Copy
Suomalainen ruokakulttuuri - huippuosaajia, yhteistyötä ja ratkaisuja
Suomen 15. Bocuse d’Or -edustaja on Vuoden Kokki 2019 Mikko Kaukonen! 
Vuoden 2019 Lentävä lautanen -ruokakulttuuripalkinto myönnettiin
K-Citymarket Järvenpään kauppiaalle Markku Hautalalle. Vuoden Tarjoilija 2020 -kilpailun haku on nyt auki. Kouluruokailuverkostossa haetaan ruokarauhaa ja ratkaisuja ilmastohaasteisiin.

Mikko Kaukonen on Suomen Bocuse d'Or -edustaja

Suomen Bocuse d'Or -edustaja kilpailukaudella 2020-2021 on Mikko Kaukonen Food Camp Finlandista. Jännittävä karsintakilpailu käytiin 26.10. Helsingin Messukeskuksessa Viini ja Ruoka 2019 -tapahtuman yhteydessä. Lue lisää ja katso kuvat!

Haluatko osaksi Suomen menestystä maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa ja edistää suomalaista ravintola- ja ruokakulttuuria? Bocuse d'Or Academy Finland -kumppanihaku kilpailukaudelle 2020-2021 on käynnissä - ota yhteyttä!

Seuraa somessa @bocusedorfinland
#bocusedorfinland #bocusedor #finnishfood #teamfinland

Haku Vuoden Tarjoilija 2020 -kilpailuun käynnissä!  

Vuoden Tarjoilija 2020 -kilpailun hakuaika on käynnissä 15.10-30.11.2019. Voittaja saa MaRa ry:n Henrik Bitten stipendirahaston myöntämän 10 000 euron apurahan oman ammattitaidon kehittämistä varten. Lisäksi voittajalla on edessään ikimuistoinen edustusvuosi moninaisine tehtävineen ravintola-alan edelläkävijöiden kanssa Suomessa.  Kilpailu on erinomainen paikka haastaa itseään sekä verkostoitua ravintola-alan ammattilaisten kanssa. Lue tiedote ja kilpailun osallistumisohjeet!

Seuraa somessa @vuodentarjoilija #vuodentarjoilija #vuodentarjoilija2020

Ruokakulttuuripalkinto visionääriselle K-kauppiaalle 

Vuoden 2019 Lentävä Lautanen -ruokakulttuuripalkinto on myönnetty K-kauppiaalle Markku Hautalalle. Hautalan luotsaamassa Järvenpään K-Citymarketissa yhdistyvät ruokakauppa- ja ravintolaosaaminen, kansainvälisyys ja paikallisuus, hinta-, laatu- ja sesonkitietoisuus sekä kunnioitus ruoantuottajia ja asiakkaita kohtaan. Laajakatseisen visionäärin luoma uusi kauppakonseptin tavoitteena on tuoda hyvä maku ruokakaupan keskiöön.  Lue lisää ja katso kuvat!

Seuraa somessa #lentävälautanen #elosäätiö #ruokakulttuuri #juomakulttuuri

Ruokarauhaa & -ratkaisuja ilmastokeskusteluun 

ELO-säätiön vuodesta 2013 luotsaama valtakunnallinen kouluruokailuverkosto (Finnish School Meal Network) kokoaa yhteen kouluruokailun edelläkävijöitä, päättäjiä, tutkijoita, tekijöitä Suomessa. Verkostossa ja julkisessa ruokapalvelussa on voimavaroja, joita tarvitaan tulevaisuuden ilmastoratkaisujen löytämiseen. Seuraavassa kouluruokailu- ja ruokakasvatusverkoston yhteisessä tapaamisessa 13.11. Suomen 4H-liitossa, etsitään yhteisiä keinoja, miten siirtyä pois kärjekkäästä keskustelusta kohti maltillista asioiden punnintaa - kohti ruokarauhaa ja ratkaisuja. Keskustelun fasilitoijina toimivat Kaisa Karttunen ja Anni Savikurki e2 Tutkimuksesta. 

Haluatko mukaan verkoston toimintaan? Ota yhteyttä!
Seuraa somessa 
#kouluruoka #kouluruokailu #ruokakasvatus 
Toimitusjohtaja Bettina Lindfors
+358 40 920 9810
bettina.lindfors@elo-saatio.fi

Kehityspäällikkö Kirsi Yazan
+358 50 439 3883
kirsi.yazan@elo-saatio.fi

Ideaattori-projektipäällikkö Sini Garam
+358 50 587 0929
sini.garam@elo-saatio.fi


UUTISKIRJEEN TILAUS

Tilaa uutiskirje    Poistu postituslistalta    Päivitä tilausasetuksesi   


Copyright © 2018 ELO-säätiö, kaikki oikeudet pidätetään.

ELO-säätiö eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö tuo yhteen alan tekijät, tukijat ja tulevaisuuden toivot. Vuonna 2009 perustettu säätiö tekee töitä yhdessä laajan verkostonsa kanssa, jotta Suomi nousee kansainvälisesti kiinnostavaksi ruoka-, juoma- ja ravintola-alan edelläkävijäksi. 

Järjestämme vuosittain Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija suomenmestaruuskilpailut. Vastaamme myös Suomen osallistumisesta maailman arvostetuimpaan Bocuse d’Or-kokkikilpailuun. Kouluruoka on kansainvälisesti kiinnostava suomalainen innovaatio, ja sitä edistääkseen ELO-säätiö luotsaa valtakunnallista kouluruokailun asiantuntijaverkostoa. Alan rohkeita edelläkävijöitä palkitsemme Lentävä Lautanen-ruokakulttuuripalkinnolla
Näytämme tietä ja luomme yhteisiä linjauksia laaja-alaisessa yhteistyössä suomalaisen ruokadiplomatian ja kestävän kehityksen osaamisen esiin nostamiseksi.
 

Yhdessä tähtäämme korkealle! 
 

Seuraa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa:

#elosäätiö
@vuodenkokki #vuodenkokki
@vuodentarjoilija #vuodentarjoilija
@bocusedorfinland #bocusedorfinland 
#kouluruokailu This email was sent to <<Sähköpostiosoitteesi>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ELO-säätiö · Yrjönkatu 34A12 · Helsinki 00100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp