Copy
View this email in your browser

Zuidwolde, april 2017


In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen:

WAT STAAT ER DE KOMENDE MAAND OP ONZE AGENDA?

De afgelopen maand was de grote zaal van 't Wheemhuus goed volgepland. Met onder andere een drukbezochte lezing van Caroline Hoogerwerf over chronische pijn en een bijzondere informatieavond over rouw en verlies door Hennie Klooster van Kleurig Kakelen. Zij biedt lotgenotengroepen voor kinderen haar creatieve therapie aan.

De komende maand staan er een aantal doorlopende activiteiten op de agenda, zoals de meditatie-ochtenden van Hanny Nieuwenkamp en het vervolg van de workshop Waar is JOUW tijd van Mariëtte Bosscher en Henriëtte Bottema. Annemieke Katerberg start een training over het aantrekken van 'verkeerde' partners, hoe dit komt en wat je daar zelf mee kunt doen. Interessant!

  • 23 april en 21 mei: meditatie-ochtend door Hannie Nieuwenkamp
  • 7, 14 en 28 mei: lessen buikdansen door Naomi Jellema
  • 9 mei: workshop Waar is JOUW tijd door Mariëtte Bosscher en Henriëtte Bottema
  • 11 mei: klankschalenconcert door Astrid Kolfschoten
  • 13 mei: training Waarom trek ik steeds de 'verkeerde' partner aan

Voor meer achtergronden over deze activiteiten en de opgavemogelijkheid, ga naar onze website.

 

EVEN VOORSTELLEN: VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK HOOGEVEEN

Gezondheidscentrum 't Wheemhuus heeft veel specialisaties in huis. Sinds kort ook verloskunde met de komst van Verloskundigenpraktijk Hoogeveen. In de begeleiding van verloskundigen Els, Maartje, Atje, Nienke en Mirja staat persoonlijke aandacht en professionele, veilige zorg voor moeder en kind centraal. Ze houden om de week spreekuur op woensdagavond van 18.00 tot 23.00 uur. Meer weten over de werkwijze van Verloskundigenpraktijk Hoogeveen? Bezoek hun website of neem contact met ons op.
 

DE ZONDAG ONTSPANNEN BEGINNEN MET MEDITEREN? ERVAAR HET ZELF

Meditatie is een toestand van rust. Rust vinden in jezelf terwijl je toch wakker en alert blijft. Met Dru meditatie leert yogadocent Hanny Nieuwenkamp je de juiste vaardigheden aan om altijd te kunnen ontspannen, ongeacht hoe je je voelt. Als je je opgejaagd voelt, word je er kalm van. Als je je uitgeput voelt, geeft het je nieuwe energie. Als je je zorgen maakt, word je er rustig van. Daarnaast heeft het heilzame krachten en geeft het je een gevoel van voldoening en tevredenheid.

Je kunt elke derde zondag van de maand meedoen, van 10.00 tot 12.00 uur in de grote zaal op de eerste verdieping van 't Wheemhuus. Voor aanmelding en meer informatie, neem contact met ons op.
 

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS MET ONZE THERAPEUTEN

We hebben als gezondheidscentrum voor reguliere en complementaire geneeskunde veel uiteenlopende behandelingen en activiteiten te bieden. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat het moeilijk is om in te schatten waar je baat bij kunt hebben. Soms zijn er voor klachten, vragen of problemen ook meerdere mogelijkheden voor behandeling, al dan niet in combinatie. Wij nodigen je daarom uit om voor een nadere kennismaking en oriëntatie eens vrijblijvend langs te komen bij een therapeut. Meld je aan bij de betreffende therapeut via de website of bel voor een afspraak.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Wheemhuus.nl
Wheemhuus.nl
Copyright © 2017 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde, All rights reserved.


Wijzig je e-mailgegevens of Meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp