Copy
Problemen met het bekijken van deze e-mail?
 
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Bijpraten door de voorzitter

Jan StamKampioensfoto
Wat een mooi en ontroerend moment was dat... Hennie Masselink die samen met haar zoon Klaas, onder het toeziend oog van dochter Véronique en moeder Gé, de op een metalen plaat geprinte kampioensfoto werd onthuld van het seizoen 2014-2015. Prominent op de foto staat clubicoon en hartstochtelijk supporter van HZVV 1 Dick Masselink. Verderop in deze nieuwsbrief treft u het artikel dat hieraan gewijd wordt aan.
 
Alleen aan kop
Op het moment dat ik deze bijdrage schrijf staat onze vlaggenschip weer -zonder puntverlies!- fier aan kop van de 1ste Klasse E. Het belooft een mooi seizoen te worden...
 
COOP voetbalplaatjes actie
COOP, sinds dit jaar een van onze hoofdsponsoren, heeft het initiatief genomen om een voetbalplaatjes boek te maken. Het zal binnenkort gepresenteerd worden. Let op de aankondiging hiervoor. Het belooft een prachtig boek te worden waarin de plaatjes (foto's) geplakt kunnen worden die je bij de boodschappen cadeau krijgt. Wanneer je deze haalt bij de COOP natuurlijk... Met name Stefan en Frans van Dorst bedankt voor jullie inspanningen om de organisatie rond het nemen van alle foto's voor jullie rekening te nemen.
 
Presentatiegids HZVV
Onlangs zag de nieuwe presentatiegids al het licht. Een schitterend visitekaartje voor onze club, zei ik bij het aanbieden ervan. En ook een bewijs dat onze club gedragen wordt door vele vrijwilligers. Want neem maar van mij aan dat ook hieraan velen heel veel tijd en energie besteed hebben. Het resultaat is er ook naar! Bezoekende clubs kijken hun ogen bij ons uit. Uiteraard zijn zij onder de indruk als zij ons terrein opkomen en de kantine binnengaan. De presentatiegids blijkt dan een soort kers op de taart te zijn!
 
Uitgebreide geluidsinstallatie
De geluidsinstallatie op het hoofdveld voldeed niet. Terecht werd er regelmatig geklaagd over de kwaliteit van het geluid wanneer er spelers op het veld gehuldigd werden of andere mededelingen werden gedaan. Hieraan is nu een eind gekomen. Opnieuw dankzij de inzet van vrijwilligers (Marcel Kat met name) en een mooie financiële bijdrage van de BingoMasters (o.l.v. Frans Wobben) was dit mogelijk. Hulde en dank!
 
Bekerwedstrijden
In deze nieuwsbrief tref je ook de uitkomst van de loting voor de bekerwedstrijden van de jeugd en in de zaal aan. Zoek je favoriete team maar op en moedig het aan tijdens de wedstrijden die aanstaande zijn. Sommige teams hebben zwaar geloot en kunnen jullie ondersteuning dus wel gebruiken!
 
Een dag leven als prof...
Een dag leven als prof... Wie wil dat nu niet? Het kan bij HZVV. Op 17 oktober komt de FC Emmen naar onze club. Er staat een aantrekkelijk en afwisselend programma op de rol. Ook krijgen de deelnemers een aantal leuke presentjes. En, voor onze club niet onbelangrijk, voor elke deelnemer krijgt HZVV een bedrag overgemaakt. We worden er als club dus ook beter van!
 
HZVV foto van de maand...
Tenslotte. In deze nieuwsbrief tref je opnieuw de HZVV foto van de maand aan. Deze keer met de hashtags  #WeekVanDeScheidsrechter en #ScheidsBedankt Het is goed ons te realiseren dat er elke week weer tal van scheidsrechters en assistent-scheidsrechters klaar staan om de wedstrijden in goede banen te leiden. Zij verdienen ons respect en onze waardering, ook en met name diegenen die dit als vrijwilliger voor de club doen!

