een mooie motortoertocht en een gezellig bierfestival. 

Uiteraard zijn ook wij geheel afhankelijk van de ontwikkelingen. We hopen dat we tegen het einde van de zomer, mogelijk met de nodige maatregelen, toch een feestje mogen maken. We hopen dat we hierbij op jouw steun kunnen rekenen! 
Voor wie al een aantal jaren met ons mee rijdt bij Motortoertocht voor het Goede Doel, is het inmiddels gewoon dat je de deelnametickets vanaf 1 mei in de ticketshop kan bestellen. Omdat op dit moment het een en ander nog onduidelijk is, zullen we de start van de ticketverkoop in ieder geval uitstellen tot een later moment, wanneer er zekerheid is of de motortoertocht op 20 september door zal gaan.
TICKET INFORMATIE
- ADVERTENTIE -

Beste deelnemers, sponsors en vrijwilligers ...

De Motortoertocht voor het Goede Doel is niet mogelijk zonder haar deelnemers, sponsors en vrijwilligers. Wij willen iedereen, die door de huidige situatie getroffen wordt, heel veel sterkte wensen en we hopen dat we jullie in goede gezondheid weer mogen verwelkomen later dit jaar. We begrijpen dat het voor veel sponsors ook financieel gezien een lastige tijd is, maar hopen van harte dat we ook in deze tijd een beroep op jullie mogen doen. 

Benieuwd welke helden ons door dik en dun steunen?

Meer informatie

tweedehands motorfietsen, weet wat je koopt


Verzwegen schade en gesjoemel met de kilometerstand, bekijk de aflevering van Opgelicht waar je op moet letten als je een tweedehands motorfiets wilt kopen. Een lage kilometerstand van de motorfiets en en lage prijs lijken interessant, maar er is een grote kans dat er dan wel iets mis kan zijn ...

Motortoertocht voor het Goede Doel wordt mede mogelijk gemaakt door

Ben jij er dit jaar met de 7e editie van Motortoertocht voor het Goede Doel weer bij?

Noteer alvast de datum van
20 september 2020  in je agenda !!
Motortoertocht voor het Goede Doel
www.motortoertochtvoorhetgoededoel.nl
Rijen, 5121ZH
Netherlands

Add us to your address book
*|END:I*

je kan hier jouw gegevens aanpassen of je afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp