Copy
ELO-säätiön uutiskirje
Lue uutiskirje selaimessasi

Maukasta vuotta 2015

ELO – Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Nyt on aika puhua ruoan mausta, osaamisesta, yhdessä syömisen tunnelmasta. ELO-säätiössä teemme työtä, jotta suomalainen ruokakulttuuri kiinnostaa myös maailmalla. Ensi viikolla kokkien maailmamestaruuskisa Bocuse d'Or Lyonissa.
Matti Jämsén kilpailee 28.1.15.

Bocuse d'Or  27.-28.1.15

Suomen Bocuse d'Or edustaja Matti Jämsénin ja assistentti Antti Lukkarin kilpailusuorituksen teema on suomalaisissa vahvuuksissa – metsässä, outoudessa ja suomalaisessa muotoilussa. Lue lisää. 
Seuraa matkaamme Facebook-sivuilla  ja verkossa #bocusefi ja #kohtikultaa. Kisaa voit seurata suorana lähetyksenä Bocusedor-sivuilta. Tulokset saadaan 28.1. klo 19. Käy katsomassa mitkä yritykset ovat mahdollistaneet Suomen osallistumisen.

Bocuse d'Or 2015-2017

Jos sinua kiinnostaa kokkien maailmanmestaruuskisa, ilmoittaudu karsintakilpailuun, joka pidetään 28.3. Ilmoittautuminen 31.1.15 mennessä.
 

Vuoden Kokki ja Tarjoilija 

Vielä viikko aikaa ilmoittautua Vuoden Kokki 2015 - ja Vuoden Tarjoilija 2015 -kisaan. Jos asiakkaana kohtaat poikkeuksellisen hyvää palvelua, käräytä kaveri mukaan kisaan! Tänä vuonna on Vuoden Kokki -kilpailun 20-vuotisjuhlavuosi!

Yhdessä vuonna 2015

Vuoden 2015 alussa uudistimme sivumme ja aktivoimme sosiaalisen median kanavamme. Yhteistyössä monien toimijoiden ja kumppaneiden kanssa teemme työtä, jotta suomalainen ruoka kiinnostaa meillä Suomessa ja maailmalla. Käy katsomassa mitä uutta on tapahtunut kouluruokailun ja villiruoan saralla!
Seuraa ja osallistu keskusteluun twitterissä #ruokakulttuuri #finnishfood #bocusefi

Tiedonjyvä-palkinto

Maataloustoimittajat ry palkitsi ELO-säätiön johtaja Seija Kurunmäen Tiedonjyvä-palkinnolla 21.1.15. Tiedonjyvä myönnetään vuosittain yhdelle maatalous-, metsä- tai ruoka-alan ammattilaiselle, joka on toiminnallaan tuonut julkiseen keskusteluun uusia aineksia, osoittanut aktiivisuutta tiedottamalla alansa tapahtumista ja  joka on suhtautunut myönteisesti tiedotusvälineiden tiedonhankintaan.
KIITOS Maataloustoimittajat!
ELO-säätiö
ELO-säätiö
#finnishfood
#finnishfood
#ruokakulttuuri
#ruokakulttuuri

Seija Kurunmäki
+358 400 460894, seija.kurunmaki@elo-saatio.fi

Sini Garam
+358 50 587 0929, sini.garam@elo-saatio.fi

Copyright © 2015 ELO-säätiö, kaikki oikeudet pidätetään.


Poistu postituslistalta    Päivitä tilausasetuksesi 

Email Marketing Powered by Mailchimp