Copy
View this email in your browser

Zuidwolde, maart 2017


In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen:

WAT STAAT ER DE KOMENDE MAAND OP ONZE AGENDA?

De Wheemhuus-agenda - en daarmee onze grote zaal - is mooi gevuld. Doorlopende vaste activiteiten en een aantal nieuwe cursussen, workshops en een lezing:

  • 12 en 26 maart: lessen buikdansen door Naomi Jellema
  • 9, 16, 23 en 30 maart: weerbaarheidstraining Ontdek je eigen kracht door Barbara Bisschop
  • 14 maart: lezing over chronische pijn door Caroline Hoogerwerf
  • 15, 22 en 29 maart: workshop Kerngezond door David Cheng 
  • 19 maart en 23 april: Meditatie-ochtend door Hannie Nieuwenkamp
  • 21 maart: workshop Waar is JOUW tijd door Mariëtte Bosscher en Henriëtte Bottema
  • 23 maart: informatieavond Rouw en Verlies door Hennie Klooster
  • 25 maart, 1 en 8 april: cursus Goed in je energie door Carla de Jong
  • 28 maart: cursus Vergeving als weg van Bevrijding door Peter Kortekaas

Meer toelichting op deze activiteiten en opgavemogelijkheid vind je op onze website.

 

EVEN VOORSTELLEN: KRISTA BRAKER EN NAOMI JELLEMA

Vanaf deze maand is ons centrum uitgebreid met het aanbod van Krista Braker - Vogelzangorthopedagoog. Met onderzoek en behandeling van leerproblemen en sociaal-emotionele problemen helpt zij kinderen en jeugdigen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar.

Naomi Jellema van Bellydance geeft elke zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur buikdanslessen. Met kleding waar je lekker in kunt bewegen, balletschoenen of blote voeten kun je meedoen. De kosten bedragen 9 euro per les op basis van een kwartaal. Naomi is blij met alle belangstelling tot nu toe: 'Elke glimlach van een leerling tijdens en na de les.... maakt me blij en trots!'. Aanmelden kan via 't Wheemhuus of via info@naomibellydance.nl.
 

ACTIE: KENNISMAKING MET KINESIOLOGIE

Een gratis behandeling van 30 minuten ter kennismaking met kinesiologie. Dat bieden Hanny Nieuwenkamp en Hannie Dekker - Kattouw gedurende de maand maart aan vanwege hun komst in 't Wheemhuus. Kinesiologie geeft met spiertesten inzicht in klachten en zorgt voor balans. Hanny is kinesioloog en yogadocent. Hennie werkt ook als kinesioloog en is instructrice voor de methode Touch for Health. Ze zijn beiden om de week op dinsdagochtend in 't Wheemhuus aanwezig. Ga gerust eens bij ze langs.
 

WORKSHOP KERNGEZOND: VITALITEIT OPBOUWEN EN BEHOUDEN

In de workshop Kerngezond laat David Cheng deelnemers ervaren hoe je vanuit je kern daadwerkelijk vitaliteit kunt opbouwen. Dit is de basis van Tai Chi Gong. De workshop bestaat uit een uitleg en het doen van ontspannende oefeningen. Daarna is er tijd voor eventuele uitloop en vragen. De workshop vindt plaats op woensdagavond van 18.15 tot 19.45 uur op 15, 22 of 29 maart. De kosten zijn € 10 (tweede persoon gratis). Aanmelding via onze website of via een e-mail aan: info@yinyanggeneeswijze.nl.
 

14 MAART: LEZING PIJNVERMINDERING DOOR CAROLINE HOOGERWERF

Spreekster Caroline Hoogerwerf, bestsellerauteur van The Pain Dance, komt dinsdag 14 maart om 19.30 uur naar 't Wheemhuus voor een boeiende lezing over pijnvermindering. Onderwerp: zelf de regie nemen over je gezondheid en binnen je budget je chronische pijn verminderen met de ACCEPT-methode. Deze lezing organiseren we in samenwerking met Tessa Huipen van praktijk Tessage. Opgeven kan via onze website.
 

START NIEUWE CURSUS GOED IN JE ENERGIE

Hoe houd je in de stressvolle tijd waarin we leven, de stress buiten de deur? Dat kan door je in contact te brengen met de energie die in je en om je heen is. Carla de Jong geeft met de nieuwe groepscursus 'Goed in je energie' deelnemers manieren om hun energiepeil te behoeden en te behouden. De cursus start 25 maart. Je kunt je nu opgeven via onze website.

Hartelijke groet,

Miriam IJlenhave
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Wheemhuus.nl
Wheemhuus.nl
Copyright © 2017 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde, All rights reserved.


Wijzig je e-mailgegevens of Meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp