Copy
Tämä on Hotel Maman uutiskirje.

MM-kilpailut Lahdessa 2017

Vuonna 2017, Suomen 100-vuotisjuhlavuonna, Lahdessa järjestetään historialliset seitsemännet pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut. Järjestäjien mukaan juhlakisat ovat tapaus, jollaista ei ole ennen nähty.

Hotel Mama Ski Games -  After Ski 2017

Vuoden 2017 lumilinnanrakentajien haave lumilinnasta Hotel Mama Ski Games -tapahtumaan on ehkä kokenut pienoisen kolauksen, mutta lannistumattomina tunnetut puuhahenkilömme ovat jo suunnitelleet sen tilalle tilalle jotain uutta ja ainutkertaista!

"Haavelemme tunnelmallisesta tapahtumateltasta",  totetavat puuhahenkilöt kuin yhdestä suusta!"Teltasta, jossa vieraamme voivat nauttia hiihtokaupunki Lahden ainutlaatuisesta kisatunnelmasta vielä itse kiihkeiden tapahtumien jälkeenkin".

Misä on kyse


Järjestäjien tarkoituksena on pystyttää Riverside Beachille yksityinen After Ski -tapahtumateltta, johon toivomme teidänkin löytävän vähintääkin virallisen kisaohjelman päätyttyä.
Teltta tullee olemaan avoinna kaikkina virallisina kilpailupäivinä iltamyöhään saakka, ovet suljetaan todennäköisesti vasta noin klo 23, arkipäivinä ja sunnuntaisin ehkä hieman aiemmin, lauantaisin jatko-aikaa riittää niin kauan kuin on vieraitakin.

Päätapahtumat


Aiempien vuosien tapaan arvioimme, että suurimmat osallistujamäärät tulevat olemaan kahtena kisalauantaina,
  • 25.2.2017 
  • 4.3.2017
Voitte toki tulla juuri silloin, kun se teille itsellenne sopii parhaiten!


Ruokaa, juomaa ja ohjelmaa


Teltassa on tilaisuus nauttia hyvää ja maukasta kisaruokaa sekä jo perinteiseksi kisajuomaksi jalostunutta "Skumppaa Muurista". Toki myös miedompia kisajuomia, kuten mehua ja lämmintä kaakaota tulee olemaan tarjolla.

Kisa-aterian mahdollinen maksullisuus selviää valitettavasti hieman myöhemmin, kun catering-konsulttimme palaavat hyvin ansaitulta lomamatkaltaan ja ovat taas käytettävissämme. Tiedotamme tästä heti, kun asia ratkeaa.

Ohjelmapuolesta vastuu jää ensisijaisesti teille, arvoisat kisavieraat! Järjestäjien toiveissa on kuitenkin ainakin vanha kunnon monodisko molempina kisalauantai-iltoina.


Varusteet


Koska kysesssä on ulkoilmatilaisuus, kannustamme kaikkia kisavieraita varustautumaan After Ski -tapahtumaan niin lämpimällä ja ulkoilmaan soveltuvalla vaatetuksella (kenties haluatte ottaa mukaan myös huopia viileiden talvi-iltojen/ -öiden varalta) kuin itseänne parhaiten virkistävillä viileillä (alkoholi)juomillakin!

Ota siis "omat eväät" mukaan!

Ne ovat enemmän kuin sallittuja!

Hieman taustaa

"Skumppaa Muurista" on ollut huikea menestystarina. Hotel Mama on järjestänyt perinteisen, Salpausselän kisoihin ajoittuvan, "Skumppaa Muurista" tapahtuman jo vuodesta 2012 lähtein. Muutamana vuonna säiden haltijat ovat ehkä kantaneet kortensa kekoon vasta aivan viime metreillä, mutta tänä vuonna mitään ei jätetä sattuman varaan!
 

Tunnelmapaloja edellisvuosien tapahtumista

Tapahtuman teemat ovat aina liittyneet (tavalla tai toisella) Salppurin kisoihin. Alkuvuosien railakkaasta After Ski -tapahtumasta on vuosien saatossa kehkeytynyt omintakeinen tapahtuma, jossa myös mukana olevat vieraat ovat saaneet harrastaa talvisia urheililajeja. Tapahtumassa on hypätty mäkeä, laskettu yksilökelkoilla kelkkailua hurjassa kelkkaradassa jne.

Edellinen linna vuonna. . . kivi ja käpy, kuka näitä muistaa?
Edellinen linna vuonna. . . kivi ja käpy, kuka näitä muistaa?

Alustava ilmoittautuminen on käynnissä


Toimi pian, parhaat paikat ovat jaossa nyt!

Tapahtumapaikka on Riverside Beach, Lahti, Jokiäyräs ja tarkemmin sanottuna entinen Castel Blanch rauniolinna. Ajankohta on siis 24.2. -  5.3.2017 välisenä aikana silloin kun teille parhaiten sopii.

Alustavien kaavailujen mukaan teltta aukeaa siinä vaiheessa, kun ensimmäiset kutsuvieraat saapuvat! Kuka sitten saapuukaan ensimmäisenä, selviää vasta ensimmäisenä tapahtumapäivänä.


 

Kuinka voin ilmoittautua?

Voit ilmoittautua tapahtumaan napsauttamalla alla olevaa ilmoittutumispainiketta.  
 

Mitä tietoja minun tulisi kertoa ilmoittautumisen yhteydessä?

Perheenjäsenennekin ovat saattaaneet saada tämän viestin, mutta riittää, että yksi hoitaa ilmoittautumisen koko ruokakunnan puolesta.
Kerrothan viestissäsi kaikkien kisavieraiden nimet ("After Ski-passia" varten) ja sen, minä päivänä haluatte tulla? Ja siinä samalla voit  myös mainita mahdolliset ruoka-aineallergiat/ -yliherkkyydet, niin keittiömme osaa valmistaa ruokaa oikeista raaka-aineista.

 

Olette sydämellisesti tervetulleita, koko perheen voimin!

 

Ilmoittaudu Hotel Mama After Ski -tapahtumaan

Muuta huomioitavaa


Hotel Mama ei valitettavasti voi tarjota lippuja itse kisatapahtumaan, mutta jos haluat vierailla myös siellä, löydät tietoa kisaohjelmasta ja lipuista Lahti2017 Juhlakisojen kotisivuilta.

 
Copyright © 2017 Hotel Mama, Muutokset mahdollisia


Lopeta uutiskirjeen tilaus    Muokkaa tietojasi 

Email Marketing Powered by Mailchimp