Copy

Beste <<Voornaam>>,
Het lijkt er wel op dat in het post-corona tijdperk motorrijden als fijne hobby voor veel mensen toch gemeengoed is gebleven. Het vrije asfalt is voor veel mensen nog steeds een beter alternatief dan een overvol Schiphol. Bij de begeleiding van diverse evenementen hebben we weer veel enthousiaste oudgedienden, maar toch ook weer veel nieuwe opstappers mogen begroeten.
Met de begeleide groepen tijdens de motortoertocht op 18 september is het voor deze nieuwkomers een uitgelezen mogelijkheid om de gezelligheid van gezamenlijk toeren te ervaren.
De voorinschrijving via onze ticketshop start aanstaande woensdag 1 juni om 0.00 uur, dus wees er snel bij, want voor begeleide groepen hebben we een beperkte beschikbaarheid.
Tot slot willen we in deze nieuwsbrief ook Ruud Selbach voorstellen - of liever gezegd, dat doet hij zelf  - die ons organisatie-team komt versterken.
Uiteraard zijn er volop Free Riders tickets beschikbaar, waarmee je zelfstandig of met je eigen groep vrienden de route kan rijden en natuurlijk kan je het goede doel (Stichting Op den Alpe Rijen) een extra steuntje in de rug geven met een VIP-ticket.
Inschrijven kan vanaf 1 juni via de Ticketshop op onze website.

Deelnemen met je eigen groep of toerclub

Wil je meedoen met je eigen motortoerclub of met een groep van groter dan 10 personen, neem dan contact op door een e-mailbericht te sturen aan ons secretariaat. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
 

Wie snel bestelt heeft prijs!

Wij mogen al jaren terugvallen op een trouwe groep deelnemers die hun deelnameticket al snel bestellen. Daarom willen we de snelle en trouwe besteller belonen. De eerste 3 bestellers van een deelnameticket maken kans op een mooie prijs. De winnaars krijgen snel bericht wanneer je je "trofee" kan ophalen.

Geen prijs? Geen nood! Bij voordeelhelmen.nl in Rijen kan je bij besteding van € 100 je ticket inleveren - en ontvang je gratis MotoSafe Earplugs !
 

Hoofdprijs:
LS2 helmrugzak

2e prijs:  
"I love" T-shirt

3e prijs: 
MTT-cap

Even voorstellen

Ruud Selbach / 59 jaar / Breda.
Ruud; "De interesse in motoren heb ik al sinds mijn 12e jaar. Ik mocht destijds iedere zaterdag de brommer van mijn opa poetsen wat uiteraard niet zonder proefrit uitgevoerd kon worden. Op mijn 14e kocht ik mijn eerste (illegale) RM125 tot grote schrik van de buren. Het motorvirus sloeg genadeloos toe en heb sindsdien veel verschillende motoren gereden.
Bij het lezen van de nieuwsbrief waarin aanvulling werd gevraagd in de organisatie heb ik geen moment getwijfeld en mezelf aangemeld. Wat is er mooier om je belangeloos in te zetten voor een prachtig 2-daags evenement waarvan de opbrengst ten goede komt voor een ieder jaar gekozen goed doel en natuurlijk om je hobby direct maar ook indirect te kunnen delen met gelijkgestemden.
Ik hoop jullie in september te mogen begroeten als deelnemer, vrijwilliger, sponsor of als bezoeker."

Have a safe ride, groetjes Ruud

Onze inzet bij evenementen

In de afgelopen weken hebben onze motorbegeleiders bij diverse evenementen de begeleiding verzorgd, waaronder Kawasaki-dagen (MC Rijen), Bikers Oosteind toer, KTM-adventure testdag en Wielerronde van de Leren Zool. Namens de organisatie(s) een extra dankjewel voor jullie inzet.
Wil jij ook helpen als motorbegeleider bij diverse evenementen of wil je gewoon helpen bij als vrijwilliger bij onze Motortoertocht of Bierfestival voor het Goede Doel. Meld je dan via onze website: HIER AANMELDEN
Ben jij er bij met de 9e editie van Motortoertocht voor het Goede Doel weer bij? Inschrijven kan vanaf 1 juni 2022.

 
INSCHRIJVEN
bekijk deze nieuwsbrief online
Facbook
Website
Email
Twitter
Instagram
Motortoertocht voor het Goede Doel
www.motortoertochtvoorhetgoededoel.nl
Rijen, 5121ZH
Netherlands

Add us to your address book
*|END:I*

je kan hier
jouw gegevens aanpassen of je afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp