Copy
Problemen met het bekijken van deze e-mail?
 
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser

Bijpraten door de voorzitter

Jan StamDe ALV achter de rug...
De Algemene Ledenvergadering (ALV) werd helaas maar matig bezocht. Dat is vooral jammer omdat de hoofdmoot van de agenda bepaald werd door de begroting. Niet onbelangrijk, dacht ik. Gelukkig kon onze penningmeester een sluitende begroting aanbieden. Daar hebben we met elkaar wel stevig voor moeten puzzelen. In een vereniging als de onze is het woekeren met de beperkte middelen om onze ambities na te jagen:

  1. Met de selectieteams zo hoog mogelijk voetballen. Als het even kan met het 1ste in de Hoofdklasse en met de overige selectieteams op een zo hoog mogelijk divisieniveau.
  2. En de overige teams zo goed mogelijk faciliteren zodat ook zij met plezier en succes kunnen voetballen.

Niet alle wensen van de verschillende afdelingen kunnen worden gehonoreerd, maar gelukkig kunnen we het komende seizoen nog wel wat plussen zo hier en daar. En samen met het bestuur van onze businessclub HZVV Onderneemt gaan we aan we aan het werk om meer financiële armslag te krijgen.

Bestuursvacatures
Willem Schraa heeft te kennen gegeven dat hij tijdens de najaarsvergadering (in november) terug te willen treden als bestuurslid technische zaken. Na zes jaar vindt hij dat het tijd is om dit stokje over te dragen aan een ander. Dit betekent dat wij op zoek moeten naar een opvolger.
Omdat onlangs Jeanette Kampman kenbaar heeft gemaakt haar bestuurstaken neer te leggen, is er ook een vacature facilitaire zaken. Tot deze gevonden is zal ondergetekende de portefeuille van Jeanette waarnemen.
Uiteraard laten wij als bestuur onze gedachten over de invulling van beide vacatures gaan, maar wij roepen ook jullie op geschikt geachte leden voor te dragen. Bij voorbaat bedankt voor de medewerking.

Lees hier verder >>

Facebook Foto van de maand


Dit wordt een talentje! Kan niet anders!

Bekijk onze facebookpagina

Top 5 HZVV nieuws & mededelingen

#1 - 11 juni 2016: De vijfde editie van de ‘Bedrijvencup Hoogeveen’
Vier bedrijventeams, 2 halve veldjes op het oude complex van HZVV. Dat was de eerste editie van het 7 tegen 7 bedrijven voetbaltoernooi, dat vanuit de businessclub van HZVV was georganiseerd. We zijn nu 5 jaar verder en in de loop van de jaren is het toernooi uitgegroeid tot een bekend evenement binnen het Hoogeveense zakenleven. En niet alleen Hoogeveen!
Lees verder >>

#2 - Stand van zaken voorjaarsreeksen
Een overzicht van hoe de teams die spelen in de voorjaarsreeksen er voor staan.
Lees verder >>

#3 - Oud ontmoet Jong tijdens voetbaltoernooi om Jannes van der Sleedenbokaal
Op zaterdag 23 april a.s. was er een toernooi voor 4, 5 en 6 jarige voetballers. Deze voetbalwelpen streden om de Jannes van der Sleedenbokaal.
Lees verder >>

#4 - Programma AH Offerein-bokaal 2016
Op de velden van VV Hoogeveen en HZVV wordt op zaterdag 6 augustus afgetrapt voor het toernooi. Bekijk het volledige programma.
Lees verder >>

#5 - Voetbaltoernooi (8x8) voor Hoogeveen en AZC bij HZVV
Voetbal en Hoogeveen hebben op vele vlakken een verbindende factor. Naast het feit dat voetbal een erg leuk spel is, trekken vele voetballers de voetbalschoenen aan om nieuwe en oude bekenden te ontmoeten.
Lees verder >>

Mededeling van het bestuur

Jeanette Kampman heeft te kennen gegeven dat zij haar bestuursfunctie ter beschikking stelt en per direct terugtreedt. Hoewel wij het betreuren dat het zover heeft moeten komen, respecteren wij haar besluit. Wij bedanken haar voor haar inzet.

Voorlopig zal ondergetekende de portefeuille facilitaire zaken (incl. horeca) waarnemen.

Johan Massier, voorziter HZVV

Activiteitenkalender

 
Mei 2016
28 D-Pupillen toernooi
   
Juni 2016
4 E&F Toernooi
11 Bedrijvencup Hoogeveen
18 Voetvolley Toernooi
Kabouter en Minipupillen toernooi
25 Meiden Cup

Voor de actuele activiteitenkalender kijkt u op onze website.
HZVV-er van de maand

Regina van der Meulen

Rob van der Kooij

Ook de aller-aller-aller kleinste voetbalwelpjes komen in aanraking met voetbal. Rob van der Kooij zet zich als HZVV Coördinator F- Sectie en Mini-Pupillen & Kabouters al een tijdje in voor de jongsten binnen de club.

Op 23 april was Rob als organisatielid ook betrokken bij de Jannes van der Sleedenbokaal. Hierbij zorgden vele jonge voetbalwelpen uit Hoogeveen van 4, 5 en 6 jaar voor een sportieve ochtend in het bijzijn van vele bewoners van Jannes van der Sleedenhuis.
Combi Sport
De Personeelsafdeling BV
Van der Linden Auto's
Major Electronics
Afier accountants + adviseurs
AB Bouw B.V.

Volg HZVV ook via:

Sportpark Bentinckspark
Sportveldenweg 3
Postbus 194
7900 AD HOOGEVEEN
Telefoon: 0528 - 263 337
Secretariaat: info@hzvv.nl
Wedstrijdbureau: wedstrijden@hzvv.nl
Website: www.hzvv.nl
Copyright © 2016 HZVV, Alle rechten voorbehouden


Afmelden voor deze nieuwsbrief     Nieuwsbrief voorkeuren bijwerken 

Email Marketing Powered by MailChimp