Copy
Wat wordt het Goede Doel van 2020 ?
Nieuwsbrief Motortoertocht voor het Goede Doel

Beste <<Voornaam>>,
De herfst is in volle gang en het weer van de afgelopen weken is voor veel motorrijders reden genoeg om hun ronkende tweewieler winterklaar te maken of alvast naar de winterstalling te brengen. 

Met de kachel aan is het dan ook voor onze organisatie alweer tijd om bij elkaar te komen en de blik vooruit te hebben op het nieuwe seizoen. Uiteraard hebben we met de evaluatie nog heel even terug gekeken, want de afgelopen editie van Motortoertocht voor het Goede Doel werd een fantastisch bedrag van € 4.500,- Scouting de Stormvogels overhandigd. Ieder jaar doneert Stichting Motortoertocht voor het Goede Doel namelijk de opbrengst van de Motortoertocht én het Bierfestival voor het Goede Doel aan een ander goed doel. Traditiegetrouw kiest het bestuur in december uit alle inzendingen het goede doel. Je kan dus nog jouw goede doel aanmelden om in aanmerking te komen voor onze donatie.
De definitieve keuze voor het goede doel van de aankomende editie wordt op 1 januari bekend gemaakt. Inmiddels is ook de datum voor de 7e editie van de motortoertocht bekend. deze is traditiegetrouw weer op de 3e zondag van september. Noteer dus maar alvast de datum van 20 september 2020 in je agenda als je er bij wilt zijn.

Heb je zelf ook een goed idee voor een goed doel dat in aanmerking zou moeten komen voor de donatie van 2020?
Ga dan naar onze website     
> AANMELDEN GOEDE DOEL 2020

NOG EVEN TERUGBLIKKEN

Heb je ook zo genoten tijdens de Motortoertocht of het Bierfestival voor het Goede Doel? Dan wil je wellicht al wat foto's terugkijken die we eerder gecommuniceerd hebben. Inmiddels hebben we nog meer foto's toegestuurd gekregen. Deze vindt je op onze fotopagina.
 
NAAR FOTOPAGINA
Wat kunnen we nog meer voor je betekenen?

Sinds 6 jaar organiseren we de jaarlijkse motortoertocht op de derde zondag van september waar steeds meer motorrijders aan deelnemen en inmiddels kunnen we ook spreken van een groeiende groep van terugkerende enthousiastelingen . Maar wij willen onze volgers graag nog meer bieden.
Wil jij ons laten weten wat we - naast de jaarlijkse motortoertocht - nog meer voor je mogen organiseren? Vul dan onderstaand formulier in !
Rijverbod voor motorrijders op Lekdijk
De Raad van State geeft de gemeente Lopik gelijk bij het tijdelijk afsluiten van de Lekdijk voor motorrijders. Lopik voerde het verbod in om de overlast voor ...

Lees Meer >
Gevangenisstraf  verkeersdelicten
De wet van minister Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) die hogere straffen mogelijk maakt voor ernstige verkeersdelicten, is vandaag ...

Lees Meer >
Harley-Davidson’s avonturier eind 2020
De Pan America vormt Harley-Davidson’s entree in het zeer populaire allroad-segment. De Amerikanen kondigen hun moderne en toergerichte adventure  ...

Lees Meer >
Motortoertocht voor het Goede Doel wordt mede mogelijk gemaakt door
Naar welk goed doel gaat de donatie van de 7e editie van Motortoertocht én Bierfestival voor het Goede Doel?
In december maken we de keuze uit alle inzendingen, dus als jij een goed doel wilt aanmelden voor volgende jaar, ga dan naar de website en vul het aanmeldformulier in.

 
AANMELDEN
Motortoertocht voor het Goede Doel
www.motortoertochtvoorhetgoededoel.nl
Rijen, 5121ZH
Netherlands

Add us to your address book
*|END:I*

je kan hier jouw gegevens aanpassen of je afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp