Copy
Problemen met het bekijken van deze e-mail?
 
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Bijpraten door de voorzitter

Jan StamDe vakantieperiode loopt op z'n eind. De meesten van ons zijn alweer een paar weken terug en aan hard aan het (vrijwilligers)werk. Ik hoop dat iedereen -ondanks het toch voor velen wel tegenvallende weer- terug kijkt op een mooie tijd. Ik hoop ook dat iedereen de batterij weer goed heeft op kunnen laden en met elkaar een fantastisch seizoen ingaan.

De bal rolt weer...
Vele teams zijn weer volop in training en de eerste oefenwedstrijden zijn al gespeeld evenals de eerste bekerwedstrijden. HZVV 1 bond de vv Noordscheschut aan de zegekar. Altijd mooi om van blauw-witten te winnen!

HZVV 1 flitsend uit de startblokken!
Ons vlaggenschip was al eerder succesvol van start gegaan. Zowel het sterk bezette toernooi in Staphorst als het toernooi om de Offerein Bokaal werd gewonnen. Knappe prestaties. Elders in deze nieuwsbrief kun je hier meer over lezen.

Van Kabouters tot Old Stars...
De Kabouters gaan op 10 september van start Vanaf deze zaterdag kunnen kinderen van 4 en 5 jaar weer bij HZVV om mee te doen. Deelname is gratis.
Daarvoor zijn de Old Stars al de wei ingegaan en begonnen met zgn. demonstratietrainingen. Op 24 en 31 augustus van 9.30 tot 11.15 kan kennis gemaakt worden met deze jonge en vitale loot aan de HZVV boom. Elders lees je ook hier meer over.

Verder in deze nieuwsbrief...
In samenwerking met sponsor COOP start HZVV een voetbalplaatjesactie. Alle spelers worden op de foto gezet en deze foto's komen op plaatjes die vervolgens verzameld en ingeplakt moeten worden. Het belooft een mooi boek te worden. Een zgn. hebbedingetje. Ik ben benieuwd wie straks als eerste alle plaatjes verzameld heeft!

Spelregels gewijzigd!
Lees alsjeblieft het artikeltje waarin de gewijzigde spelregels vermeld staan even door. Het voorkomt wellicht onnodige discussies met scheidsrechters die zich goed op het seizoen hebben voorbereid.

Kleding!
Neem alsjeblieft ook goed nota van het bericht van de kledingcommissie zodat je weet wanneer de kleding en overige materialen kunnen worden afgehaald. Het is elk jaar weer een hele kluif om alles rondgezet te krijgen. De kledingcommissie doet er alles aan om alles zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen en vraagt terecht om de medewerking van een ieder.

Foto van de maand...
Gedurende lange tijd was de rubriek 'HZVV'er van de maand' een terugkerend item in deze nieuwsbrief. Vanaf deze nieuwsbrief is deze rubriek vervangen door “Foto van de maand'. Hierin worden opvallende foto's geplaatst van HZVV momenten die bijv. via de social media verspreid werden en die we ook graag delen met een ieder die niet of nauwelijks actief is op deze nieuwe platforms. De redactie is benieuwd welke foto's aangeleverd zullen worden.

HZVV Foto van de maand


HZVV Familiedag 2016!

Bekijk onze facebookpagina

Top 5 HZVV nieuws & mededelingen

#1 - Voetbalplaatjesactie bij HZVV
In samenwerking met de COOP Supermarkten de Grote Beer en de Wielewaal gaan we aan het begin van het seizoen 2016/17 een voetbalplaatjesactie opstarten. Alle leden van HZVV kunnen deze voetbalplaatjes sparen bij de COOP supermarkten in de Grote Beer en de Wielewaal.
Lees verder >>

#2 - Kaboutervoetbal binnenkort weer van start
De zomervakantie is weer voorbij. Zaterdag 10 september beginnen de trainingen weer! Iedere zaterdagmorgen is er kaboutervoetbal, het begint om 10.00 uur en duurt ongeveer 3 kwartier
Lees verder >>

#3 -  HZVV pakt wederom de AH Offerein Bokaal
Het duel tussen Hoogeveen en HZVV was natuurlijk de gedroomde finale van het toernooi om de Offerein Bokaal. De afgelopen edities won HZVV, behalve die ene keer dat het Hoogeveen in de finale trof. Ditmaal was HZVV echter de sterkste.
Lees verder >>

#4 - Stan Ypenburg beste speler AH Offerein Bokaal
 Stan Ypenburg werd na afloop van de finale van de AH Offerein Bokaal uitgeroepen tot ‘beste speler van het toernooi’. De middenvelder van HZVV maakte zowel in de halve finale tegen SC Erica als in de finale tegen Hoogeveen enorm veel indruk. De 22-jarige middenvelder maakte deze zomer de overstap van tweededivisionist HHC Hardenberg.
Lees verder >>

#5 - Aanvulling spelregelwijzigingen 2016/17!
Vanaf het seizoen 2016/’17 is een groot aantal spelregels aangepast door de IFAB (de internationale spelregelcommissie van de FIFA). De KNVB heeft daarnaast besloten om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de internationaal geldende spelregels.
Lees verder >>

Ophalen Kleding en Materialen

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Daarom hieronder enkele belangrijke data voor het ophalen van de trainingspakken en de kledingavonden.

Trainingspakken halen

Elk jeugdlid binnen HZVV ontvangt een trainingspak van HZVV in bruikleen. Om deze te kunnen ontvangen moet je dit formulier uitprinten en volledig invullen. Per seizoen 2016 / 2017 ontvangen alle A en B junioren geen pak maar een jasje.

Maandag 29 augustus

 • 18.30 - 19.15 uur F pupillen
 • 19.30 - 20.30 uur A en B junioren (ontvangen alleen een jasje)

Donderdag 1 september

 • 18.30 - 19.15 uur E pupillen
 • 19.30 - 20.30 uur D en C junioren

Voor wie het eerste ophaalmoment niet kan, hebben we een reservedatum: Maandag 5 september tussen 19.00 en 20.00 uur.

Dan zijn we er ook nog op maandag 12 september van 19.00 tot 20.00 uur, dit is dan weer de eerste normale maandelijkse kledingavond voor het seizoen 2016-2017.

Kledingavond
Elke tweede maandag van de maand zijn we aanwezig van 19.00 t/m 20.00 uur, voor al je vragen over kleding en/of om eventueel iets om te ruilen. De data voor het seizoen 2016-2017 zijn:

 • Maandag 12 september
 • Maandag 10 oktober
 • Maandag 14 november
 • Maandag 9 januari
 • Maandag 13 februari
 • Maandag 13 maart
 • Maandag 10 april

In mei is er geen kledingavond meer. We beginnen dan alweer met de inname van kleding.
Meer informatie over HZVV kleding vind je op deze pagina

Heb je vragen over bovenstaande, mail ons dan op kleding@hzvv.nl

Combi Sport
De Personeelsafdeling BV
Van der Linden Auto's
Major Electronics
Afier accountants + adviseurs
AB Bouw B.V.

Volg HZVV ook via:

Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 3
Postbus 194
7900 AD HOOGEVEEN
Telefoon: 0528 - 263 337
Secretariaat: info@hzvv.nl
Wedstrijdbureau: wedstrijden@hzvv.nl
Website: www.hzvv.nl
Copyright © 2016 HZVV, Alle rechten voorbehouden


Afmelden voor deze nieuwsbrief     Nieuwsbrief voorkeuren bijwerken 

Email Marketing Powered by MailChimp