HZVV Foto van de maand

 
Ook dit weekend stonden er weer vele scheidsrechters klaar om de wedstrijden van onze teams vlekkeloos te laten verlopen! Scheidsrechters, bedankt! #WeekVanDeScheidsrechter #Scheidsbedankt

Bekijk onze facebookpagina

Top 5 HZVV nieuws & mededelingen

#1 - Onthulling kampioensfoto
Op de foto staan zo'n 200 HZVV-ers die hartstochtelijk hun kampioensploeg aanmoedigen. Op deze foto is een speciale plaats voor de in december van dat jaar overleden Dick Masselink. Dick leefde erg toe naar het beleven van dat kampioenschap. Op de foto reikt hij de kampioenschaal uit aan de door hem zo geliefde spelers.
Lees verder >>

#2 - COOP voetbalplaatjesactie bij HZVV!
Sinds dit seizoen zijn de COOP supermarkten in Krakeel en de Wielewaal toegetreden tot de hoofdsponsorgroep van HZVV. Om dit op de juiste wijze in te luiden is het idee gelanceerd om een voetbalplaatjesactie te organiseren bij HZVV. Misschien heb je het al eens bij andere voetbalclubs gezien of spaar(de) je zelf de ‘panini’ plaatjes van bekende voetballers. Vanaf medio oktober is het dus mogelijk om de spelers van HZVV te verzamelen!
Lees verder >>

#3 - Nieuwe Presentatiegids HZVV
Op zaterdag 10 september werd na de  met 3-0 van Balk gewonnen wedstrijd de nieuwe presentatiegids door clubvoorzitter, Johan Massier, overhandigd aan Erwin Breukelman, aanvoerder van HZVV 1. Diverse sponsoren woonden de bijeenkomst in de businesslounge van HZVV bij. 
Lees verder >>

#4 - "Een dag leven als een prof"

Ben jij een jongen of meisje tussen de 6 en 14 jaar oud? Hou je van voetbal? Misschien kan je al heel goed voetballen of wil je graag goed leren voetballen? Dan zijn de FC Emmen voetbalclinic’s écht iets voor jou! Wanneer je je opgeeft voor de FC Emmen voetbalclinic’s staan je een hoop leuke activiteiten te wachten.
Lees verder >>

#5 - Bekerloting jeugd en zaal
Rondom het weekeinde van 22 oktober staat de 1e knock-outronde van het bekertoernooi op het programma. Nadat al eerder de bekerlotingen bij de senioren bekend was, is nu ook de lotingen van diverse categorieën bij jeugd verricht. Ook weten de twee overgebleven zaalteams welke tegenstander ze treffen in de tweede knock-outronde. 
Lees verder >>

Nieuwe geluidsinstalatie HZVV

Zaterdag 1 oktober werd het publiek van de wedstrijd HZVV tegen Blauw Wit’34 getrakteerd op een goed verstaanbaar verslag van de omroepsters. Waar men bij eerdere wedstrijden elkaar weleens vertwijfeld aankeek wat er nu omgeroepen werd, kwam het geluid nu luid en duidelijk binnen.

“HZVV staat het hele jaar bol van de voetbalactiviteiten en dus is een goede geluidsinstallatie een vereiste,” aldus voorzitter Johan Massier. “Omdat er nu ook boxen aan de buitenzijde van de kantine zijn geplaatst, kan de volumeknop van de installatie behoorlijk naar beneden. Dit betekent dat omwonenden minder hinder zullen ondervinden. En dat is natuurlijk mooi meegenomen.”

De nieuwe installatie werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en werd financieel mede mogelijk gemaakt door een mooie bijdrage van de bingomasters.

Activiteitenkalender

Oktober 2016
Vrijdag 14 Teamklaverjassen
Vrijdag 21 Bingo
   
November 2016
Vrijdag 25 Bingo
   
Voor de actuele activiteitenkalender kijkt u op onze website.
Combi Sport
De Personeelsafdeling BV
Van der Linden Auto's
Major Electronics
Afier accountants + adviseurs
AB Bouw B.V.

Volg HZVV ook via:

Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 3
Postbus 194
7900 AD HOOGEVEEN
Telefoon: 0528 - 263 337
Secretariaat: info@hzvv.nl
Wedstrijdbureau: wedstrijden@hzvv.nl
Website: www.hzvv.nl
Copyright © 2016 HZVV, Alle rechten voorbehouden


Afmelden voor deze nieuwsbrief     Nieuwsbrief voorkeuren bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp