Copy
Problemen met het bekijken van deze e-mail?
 
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Bijpraten door de voorzitter

Jan Stam Het nieuwe seizoen 2015- 2016 gaat volgende week zaterdag weer helemaal los en iedereen die iets met HZVV heeft is teruggekeerd in het voor velen zo vertrouwde voetbalritme. Niet meer op de zaterdagen mee moeten winkelen of de auto wassen. Nee, gewoon weer naar het Bentinckspark waar de hele dag bij HZVV wordt gevoetbald en van vroeg in de ochtend tot begin van de avond altijd wat te doen en natuurlijk veel leuke contacten en gezelligheid.

Teampresentatie Dames en Heren 1
vrijdag 28 augustus - komt allen!

Onder de bezielende leiding van Niels Dijkhuis, sportjournalist bij RTV Drenthe, is vrijdag 28 augustus voor de derde keer op rij de presentatieavond van onze heren en dames 1e selecties. Met een voorstelronde van de spelers/speelsters en aansluitend een leuke discussie over de verwachtingen van het  nieuwe seizoen, beleid HZVV richting eigen jeugd, etc. met de voorzitter, de hoofdtrainer, hoofd jeugdopleidingen en de trainer van Dames 1. Ook aandacht voor de nieuwe groep hoofdsponsoren van beide selecties.
Wordt vast weer een gezellige en zeker interessante avond en ik roep alle supporters van onze 1e selecties op aanwezig te zijn. De koffie staat om 19.00 uur klaar en we starten om 19.30 uur.

Lees verder >>

Facebook Foto van de maand

cocksenontour
Michel gefeliciteerd!
Voorafgaand aan de, met 5-0 gewonnen, wedstrijd tegen Bedum heeft Michel Manusiwa het HZVV uitshirt in ontvangst mogen nemen. De prijsuitreiking vond plaats in tropische sferen. Liefst 99 mensen stemden op de winnende vakantiefoto!
Eduard vd Goes heeft het shirt overhandigd. Tot volgend jaar!

Bekijk alle vakantiegroeten van HZVV’ers >>

Top 5 HZVV nieuws & mededelingen

#1 - HZVV prolongeert titel tijdens AH Offerein Bokaal
HZVV heeft de vierde editie van de AH Offerein Bokaal op haar naam geschreven. In een meer spannende dan goede finale werd het Coevorder Germanicus met 2-1 verslagen.
Lees verder >>

#2 - Nieuw seizoen Walking Football Old Stars begint met demonstratietrainingen
De deelnemers aan Old Stars Walking Football bij HZVV zijn zo enthousiast geraakt dat voetval voor 60 plussers vanaf komend seizoen een officieel onder is van de Hoogeveense voetbalvereniging.
Lees verder >>

#3 - HZVV start nieuw seizoen met trainingsdag
HZVV is zaterdag 25 juli het nieuwe seizoen gestart met een trainingsdag. Met een vrijwel voltallige selectie werden er twee trainingen afgewerkt..
Lees verder >>

#4 - Complete speelschema's bekend
Met de bekendmaking van de definitieve indeling en nummering van de B-categorie zijn ale speelschema's bekend.
Lees verder >>

#5 - HZVV start voorbereiding 2015/2016
Hoewel een groot aantal HZVV'ers nog van een welverdiende vakantie geniet, staat het nieuwe eizoen al weer in de startblokken
Lees verder >>

HZVV presenteert paradepaardjes

Op vrijdag 28 augustus organiseert HZVV en de business club “HZVV Onderneemt” de teampresentaties van HZVV Vrouwen 1 en Heren 1 in de sportkantine van HZVV op het Bentinckspark. De presentatie van de avond is in handen van Niels Dijkhuizen, sportjournalist van RTV Drenthe, en begint om 19.30 uur.

Naast het voorstellen van de speelsters, spelers, technische staf en sponsoren zal Niels Dijkhuizen in gesprek gaan met Karlo Meppelink (hoofdtrainer Heren 1), Lodewijk Danser (hoofdtrainer Vrouwen 1), André Bouwmeester (hoofdsponsorgroep), Erik-Jan Kreuze (HZVV Onderneemt) en Jan Stam (voorzitter HZVV).

De avond zal om ca. 21.15 uur worden afgesloten met een drankje en een hapje. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.00 uur.

Activiteitenkalender

 
Augustus 2015
28 Teampresentatie HZVV Vrouwen 1 en Heren 1
   
September 2015
5 Start competitie
Start kaboutervoetbal
   
Voor de actuele activiteitenkalender kijkt u op onze website.
Combi Sport
De Personeelsafdeling BV
Van der Linden Auto's
Major Electronics
Afier accountants + adviseurs
AB Bouw B.V.

Volg HZVV ook via:

Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 3
Postbus 194
7900 AD HOOGEVEEN
Telefoon: 0528 - 263 337
Secretariaat: info@hzvv.nl
Wedstrijdbureau: wedstrijden@hzvv.nl
Website: www.hzvv.nl
Copyright © 2015 HZVV, Alle rechten voorbehouden


Afmelden voor deze nieuwsbrief     Nieuwsbrief voorkeuren bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp