Copy
Problemen met het bekijken van deze e-mail?
 
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser


Bijpraten door de voorzitter

Jan Stam

Organisatie Jeugdvoetbal HZVV

Binnen HZVV wordt al enige tijd gewerkt aan een nieuw beleidsplan. Onderdeel daarvan is het opnieuw neerzetten van de organisatie rondom het jeugdvoetbal. Stimuleren van het jeugdvoetbal en met de eigen jeugd op een zo hoog mogelijk niveau voetballen is een van de prioriteiten binnen HZVV. Dit moet leiden tot nog meer doorstroom van talentvolle voetbal(st)ers naar de eerste elftallen van zowel de mannen als de vrouwen.

Een groep bestaande uit vertegenwoordigers uit het huidige jeugdbestuur, bestuur en ons huidige hoofd jeugdopleiding zijn hiermee aan de slag gegaan en zijn tot een nieuw organogram gekomen.

Lees het complete artikel, met daarin nog veel meer interessante zaken uit de laatste Algemene Ledenvergadering van maandag 13 april jl., op onze website: Klik hier >>

Facebook Foto van de maand


60+ voetbal bij HZVV

Yes! We're back!!!

HZVV 1 is door een 2-0 winst op d'Olde Veste'54 kampioen geworden van de 1e klasse E. Met nog drie speeldagen te gaan zijn ze door geen enkel team meer in te halen.
Na de degradatie aan het van het seizoen 2012/13 uit de hoofdklasse betekent dat men weer terug is in de hoofdklasse.

De felicitaties gaan uit naar de spelers en begeleiding van de eerste selectie!
Bekijk Facebook post >>

Top 5 HZVV nieuws & mededelingen

#1 - Aftermovie Kampioenschap

Wat wás het een mooie dag. Zaterdag 18 april 2015. Zo'n dag die we niet willen vergeten. Zo'n dag die we niet hóeven te vergeten. Want dankzij Jochem van de Weg kun je de dag steeds weer opnieuw beleven.
Lees verder >>

#2 - HZVV geniet van de rondrit door Hoogeveen

Op zaterdag 18 april werd HZVV-1 kampioen van de eerste klasse E, en dat werd met een groot feest gevierd. Omdat HZVV de kampioenswedstrijd om 17.00 uur speelde was er op die avond eigenlijk geen tijd voor een rondrit door Hoogeveen.
Lees verder >>

#3 - Erik-Jan Kreuze is Clubheld van Drenthe

Op koningsdag werd de uitslag bekend gemaakt van de AD Clubhelden van de Amateursport verkiezing. Hierbij is onze eigen Erik-Jan Kreuze gekroond tot winnaar van de provincie Drenthe.
Lees verder >>

#4 -Train(st)ers gezocht

Voor zowel het meidenteam MD1 als MA1 is HZVV voor het volgende seizoen op zoek naar een train(st)er die graag met een groep jonge, enthousiaste meiden werkt.
Lees verder >>

#5 - HZVV B1 wint tweede periodetitel

Door een 1-1 gelijkspel in Meppel tegen Alcides B1 is HZVV B1 woensdagavond 15 april winnaar geworden van de tweede periodetitel in de hoofdklasse P. Door het gelijke spel in het inhaalduel is bovendien DZOH B1 kampioen geworden en gepromoveerd naar de 4e divisie.
Lees verder >>

HZVV doet mee met Hand in Hand voor het leven

Per jaar overlijden 250 mensen op het sportveld aan de gevolgen van een hartstilstand, iets wat ook op elke sportvereniging kan gebeuren. Wij willen jullie daarom uitnodigen om met de club een reanimatietraining te volgen en de leden die al kunnen reanimeren moedigen wij aan zich in te schrijven voor het reanimatie oproepsysteem. Hiermee wordt onze club een belangrijk onderdeel van het programma ‘Hand in Hand voor het leven’.
Lees meer >>

Activiteitenkalender

 
Mei 2015
4, 6, 7 en 8
Univé Voetbaldagen bij HZVV
30 Bedrijvencup Hoogeveen
   
Juni 2015
6 F- en E-pupillentoernooi HZVV
13 Kabouter toernooi HZVV op veld 6 (10:00-12:00)
  Voetvolley toernooi vanaf 10:30
19 D-Pupillentoernooi HZVV (17:00 - 21:00)
20 Meiden-Cup toernooi HZVV
27 HZVV familiedag met BBQ en live-muziek
Jochem van de Weg
HZVV-er van de maand Mei:

Jochem van de Weg

Jochem heeft de afgelopen tijd voor heel wat "likes" gezorgd op onze facebookpagina. Zijn foto's en video van het kampioenschap zijn tastbare herinneringen aan het kampioenschap van ons eerste. Maar dat niet alleen: ook vele andere media-uitingen komen van zijn hand. Een huisfotograaf om trots op te zijn!

De Personeelsafdeling BV
Univé Verzekeringen
Van der Linden Auto's
Combi Sport
Eshuis Installatietechniek
Major Electronics

Volg HZVV ook via:

Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 3
Postbus 194
7900 AD HOOGEVEEN
Telefoon: 0528 - 263 337
Secretariaat: info@hzvv.nl
Wedstrijdbureau: wedstrijden@hzvv.nl
Website: www.hzvv.nl
Copyright © 2015 HZVV, Alle rechten voorbehouden


Afmelden voor deze nieuwsbrief     Nieuwsbrief voorkeuren bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp