Copy
View this email in your browser

Zuidwolde, februari 2017


In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen:

WAT STAAT ER DE KOMENDE MAAND OP ONZE AGENDA?

In de tweede helft van februari en de maand maart hebben we weer veel trainingen en workshops te bieden. Er zijn ook een aantal nieuwe activiteiten gepland, zoals een klankschalenconcert door Astrid Kolfschoten en een informatieavond Rouw en verlies door Hennie Klooster. De lezingen over hooggevoeligheid bij volwassenen en kinderen krijgen, vanwege de grote belangstelling bij de vorige bijeenkomsten, een vervolg.

 • 16 februari, 2, 9, 16, 23 en 30 maart: weerbaarheidstraining Ontdek je eigen kracht door Barbara Bisschop
 • 19 februari, 5, 12 en 26 maart: lessen buikdansen door Naomi Jellema
 • 26 februari: Meditatie-ochtend door Hanny Nieuwenkamp
 • 2 maart: lezing hooggevoelige kinderen door Annemieke Katerberg
 • 8, 15, 22 en 29 maart: workshop Kerngezond door David Cheng 
 • 9 maart: klankschalenconcert door Astrid Kolfschoten
 • 14 maart: lezing over chronische pijn door Caroline Hoogerwerf
 • 19 maart: Meditatie-ochtend door Hannie Nieuwenkamp
 • 21 maart: workshop Waar is JOUW tijd door Mariëtte Bosscher en Henriëtte Bottema
 • 23 maart: informatieavond Rouw en Verlies door Hennie Klooster
 • 25 maart: cursus Goed in je energie door Carla de Jong
 • 28 maart: cursus Vergeving als weg van Bevrijding door Peter Kortekaas

Houd onze website in de gaten voor mogelijke wijzigingen en aanvullingen.

 

EVEN VOORSTELLEN: BARBARA BISSCHOP

Barbara Bisschop is kindertherapeut en gezinscoach. Ze begeleidt kinderen en gezinnen met problematiek op het gebied van gedrag en opvoeding. Barbara geeft in 't Wheemhuus onder andere de weerbaarheidstraining 'Ken je eigen kracht' voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Met deze training van totaal acht bijeenkomsten ontstaat er meer zelfvertrouwen, meer zelfbewustzijn en staan kinderen steviger in hun schoenen.

Wil je meer weten over deze training? Neem contact met ons op.

WAAR IS JOUW TIJD EN WAT DOET CUPPING MASSAGE?

Mariëtte Bosscher en partner Henriëtte Bottema van Care for Woman willen deelnemers aan hun workshop 'Waar is JOUW tijd' het ongelooflijke rendement van stilstaan bij jezelf laten ervaren. Vooral zinvol voor drukke dames met weinig tijd en steeds minder energie. Voor vrouwen die op zoek zijn naar meer LEEF-tijd. De workshop die op 21 maart om 19.30 uur plaatsvindt geeft veel praktische informatie en tips om direct mee aan de slag te gaan. Lees er meer over op de website van De Hartevrouw.

Met cupping massage zorgt Corina Dekker voor een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert. Deze methode helpt onder andere voor versterking van de weerstand van de huid tegen schadelijke invloeden, vermindering van rimpels en fijne lijntjes en verbetering en verzachting van littekenweefsel. Genoeg redenen om eens verder kennis te maken met dit aanbod van Innerbalance by Corina.
 

28 MAART: CURSUS OVER VERGEVEN

Vanaf dinsdag 28 maart kunnen belangstellenden in 't Wheemhuus deelnemen aan de cursus 'Vergeven als weg naar Bevrijding'. Peter Kortekaas van De3weg, een praktijk voor therapeutische psychosociale hulpverlening, helpt mensen met het vergevingsproces. Gevoelens van verdriet, miskenning en onbegrip veroorzaken veel onbalans. Om je daarvan te bevrijden kan (zelf)vergeving een belangrijke plaats innemen. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten in een groep van maximaal zes personen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met drs. Peter Kortekaas, de3weg@gmail.com, tel. 06-15949969 of bel naar 't Wheemhuus. 

NIEUW: AFHAALPUNT VAN HAVER TOT GORT

Vanaf deze maand is 't Wheemhuus afhaalpunt voor Van Haver tot Gort. Deze onlineshop biedt een groot assortiment biologische producten die verspreid worden via een landelijk netwerk van enthousiaste vrijwilligers. Het gaat om voeding, dranken, huishoudelijke producten en verzorgingsproducten. Gewichtsconsulent en natuurvoedingsadviseur Marlinde van der Heijden van VolvanVoeding en vrijwilliger bij Van Haver tot Gort heeft mij gevraagd of wij een van haar Haverpunten willen zijn. Wij bieden deze service graag in Zuidwolde aan!


Hartelijke groet,

Miriam IJlenhave
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Wheemhuus.nl
Wheemhuus.nl
Copyright © 2017 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde, All rights reserved.


Wijzig je e-mailgegevens of Meld je af voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp