Copy
Problemen met het bekijken van deze e-mail?
 
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Bijpraten door de voorzitter

Jan StamDe Paasdagen liggen achter ons, de lente is begonnen en we hebben de klok weer een uurtje vooruit gezet. Nog een paar maanden en de meesten van ons trekken er op uit om van een -hoop en verwacht ik- welverdiende vakantie te kunnen gaan genieten. Voordat het zover is, staan er voor de verschillende teams nog vele wedstrijden op het programma. Voor sommige teams zal het gaan om des keizers baard. Voor andere teams gaat het erom spannen. Lonkt een kampioenschap? Of dreigt degradatie? Hoe dan ook: ik wens alle spelers, trainers en begeleiders graag veel plezier en alle succes toe!
In mijn bijdrage aan deze nieuwsbrief stip ik een paar zaken aan, die m.i. bijzondere aandacht behoeven.

Houd de toegangswegen vrij!
Onlangs moest er een ambulance het terrein op omdat Erwin Sallomons, keeper van het het 8ste van HZVV bij een ongelukkige botsing zijn een dubbele beenbreuk opliep... De ambulance liep onnodig vertraging op, omdat er op de toegangsweg fietsen in de weg stonden. Nu was dit lastig en vervelend, voor hetzelfde geld had het levensbedreigend kunnen zijn... Houd hier alsjeblieft rekening mee en stal je fiets e.d. alleen op de daarvoor bestemde plaatsen!

Vanaf deze plaats wens ik Erwin van harte een voorspoedig herstel toe!

De tweede ronde
De tweede seizoenshelft is inmiddels begonnen. De eerste wedstrijden zijn gespeeld. Het wordt dus ook weer drukker bij HZVV. Dat merk je als je het terrein op komt, de kantine ingaat, binnenloopt bij het wedstrijdbureau...
Namens het bestuur wensen wij alle teams met hun trainers en begeleiders veel plezier en succes!
En bedanken wij bij voorbaat alle vrijwilligers achter en voor de schermen die het mogelijk maken dat er gevoetbald kan worden!

Algemene ledenvergadering 11 april
Op 11 april a.s. staan vanaf 19:30 uur koffie en thee voor u en jou klaar in de bestuurskamer. De vergadering begint om 20:00 uur. Belangrijkste punt op de agenda is de begroting voor het jaar 2016-2017.
Voor ons als bestuur was het best een hele puzzel om deze sluitend te krijgen. We realiseren ons dat we maar beperkte middelen hebben om de doelen die we ons stellen succesvol na te kunnen streven. Als club willen we enerzijds alle ruimte aan de breedtesport bieden en dus voldoende middelen voor de ontwikkeling van de jeugd(teams) beschikbaar houden en anderzijds willen we met ons 1ste team op Hoofdklasse niveau mee kunnen blijven doen. Ondertussen willen we de contributie alleen maar verhogen als het echt niet anders kan...
Als bestuur hopen wij vele leden te mogen ontmoeten op de ALV van 11-04. HZVV is immers van ons allemaal! Wellicht kunt u ons nog verrassen met goed ideeën over hoe wij onszelf -zonder de contributie te verhogen- van meer financiële armslag kunnen voorzien!

Meer
Er is nog meer te lezen, bijvoorbeeld over het keurmerk dat onze jeugdopleiding krijgt van de KNVB, het vrijwilligerstoernooi en de Jannes van der Sleedenbokaal
Je leest het hier >>

Facebook Foto van de maand


Zeer geslaagd HZVV vrijwilligerstoernooi!!
Team 'Businessmen United' gefeliciteerd met de overwinning! Organisatie, BEDANKT!

Bekijk onze facebookpagina

Top 5 HZVV nieuws & mededelingen

#1 - Algemene ledenvergadering 11 april 2016
Noteer alvast in uw agenda: Algemene Ledenvergadering HZVV 11 april a.s. De financiele cijfers en de vaststelling van de contributie voor het seizoen 2016-2017 zullen op de agenda staan.
Lees verder >>

#2 - 1 April: Bingo!
Op 1 april, en nee het is geen grap, wordt de laatste bingo avond van dit seizoen bij HZVV gehouden. De getallen zullen door Nadia en Henry vanaf 20.00 uur worden omgeroepen.
Lees verder >>

#3 - HZVV huldigt de zaalkampioenen
Maar liefst 9 teams werden zaalkampioen in de zaalcompetitie regio Hoogeveen 2015/16. Eerder werd HZVV C1 al kampioen in de zaalcompetitie van het KNVB Kersttoernooi.
Lees verder >>

#4 - Jeugdopleiding van HZVV krijgt keurmerk KNVB! \
De jeugdopleiding van HZVV is na een stevig beoordelingstraject door een externe auditcommissie voorgedragen bij de KNVB om de status te krijgen van Lokale Jeugdopleiding. HZVV is daarmee de eerste en dus enige Drentse voetbalvereniging die op het punt staat dit keurmerk te krijgen.
Lees verder >>

#5 - Stan Ypenburg naar HZVV
De 21 jarige Stan Ypenburg, op dit moment spelend voor Topklasser HHC uit Hardenberg, maakt komende zomer de overstap naar Zaterdag Hoofdklasser HZVV. Stan Ypenburg is naast Mike Doldersum (Alcides) de tweede versterking van “buitenaf”.
Lees verder >>

DRINGENDE OPROEP

Onlangs moest de Ambulance Hulpdienst in aktie komen op het Sportpark van HZVV. Helaas is gebleken dat de Ambulancehulp vertraging opliep omdat de toegangsweg van het sportpark gedeeltelijk was versperd door onjuist gestalde fietsen. Daarom deze dringende oproep:
 
HOU DE TOEGANGSWEG VRIJ!!! 

Plaats uw fietsen op de daarvoor aangegeven plaatsen. Er kunnen noodsituaties voordoen dat IEDERE SECONDE TELT!


 

Activiteitenkalender

 
April 2016
1 Bingo in de kantine
23 Jannes van der Sleeden Bokaal voor kabouters en mini-pupillen
   
Mei 2016
28 D-pupillen Toernooi

Voor de actuele activiteitenkalender kijkt u op onze website.
HZVV-er van de maand

Regina van der Meulen

Erwin Breukelman

Op zaterdag 12 Maart jl. speelde Erwin Breukelman (31) zijn 200ste wedstrijd voor HZVV tegen Staphorst. Erwin speelt al sinds het seizoen 2009-2010 in HZVV 1. Bijzonder detail is dat hij ook zijn 1ste wedstrijd op 22 augustus 2009 tegen Staphorst 1 speelde.

In 200 wedstrijden HZVV 1 maakte Erwin in totaal 20 doelpunten, waarvan 18 in competitie- en 2 in bekerwedstrijden.  
Combi Sport
De Personeelsafdeling BV
Van der Linden Auto's
Major Electronics
Afier accountants + adviseurs
AB Bouw B.V.

Volg HZVV ook via:

Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 3
Postbus 194
7900 AD HOOGEVEEN
Telefoon: 0528 - 263 337
Secretariaat: info@hzvv.nl
Wedstrijdbureau: wedstrijden@hzvv.nl
Website: www.hzvv.nl
Copyright © 2016 HZVV, Alle rechten voorbehouden
HZVV digitale mailing.

Ons mailing adres is:
HZVV
Sportpark Bentinckspark Sportveldenweg 3
Hoogeveen, Dr 7902 NX
Netherlands

Add us to your address book


Afmelden voor deze nieuwsbrief     Nieuwsbrief voorkeuren bijwerken 

Email Marketing Powered by MailChimp