Copy
Kohti kevättä! 

Ruokamatkailua ja uusia tuulia!

  Suomi 100 -juhlavuoden jälkeen ELO-säätiö keskittyy siihen, että Suomi näyttäytyy maailmalla kiinnostavana ruokamatkailumaana.  Kokki- ja tarjoilija- kilpailut sekä Bocuse d'Or -kilpailut nostavat huippuosaajat esiin.  ELO-säätiö saa maaliskuussa uuden toimitusjohtajan, joka luotsaa
Bocuse d'Or -kisan Suomeen  vuodeksi 2022.
Bettina Lindfors on ELO-säätiön uusi toimitusjohtaja 

VTM Bettina Lindfors on nimitetty ELO-säätiön toimitusjohtajaksi 1.3.2018 alkaen. Hän siirtyy ELO-säätiöön Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton MTK ry:n 100-vuotisjuhlavuoden ohjelman päätuottajan työstä. ”Minua kiinnostaa tässä uudessa työssä se, että pääsen luomaan Suomesta kiinnostavaa ruokamatkailumaata  ja hakemaan Bocuse d’Or Europe 2022 -kilpailua Suomeen”.  

Seija Kurunmäki kiittää! 
ELO-säätiön toimitusjohtaja, MMM Seija Kurunmäki lopettaa työnsä ELO-säätiössä maaliskuun lopussa 2018. "Suunnitelmani oli, että vedän Suomi 100 -juhlavuoden Syödään yhdessä -hankkeen ja lähden sen jälkeen toteuttamaan uusia unelmia oman yritykseni Kuule Oy:n puitteissa", Seija kertoo. "Kiitän kaikkia yhteistyö-kumppaneita kuluneista upeista 4,5 vuodesta! " Lue lisää Seijan blogista. 
Juhlavuosi nosti esiin rukiin ja yhteistyön voiman
Suomalaisen kulttuurin päivä eli Kalevalan päivä  on myös ruoka- kulttuurin päivä ja rukiin päivä. Vuosi sitten valittu kansallisruoka ruisleipä eli loistokkaan vuoden. Rukiin myynti kasvoi ja puhe kansallisruoasta oli positiivista. Lue lisää täältä!  

ELO-säätiö kumppaneineen julkistaa Suomi 100 -juhlavuoden Syödään yhdessä -ilmiön opit 28.2.2018. 
Tervetuloa Gastro Helsinkiin 15.-16.3. seuraamaan 
Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailua! 
Vuoden Kokki - ja Vuoden Tarjoilija 2018 -semifinaaliin on nyt valittu 12 kilpailijaa. Vuoden Kokki -kilpailujohtaja on Henri Kotkavuori  (Vuoden Kokki 2011) ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujohtaja on Maria Suihkonen (Vuoden Tarjoilija 2013).  Kilpailun juontaa Aki Wahlman (Vuoden Kokki 1996) ja Ulla Häkkinen. Voittajat julistetaan Gastro Helsinki -messuilla 16.3.2018 klo 15.30. Lue lisää! 
Kohti Torinon Bocuse d'Or -kilpailua 
Ismo Sipeläisen ja Johan Kurkelan Bocuse d´Or -harjoituskeittiö on nyt valmis ja Bocuse d´Or Team Finland on aloittanut matkan kohti Torinoa. Euroopan karsintojen raaka-aineet ovat piemontelaisen nuoren naudan filee, kateenkorva ja piemontelainen riisi. Lähde mukaan kannustamaan Torinon kisoihin 11.-12.6.2018! Lisätietoja matkoista: nunnu.kivikari@elamysgroup.com.
Hyvät yhteistyökumppanit!
Työmme ei olisi mahdollista ilman teitä. Kiitos siitä.
Olemme edelläkävijöiden matkassa! 


ELO – Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Seija Kurunmäki
+358 400 460 894, seija.kurunmaki@elo-saatio.fi

Bettina Lindfors
+358 40 920 9810, bettina.lindfors@elo-saatio.fi

Sini Garam
+358 50 587 0929, sini.garam@elo-saatio.fi

Kirsi Yazan
+358 50 439 3883, kirsi.yazan@elo-saatio.fi
Copyright © *2017* *ELO-säätiö*, kaikki oikeudet pidätetään.

ELO-säätiö
Tilaa uutiskirje    Poistu postituslistalta    Päivitä tilausasetuksesi   

ELO-säätiö eli Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö kokoaa suomalaisen ruokakulttuurin tekijät, näkijät ja resurssit saman pöydän ääreen. Kannustamme yhteistyöhön, jolla lisäämme ruokakulttuurimme arvostusta kotimaassa ja teemme siitä myös kansainvälisesti kiinnostavaa. ELO-säätiö järjestää vuosittain Vuoden Kokki - ja Tarjoilija -kilpailut sekä vastaa Suomen osallistumisesta Bocuse d'Or -kilpailuun.

Seuraa ja osallistu keskusteluun Twitterissä ja Instagramissa:
@vuodenkokki #vuodenkokki #vuodenkokki2018
@vuodentarjoilija vuodentarjoilija #vuodentarjoilija2018 
@sipelainen #bocusedorfi #teamfinland
@Syödäänyhdessä #syödäänyhdessä This email was sent to <<Sähköpostiosoitteesi>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ELO-säätiö · Yrjönkatu 34A12 · Helsinki 00100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp