Copy
Fijne feestdagen en een gezond 2022
Nieuwsbrief Motortoertocht voor het Goede Doel

Fijne feestdagen en gezond 2022

Beste <<Voornaam>>,
 
Wij sluiten weer een bijzonder jaar af, waarbij we zeer dankbaar zijn dat we tussen alle lockdowns en beperkingen door toch weer een fantastisch evenement hebben kunnen organiseren. Wij wens jou dan ook fijne feestdagen toe en een gezond 2022.
We zien elkaar hopelijk weer in september - 18 september om precies te zijn - en wellicht al op andere motorevenementen of treffen elders in Nederland of daarbuiten.

Houdoe en tot volgend jaar !

GOEDE DOEL 2022

Wil jij een goed doel aanmelden, waarvan jij vindt dat deze voLgend jaar in aanmerking moet komen voor een mooie donatie van Motortoertocht voor het Goede Doel?
Meld jouw goede doel met motivatie aan voor 30 december 2021 via onze website.

AANMELDEN >>

BEDANKT

langs deze weg willen wij namens de hele organisatie Dominique Schijven bedanken voor haar inzet als secretaris van Stichting Motortoertocht voor het Goede Doel. Zij gaat zich op organisatorisch vlak voor een ander goed doel inzetten, maar blijft zich onverminderd inzetten als vrijwilliger tijdens de motortoertocht.
 
Lockdown of gewoon geen plannen tijdens de feestdagen? Het hele archief van alle foto's van de afgelopen 8 edities van Motortoertocht voor het Goede Doel is terug te vinden op onze website ... je kan ze dus in de vakantie-/lockdown periode allemaal terug kijken.
FOTO ARCHIEF
__________________________________________________________________

De datum voor de 9e editie van Motortoertocht voor het Goede Doel is bekend, dus zet maar alvast een kruis in je agenda als je erbij wilt zijn.

Ben jij er bij met de 9e editie van Motortoertocht voor het Goede Doel weer bij?
 
INSCHRIJVEN
Motortoertocht voor het Goede Doel
www.motortoertochtvoorhetgoededoel.nl
Rijen, 5121ZH
Netherlands

Add us to your address book
*|END:I*

je kan hier jouw gegevens aanpassen of je afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp