Copy
Een geweldige dag !
Nieuwsbrief Motortoertocht voor het Goede Doel

Beste <<Voornaam>>,
 
291 deelnemers wisten op 19 september de weg naar Rijen te vinden. De ochtendzon beloofde er een mooie dag van te maken. Niet dat het weer allesbepalend is, maar het komt de sfeer natuurlijk wel ten goede. 
Bij aankomst werden alle deelnemers ontvangen met een vrolijk - en uiteraard alcoholvrij - aperitiefje, want er viel natuurlijk wel wat te vieren; namelijk de eerste editie die weer zonder het strenge corona-regime in alle vrijheid kon worden gehouden. En daarnaast viel er natuurlijk ook te proosten op de gezondheid van alle deelnemers en vrijwilligers.
De 165 kilometer lange tocht was zoals gebruikelijk opgedeeld in 3 stukken, waarbij de eerste pauze in het Belgische Meer plaats vond. Een onbekende triatlon in deze plaats zorgde wel voor de nodige verwarring in de route, maar gelukkig wisten alle deelnemers toch Café FF Thuis te bereiken.
Van  daaruit zette de deelnemers koers naar Hoogerheide, waar ons eigen lunchteam onder leiding van Brenda de broodjes warme beenham in de bosrijke omgeving serveerde.
Als laatste tussenstop werden de motoren even stilgezet op Het Aardbeienterras in Rijsbergen. De verse aardbeien - naar believen met of zonder slagroom - gingen er in als zoete ... aardbeien. Veel deelnemers maakt van de zonnige gelegenheid ook nog gebruik om met een drankje het verblijf op het terras spontaan nog maar te verlengen, voordat aan de laatste etappe naar de eind ocatie werd begonnen.
Bij D'n Mastendol konden de deelnemers nog afsluiten met een drankje dat hen werd aangeboden en veel deelnemers maakte - net als alle vrijwilligers  - ook nog dankbaar gebruik van de BBQ.

Donatie  aan De Zonnebloem

Afsluitend aan de festiviteiten mocht het aanwezige bestuur en vrijwilligers van De Zonnebloem de donatie ter waarde van € 3.821,- in ontvangst nemen. "Met deze bijdrage is het nu mogelijk om ALLE medioren - mensen met een ernstige lichamelijke beperking - mee op vakantie te nemen", aldus De Zonnebloem.

Nog even terugblikken

Heb jij meegereden met onze motortoertocht, dan vind je het vast leuk om even terug te kijken naar de foto's die door onze fotografen Nicole en Casper zijn gemaakt. Daarnaast vind je er ook nog ingezonden foto's.
Heb je zelf ook nog foto's die je met ons zou willen delen, mail deze dan per email of wetransfer naar ons. Dan zullen wij ze op de website plaatsen.
 
gg
onze fotografen; Nicole en Casper
naar fotopagina
__________________________________________________________________

De datum voor de 9e editie van Motortoertocht voor het Goede Doel is bekend, dus zet maar alvast een kruis in je agenda als je erbij wilt zijn.

SPONSORS BEDANKT

Zonder sponsors vaart geen enkel evenement wel, dus dat geldt ook voor Motortoertocht voor het Goede Doel. Gelukkig mogen we al jaren rekenen op de bijdrage van trouwe sponsors, maar hebben we ook dit jaar weer enkele nieuwe mogen verwelkomen. Langs deze weg willen wij dan ook iedereen enorm bedanken voor hun bijdrage.

Ben jij er bij met de 9e editie van Motortoertocht voor het Goede Doel weer bij?
 
INSCHRIJVEN
Motortoertocht voor het Goede Doel
www.motortoertochtvoorhetgoededoel.nl
Rijen, 5121ZH
Netherlands

Add us to your address book
*|END:I*

je kan hier jouw gegevens aanpassen of je afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp