Copy
Problemen met het bekijken van deze e-mail?
 
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Bijpraten door de voorzitter

Jan StamAlgemene Ledenvergadering 14 november a.s.
Heeft u, heb jij al de datum van de (najaars) ALV al in de agenda gezet? Nee? Snel doen dan! De penningmeester neemt ons mee door de jaarcijfers, zodat we weten waar we financieel staan. Ook staan we als bestuur stil bij het beleidsplan waar we als bestuur in de afgelopen maanden het eerste concept voor hebben geschreven. Uw/jouw input en feedback staan wij uiteraard op prijs.
 
Het grote COOP voetbalplaatjesboek
Wat is het mooi geworden het COOP voetbalplaatjesboek. Ik stond er bij de presentatie op zaterdag 15 oktober jl. van te kijken. En wat is het leuk om bijv. door middel van Facebook te zien hoe er enthousiast gespaard en geplakt wordt. Een  compliment aan de vrijwilligers die zich ingespannen hebben om dit voor elkaar te boksen. Want wat moet dat een werk geweest zijn...
 
Afscheid Arjan Kleine en Pim de Jonge
Het was mij een eer en een genoegen om op zaterdag 15 oktober voorafgaand aan de wedstrijd van HZVV 1 tegen Buitenpost 1 nog even stil te staan bij het afscheid van Arjan en Pim.
Arjan speelde in maar liefst 10 jaar bijna 250 wedstrijden in onze hoofdmacht, Pim in 6 jaar meer dan 170 wedstrijden. Echte clubmannen dus! Ook vanaf deze plaats nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet. Weet dat jullie welkom blijven bij onze club, want spelers die zo lang voor de club  hebben gespeeld dat zijn HZVV'ers voor het leven!
Arjan bouwt zijn carrière af bij zijn 'jeugdliefde' de SV Pesse, Pim zoekt het hogerop bij Tweede Divisie club HHC. Stiekem hopen we bij HZVV dat hij zich na verloop van tijd weer meldt bij HZVV...
 
De eerste HZVV kampioen is een feit!
HZVV J017-3 is dit seizoen de eerste ('najaars') kampioen van onze club. Dit officieuze kampioenschap werd behaald in de zgn. kwalificatiepoule van de 3e klasse bij de jeugd onder 17. Gefeliciteerd!
 
Protos Wering Zaalvoetbaltoernooi
Op dinsdag 27 december gaat de 40ste editie van het PWZ toernooi van start. De poule indeling tref je verderop in deze nieuwsbrief aan. Helaas spelen we (nog?) niet in een van de mooie zalen het het Activum... maar wat niet is, kan nog komen. De grote zaal is er zeker geschikt (beter: geknipt) voor...

HZVV Foto van de maand

De HZVV Oldstars, je weet wel, de mannen van het Walking Football, speelden vrijdag 14 oktober een mini-toernooi bij Vitesse '63

Bekijk onze facebookpagina

Top 3 HZVV nieuws & mededelingen

#1 - HZVV Jo17-3 overtuigend kampioen
Dankzij een 0-22 winst tegen Ruinen Jo17-2 is HZVV Jo17-3 winnaar geworden van hun kwalificatiepoule in de 3e klasse. Met 13 punten uit vijf wedstrijden zijn ze meer dan de terechte 'najaars'kampioen.
Lees verder >>

#2 - HZVV neemt afscheid van Arjan Kleine en Pim de Jonge
HZVV heeft zaterdag 15 oktober voor de wedstrijd tegen Buitenpost afscheid genomen van Arjan Kleine en Pim de Jonge. Beiden hebben lang de kleuren van HZVV gedragen en zijn voor dit seizoen vertrokken naar een andere club. Voorzitter Johan Massier stak het vertrekkende duo in de bloemetjes en overhandigde een speciale handdoek.
Lees verder >>

#3 - Poule-indeling jubileumeditie PWZ-toernooi
Dinsdag 27 december gaat de 40e editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi van start. De organisatie heeft inmiddels de pouleindeling bekendgemaakt. Vanaf 18.00 uur zal HZVV in sporthal De Citadel te Dedemsvaart in de voorronde de strijd aangaan met Balkbrug (zondag 5e klasse), SCD'83 (zaterdag 3e klasse), Avereest (zaterdag 4e klasse) en Dedemsvaart (zondag 3e klasse). 
Lees verder >>

Vooraankondiging Ledenvergadering

Noteer alvast in uw agenda: 14 november 2016 Ledenvergadering HZVV. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. De vergadering start om 20.00 uur. 

Onderwerpen die tijdens de najaarsvergadering aan de orde komen zijn o.a. het beleidsplan van HZVV en de financiële resultaten over het seizoen 2015-2016. 

De definitieve uitnodiging met agenda volgt over enkele weken waarna ook de financiële stukken voor een ieder ter inzage op het wedstrijdbureau zullen liggen.

Casper Fieten
Secretaris

Activiteitenkalender


November 2016
Vrijdag 25 Bingo
   
December 2016
Woensdag 28  Bingo
   
Voor de actuele activiteitenkalender kijkt u op onze website.
Combi Sport
De Personeelsafdeling BV
Van der Linden Auto's
Major Electronics
Afier accountants + adviseurs
AB Bouw B.V.

Volg HZVV ook via:

Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 3
Postbus 194
7900 AD HOOGEVEEN
Telefoon: 0528 - 263 337
Secretariaat: info@hzvv.nl
Wedstrijdbureau: wedstrijden@hzvv.nl
Website: www.hzvv.nl
Copyright © 2016 HZVV, Alle rechten voorbehouden


Afmelden voor deze nieuwsbrief     Nieuwsbrief voorkeuren bijwerken 

Email Marketing Powered by Mailchimp