Copy
De leukste motortoertocht van het jaar gaat door !
Nieuwsbrief Motortoertocht voor het Goede Doel

Jazeker beste <<Voornaam>>, je leest het goed! Motortoertocht voor het Goede Doel gaat door! Dankzij alle versoepelingen van de corona maatregelen, zien we als organisatie - weliswaar met enkele aanpassingen - toch kans om er weer een hele mooie tocht van te maken. We hopen dat jij er deze keer weer bij bent!

Je kunt vanaf vandaag jouw deelnametickets in onze ticketshop bestellen.
 
TICKET INFORMATIE
Hetzelfde, maar toch anders, want de opzet van de motortoertocht zal dit jaar – hopelijk eenmalig – anders gestructureerd zijn, om zo aan de geldende maatregelen en de 1,5 meter afstand te kunnen voldoen. Natuurlijk willen we wel dezelfde kwaliteit, gezelligheid en gastvrijheid bieden die je de afgelopen 6 jaar van ons gewend bent geweest. Wat verandert er?

Tijdsblokken

De start, maar ook op alle locaties, is de verblijfstijd in tijdsblokken ingedeeld. Dat wil zeggen dat er per tijdsblok een maximaal aantal deelnemers op een terrein mogen zijn, of het nu de start-, koffie- of lunchlocatie is.
In de ticketshop kan je zien welke tijdsblokken voor de start er zijn alsook het aantal beschikbare tickets per  tijdsblok. Dit aantal kan in de aankomende periode met een verdere versoepeling van de maatregelen nog wel worden verhoogd.
Je kunt de route nog steeds zelfstandig rijden, maar ook met onze routebegeleiders. Je kunt bij het bestellen van je tickets aangeven of je zelfstandig rijdt of graag met onze begeleiders mee wilt rijden. Per tijdsblok zullen er dan voldoende begeleiders aanwezig zijn.

OP = OP

Er is maar een beperkt aantal tickets per tijdsblok beschikbaar, dus wees er op tijd bij. Deelname kan uitsluitend via de voorverkoop, dus er zal dit jaar geen mogelijkheid zijn om aan de kassa nog in te schrijven.
Voor het volledige programma en alle maatregelen kan je natuurlijk even op onze website kijken. Daar staat alle informatie over de motortoertocht op 20 september 2020.
Bestel nu dit unieke T-shirt als je wat extra's wil doen voor Motortoertocht voor het Goede Doel, of als je gewoon zo'n uniek "I love motorcycling" t-shirt wil hebben. Je bestelt dit gave T-shirt tegelijk met je deelnametickets.

* Beschikbaar in maat S t/m 3XL /  T-shirt kan je afhalen met je ticket bij de start van de motortoertocht
 
T-SHIRT BESTELLEN

Het goede doel


Het aankomende goede doel waar we voor inzamelen is de lokale afdeling van De Zonnebloem. Ze zouden dit jaar een vakantie voor mediatoren organiseren. Mediatoren zijn mensen met een (vaak ernstige) lichamelijke beperking. Deze vakantie is om de welbekende reden van het Coronavirus naar volgend jaar doorgeschoven.

Onze organisatie heeft dan ook in goed overleg met De Zonnebloem besloten de donatie pas volgend jaar uit te reiken. Mede ingegeven dat we op dit moment niet vanzelfsprekend op al onze sponsoren kunnen rekenen, ook zij hebben de afgelopen periode flink op de reserves moeten interen. Met alle extra maatregelen en wegvallen van sponsoren zal onze organisatie zelf voor de nodige kosten moeten opdraaien. Alles wat overblijft gaat in de pot, zodat we volgend jaar hen een mooie donatie kunnen doen.

Ben jij er dit jaar met de 7e editie van Motortoertocht voor het Goede Doel weer bij?

We zien je graag weer op
20 september 2020

 
INSCHRIJVEN
Motortoertocht voor het Goede Doel
www.motortoertochtvoorhetgoededoel.nl
Rijen, 5121ZH
Netherlands

Add us to your address book
*|END:I*

je kan hier jouw gegevens aanpassen of je afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp