Copy
Problemen met het bekijken van deze e-mail?
 
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Bijpraten door de voorzitter

Jan Stam Hoogte en dieptepunten

De laatste nieuwsbrief van seizoen 2014-2015 leest u nu.
Het was me het voetbaljaar wel weer met verrassende uitkomsten, zowel onverwachts positief als ook onverwachte tegenvallers. De degradatie van dames 1 was een misrekening, althans bij de start waren we daar zeker niet vanuit gegaan. Maar door een tussentijdse trainerswissel, teveel geblesseerden in combinatie met een te smalle en jonge selectie brak het de dames uiteindelijk op en ondanks de nacompetitie hebben zij zich niet kunnen handhaven.

Dat betekent uithuilen, vakantie vieren en opnieuw er tegenaan in het nieuwe seizoen en hopelijk met minder blessureleed en bredere selectie. Kop op dames, want het nieuwe seizoen gaat goed komen, ik voel het!

Lees verder >>

Facebook Foto van de maand

60+ voetbal bij HZVV
Bekijk Facebook post >>

Top 5 HZVV nieuws & mededelingen

#1 - Na 36 jaar eindelijk kampioen
Je voetbalt al 36 jaar bij je club en nooit heb je het genoegen van een kampioenschap mogen ervaren. En dan is het eindelijk zover. Het overkwam Cor Timmerman van het zesde elftal van HZVV. Ook Henk Koster en Rolf Buikema werden nog nooit kampioen en de euforie kende dan ook geen grenzen.
Lees verder >>
 

#2 - C2, E3 en E6 kampioen
Op de laatste (reguliere) speeldag van het seizoen 2014/15 kon HZVV drie kampioenen begroeten.
Lees verder >>

#3 - Reanimatietraining HZVV groot succes
HZVV kreeg als Amateurpartnervereniging van Feyenoord de kans om een reanimatietraining te volgen om de club zo ‘hartveilig’ te maken. Op de reanimatietraining die op donderdag 7 mei 2015 werd verzorgd bij HZVV op het sportpark in Hoogeveen kwamen 26 leden af.
Lees verder >>

#4 - Clubheld van HZVV: Cursus ‘Omgaan met teleurstellingen’
Op vrijdag 8 mei mocht onze clubheld Erik-Jan Kreuze in een torenflat naas Rotterdam CS meedoen met wat hij zelf noemt de cursus 'Omgaan met teleurstellingen'
Lees het blog >>

#5 - Noordelijk Voetvolley Toernooi 2015
Op zaterdag 13 juni 2015 zal op de velden van HZVV voor de 17e keer het Noordelijk Voetvolley Toernooi worden gehouden. Het beloofd weer een dag vol spanning te worden op het sportterrein van HZVV.
Lees verder >>

#6 - Grandioze familiedag bij HZV
Op zaterdag 27 juni a.s. vind van 08.45 tot ongeveer 19:00 uur de jaarlijkse HZVV familiedag plaats, met een programma voor jong en oud.
Lees verder >>

#7 - Footsquash toernooi
Onder veel HZVV-ers is footsquash al een zeer populaire bezigheid, helemaal nu het seizoen er op zit en de drang om te voetballen blijft. p zaterdag 4 juli zal het eerste officiële Team Adis Footsquash tournament plaatsvinden in samenwerking met de Maxx Sports & Events.
Lees verder >>

Operationeel coördinator D/E sectie gezocht

Binnen de nieuwe structuur van het jeugdvoetbal kent HZVV de functie van operationeel coördinator. Voor de D en E sectie zijn wij op zoek naar een enthousiaste persoon die deze functie wil vervullen. De operationeel coordinator is verantwoordelijk voor de totale organisatorische gang van zaken rondom beide secties, is aanspreekpunt voor ouders en spelers en voert overleg met betrokken partijen daar waar nodig.

Hij/zij maakt deel uit van de jeugdcommissie en voert minimaal twee maal per jaar sectieoverleg met de begeleiders van de teams in zijn of haar sectie. Het voetbaltechnische aspect maakt geen deel uit van de taak van de operationeel coördinator.

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie, neem dan contact op via hjo@hzvv.nl

Activiteitenkalender

 
Juni 2015  
6 F- en E-pupillentoernooi HZVV
13 Kaboutertoernooi HZVV van 10:00 - 12:00 uur
  Voetvolley toernooi vanav 10:30 uur
20 Meiden-Cup toernooi HZVV
27 HZVV Familiedag met BBQ Festijn en Live-muziek
Erik-Jan Kreuze
HZVV-er van de maand April:

HZVV 1

In deze laatste editie van de rubriek 'HZVV'er van de maand' is er in plaats van een individu, gekozen voor een collectief.

Een collectief dat na een seizoen vol stijd, passie en goed voetbal kampioen is geworden van de 1e klasse. De kampioenswedstrijd en de sfeervolle ambiance zullen voor altijd in ons geheugen staan gegrift.

We willen de eerste selectie bedanken voor dit schitterende seizoen en een succesvol seizoen toewensen in de hoofdklasse!

De Personeelsafdeling BV
Meeuwsen ten Hoopen Accountants en Adviseurs
Van der Linden Auto's
Combi Sport
Eshuis Installatietechniek
Major Electronics

Volg HZVV ook via:

Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 3
Postbus 194
7900 AD HOOGEVEEN
Telefoon: 0528 - 263 337
Secretariaat: info@hzvv.nl
Wedstrijdbureau: wedstrijden@hzvv.nl
Website: www.hzvv.nl
Copyright © 2015 HZVV, Alle rechten voorbehouden


Afmelden voor deze nieuwsbrief     Nieuwsbrief voorkeuren bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp