Copy
Hyvää kesän alkua ELO-säätiöstä!

Suomen Bocuse d’Or Team Finland valmistautuu tiivisti kokkien maailmanmestaruuskilpailun Euroopan osakilpailuun 11-12.6.2018 Torinossa. Suomen tavoite on olla kolmen parhaan joukossa. Vuoden Tarjoilija 2018 Noora Sipilän ja Vuoden Kokki 2018 Kalle Tannerin edustusvuosi on alkanut vauhdikkaasti maaliskuussa Gastro Helsinki – messuilla käytyjen SM-kilpailujen jälkeen. 

Ismo Sipeläisen näytönpaikka Torinossa lähestyy!

Bocuse d´Or Team Finland on tänä vuonna täynnä huippuosaamista ja kilpailukokemusta. Mukana Kalle Tanner, Matti Jämsén, Johan Kurkela, Ismo Sipeläinen ja Eero Vottonen. Kuvaaja: Kim Öhman

Suomen Bocuse d’Or Team Finland on matkalla kokkien maailmanmestaruus-kilpailuun. Euroopan osakilpailu järjestetään Torinossa 11-12.6. Suomen tavoite on olla osakilpailussa kolmen parhaan joukossa kilpailupäivänä 12.6.

Suomen joukkue lähtee kohti Torinon kilpailuja vahvalla kokemuksella. Suomen edustaja Ismo Sipeläinen, 27, on osallistunut Bocuse d’Or-kilpailuihin Matti Jämsénin assistenttina ja voittanut sekä kotimaisia että kansainvälisisä kilpailuja. Sipeläisen assistentti Johan Kurkela, 21, on kilpaillut menestyksekkäästi nuorten kokkikilpailuissa. Joukkueen presidenttinä ja Suomen tuomarina toimii kokenut Bocuse d’Or -kilpailija ja -valmentaja Matti Jämsén. Joukkueen päävalmentaja on edellisen kauden edustaja, ravintola Palacen keittiömestari Eero Vottonen. Toisena valmentajana toimii Kalle Tanner, Vuoden Kokki 2018, Villa Störsvikistä.


Suomi näkyy Sipeläisen ruoassa metsän antimina, kepeinä ja raikkaina keväisinä makuina sekä traditiosta ammentavina moderneina toteutuksina. Liha-annos esitellään kilpailuihin suunnitellulla ainutkertaisella vadilla. Vadin suunnittelijoiksi valittiin kaksi toisiaan täydentävää nuorta lahjakasta Aalto-yliopiston opiskelijaa: muotoilun kandidaattiopiskelija Laura Meriluoto sekä teollisen muotoilun maisteriopiskelija Klaudia Kasprzak. Vadin suunnittelua johti muotoilija, kuvanveistäjä Pekka Paikkari. 

Seuraa ja kannusta @bocusedorfinland

Lue lisää:

Suomen huurteinen Bocuse d’Or Europe -kilpailuvideo
Bocuse d´Or Finland -viralliset sivut
Bocuse d'Or Team Finland & Academy Finland -esittely
Bocuse d´Or Euroopan osakilpailun raaka-aineet ja aikataulu
Tiedote 7.3.2018: Bocuse d´Or vie Suomen osaamista ja makuja maailmalle
Tiedote 30.5.2018: Ismo Sipeläinen vie Suomen Torinoon - Euroopan Bocuse d´Or -karsinnat 11.-12.6.

Seuraa Ismon kisasuoritusta livenä!

Suomi kilpailee Torinossa toisena kilpailupäivänä 12.6. Suomen aikaa klo 11-16.35. Tulosten julkistus alkaa klo 19. Suuria joukko suomalaisia kannustaa paikan päällä, kilpailuja voi seurata myös live-lähetyksenä täältä! 

Kilpailuruoat ja kuvat julkistetaan kilpailupäivän aamuna klo 10.00 Bocuse d´Or Finland -sivuilla ja kuvapankissamme.

 

Vuoden Kokin & Vuoden Tarjoilijan vauhdikas edustusvuosi 

Vuoden Kokki 2018 Kalle Tanner ja Vuoden Tarjoilija 2018 Noora Sipilä. Kuvaaja: Oscar Granqvist.

Vuoden Tarjoilija 2018 Noora Sipilän ja Vuoden Kokki 2018 Kalle Tannerin edustusvuosi on alkanut vauhdikkaasti maaliskuussa käytyjen SM-kilpailuiden jälkeen. Molempien kalenterit ovat täyttyneet nopeasti mielenkiintoisista mediakohtaamisista ja yhteistyökumppanit ovat suunnitelleet hienoja ja monipuolisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Kuluvan vuoden aikana aina seuraavien voittajien valintaan saakka, Noora ja Kalle nähdään niin perinteisissä tarjoilijan ja kokin rooleissa, kuin myös puhujina ja ravintola-alalla jo olevien ammattilaisten ja alalle suuntaavien nuorten innostajina. Liikutaan siis sekä kuluttaja- että ammattilaisrajapinnassa.

Nooran ja Kallen tekemisessä korostuu yhteinen tahtotila yhdessä tekemisestä – onnistunut ja mieleenpainuva palveluelämys syntyy tarjoilijan ja kokin yhteistyön kautta.

Seuraa somessa @vuodenkokki @vuodentarjoilija

Lue lisää: 

Vuoden Kokki -kilpailun virallinen sivusto
Vuoden Tarjoilija -kilpailun virallinen sivusto

Mediapoimintoja: 

Veistä heiluttamalla hävikki kuriin - tekemällä oppii! ELO-säätiö, 19.5.2018

Huippuammattilaiset toteuttivat elämys -illallisen, ELO-säätiö 23.4.3028 

Tarjoilija on nyt elämyksiä tuottava asiakaspalvelija ja ravintolalle tärkeä osa brändiä, Helsingin Sanomat 4.4.2018

Vuoden Kokki -kilpailulla pitkät perinteet - näin voittaja valmistautui tiukkaan kisaan, Huomenta Suomi 19.3.2018 
 

ELO-säätiön tietoturvapäivitykset 
Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) vaatimuksia. Lue lisää ja tutustu tietoturvaselosteisiimme täältä!

Jos haluat peruuttaa uutiskirjeen, voit tehdä sen tämän uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä rekisterin ylläpitäjään Kirsi Yazaniin täältä!

Kiitos yhteistyökumppanit!
Yhdessä nostamme Suomen ruoka-, juoma- ja ravintolamaailman huipulle. Tähtäimessä on Bocuse d’Or Europe 2022 – kilpailun saaminen Suomeen. 


 


OTA YHTEYTTÄ!

Toimitusjohtaja Bettina Lindfors
+358 40 920 9810
bettina.lindfors@elo-saatio.fi

Kehityspäällikkö Kirsi Yazan
+358 50 439 3883
kirsi.yazan@elo-saatio.fi

Ideaattori-projektipäällikkö Sini Garam
+358 50 587 0929
sini.garam@elo-saatio.fi


UUTISKIRJEEN TILAUS

Tilaa uutiskirje    Poistu postituslistalta    Päivitä tilausasetuksesi   

Copyright © 2018 ELO-säätiö, kaikki oikeudet pidätetään.

ELO-säätiö eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö kokoaa suomalaisen ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuurin parhaat tekijät, palvelut ja tuotteet yhteen. Innostamme yhteistyöhön, luomme ja vahvistamme verkostoja ja viestimme ja yhdistämme osaamista lisäten ruoka- ja juomakulttuurimme arvostusta kotimaassa ja kansainvälisesti. 

Nostamme esiin suomalaisten ravintola-ammattilaisten osaamista organisoimalla vuosittain Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut ja vastaamalla Suomen osallistumisesta Bocuse d’Or -kokkien maailmanmestaruuskilpailuun. Lisäksi vahvistamme ravintola-alan oppilaitosyhteistyötä ja yhdistämme kouluruokatoimijoita viestimään kouluruokailumme ainutlaatuisuudesta kansallisesti ja kansainvälisesti. ELO-gaalassa jaamme vuosittain Lentävä Lautanen -ruokakulttuuripalkinnon tunnustuksena merkittävästä suomalaisesta ruokakulttuuriteosta.

Seuraa netissä, mediassa ja osallistu keskusteluun Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa:

#ruokakulttuuri #juomakulttuuri #finnishfood
@vuodenkokki #vuodenkokki #vuodenkokki2018 
@vuodentarjoilija #vuodentarjoilija #vuodentarjoilija2018 
@bocusedorfinland #bocusedorfi #bocusedorfinland 
#kouluruokailu #goodnewsonschoolmeals This email was sent to <<Sähköpostiosoitteesi>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ELO-säätiö · Yrjönkatu 34A12 · Helsinki 00100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp