Copy
Wacht niet met bestellen !!
Nieuwsbrief Motortoertocht voor het Goede Doel

Beste <<Voornaam>>,
Nog een paar dagen en dan zijn we op zondag weer van de partij voor de 6e editie van Motortoertocht voor het Goede Doel.

Wij beginnen op zaterdag al met het Bierfestival voor het Goede Doel, waar we al veel (overnachtende) motorrijders mogen verwelkomen. Het hele programma van het festival vind je op www.bierfestivalvoorhetgoededoel.nl.

Maar ook het programma van de motortoertocht kan je alvast checken op onze website. Hier vind je de locaties en tijden waar je tijdens de toertocht terecht kan.
PROGRAMMA
Inmiddels zijn we al aardig op weg om er een heel festijn van te maken, maar vandaag hebben we officieel onze 6e verjaardag.
De eerste Motortoertocht voor het Goede Doel, toen nog met 15 deelnemers, vond plaats op 10 september 2013, dus dat vieren we vandaag een klein beetje! Inmiddels hebben we de grens van 300 deelnemers al ruim overstegen
Aan het weer gaat het volgens de voorspellers in ieder geval niet liggen. Ideaal weer om er met de motor en met je vrienden op uit te gaan, dus zorg dat je er bij bent aanstaande zondag !

ROUTES 2019 DONDERDAG BESCHIKBAAR

Deelnemers die hun ticket in de voorverkoop hebben gekocht - freeriders, maar ook groepsrijders - krijgen vanaf donderdagochtend een email met toegang tot de routes. Deze kan je downloaden als GPX via onze website of je klikt op de link naar MyRouteApp waar je ze in ieder gewenst formaat kan vinden.
- ADVERTENTIE -
Voor wie het nog niet wist, maar we rijden elk jaar voor een ander goed doel. Dit jaar gaat onze donatie naar Scouting de Stormvogels. Zij verzorgen tweewekelijks activiteiten voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en zij doen dit uitsluitend met vrijwilligers. Wil jij ook een goed doel aanmelden voor volgend jaar, dan kan je dat doen via onze website > aanmelden
Ieder jaar mogen we weer veel nieuwe deelnemers verwelkomen, maar we zijn natuurlijk superblij met enthousiaste motorrijders die terugkomen. De familie Barkmeijer en familie Mengelkamp doen inmiddels al weer voor de vijfde keer mee. We kijken er naar uit om ze weer te mogen ontmoeten.
 

Motortoertocht voor het Goede Doel wordt mede mogelijk gemaakt door

meer informatie: www.scoutingdestormvogels.nl
Je kan je tickets nog bestellen tot en met 12 september. Sommige tickets voor groepsdeelname zijn helaas al wel uitverkocht en ook de daghapvouchers zijn nog maar beperkt beschikbaar. Wil je meedoen aanstaande zondag, bestel dan nu direct jouw deelnametickets.
BESTEL TICKETStot zondag !!!
 


 

Motortoertocht voor het Goede Doel
www.motortoertochtvoorhetgoededoel.nl
Rijen, 5121ZH
Netherlands

Add us to your address book
*|END:I*

je kan hier jouw gegevens aanpassen of je afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp