Copy
Ga naar de website
Vooraankondiging 6e editie Oegstgeest in beweging:

"VRIJWILLIGERS IN THE SPOTLIGHTS" 

Meld je via de button snel aan. Wij hopen je dan op 1 juni met egards en feestelijk te ontvangen in het Dorpscentrum Oegstgeest. share on Twitter

Ga naar de website www.dorpskracht.net
OPROEP AAN ALLE OEGSTGEESTENAREN EN ORGANISATIES DIE WERKEN MET VRIJWILLIGERS 

 
Beste actieve dorpsgenoot!
 
Het heeft even geduurd, maar het is zover: de zesde editie van Oegstgeest in beweging komt eraan. Op 1 juni is het zover. Het Dorpscentrum opent die maandagavond zijn deuren om vele dorpsgenoten versteld te laten staan van de mogelijkheden die het Dorpscentrum en Dorpskracht bieden.
 
Nadat de focus van Oegstgeest in beweging eerder gelegen heeft op de vele internationale relaties, de sportprestaties en de details die Oegstgeest maken tot wat het is, zijn de schijnwerpers deze keer (ook letterlijk) gericht op onze vele vrijwilligers.
 
Alles van, voor en door vrijwilligers is die avond in het Dorpscentrum aanwezig. Alle vrijwilligers worden in 't zonnetje gezet. Organisaties die nog vrijwilligers kunnen gebruiken, zullen met speed-dates proberen hun vacatures te vervullen. Wil je ook aan vrijwilligerswerk doen, maar weet je nog niet helemaal wat, waar en hoe? Professionele coaches helpen je op weg. Ook kun je te rade gaan bij iemand det alles weet van verzekeringen en de rechtspositie van de vrijwilliger.

 
Daarnaast kun je kennis nemen van de vele mogelijkheden die het Dorpscentrum biedt. Als centrum voor welzijn en zingeving, maar ook als organisatie die met de inzet van vrijwilligers nog een mooie ontwikkeling tegemoet hoopt te gaan. Op deze avond kun je je laten informeren over de verbouwingsplannen en de activiteiten vernemen van de huidige gebruikers, zoals The Rockschool, Troubadours, Yoga, Thuisafgehaald en vele andere organisaties uit ons dorp.
 
Kortom, het belooft weer een boeiende avond te worden, waarbij je zult ontdekken dat Oegstgeest meer te bieden heeft dan je dacht. En misschien ontdek je wel dat dat voor jou ook geldt?!
 
Meld je dus snel via onderstaande button aan. Wij hopen je dan op 1 juni om 19.00 uur met egards en feestelijk te ontvangen in het Dorpscentrum Oegstgeest.

     


Om voor een uitnodiging in aanmerking te komen vragen wij je vriendelijk om je mailadres en naam in te vullen of aan te passen (je e-mailadres is wellicht al geregistreerd) alsmede met ja aan te geven dat je op 1 juni wilt komen. Als je alleen op de hoogte wilt blijven is dat natuurlijk ook prima, Met dezelfde button kun je je hiervoor opgeven.

NB Deze voorinschrijving biedt helaas nog geen garantie voor een daadwerkelijke uitnodiging. Dit vanwege de maximale bezoekerscapaciteit in het Dorpscentrum Oegstgeest en ieders veiligheid. 

Maar zoals je zult weten, gaan  we er op 1 juni alles aan doen om zoveel mogelijk Oegstgeestenaren te plezieren met een zeer bijzondere Oegstgeest in beweging waarbij vrijwilligershulp van de ene dorpsgenoot aan de andere dorpsgenoot centraal staat !
 
Graag tot 1 juni,
 
Met vriendelijke groet,

Voorbereidingsteam Oegstgeest in beweging en het Dorpscentrum Oegstgeest
 
Ivonne Janka
Ali Hellinga
Jasper Wietsma
Rob Bergers
Jettie Jas-Peters
Alice van Elk
Menno Nieuwenburg
Pieter Hellinga
Mirjana Pannekoek
Susan Verlinden
Wil van Elk
Lia de Ridder
Esther Westerterp-Peters
Johan de Groot
Lucien Geelhoed
Joost van der Luyt
 
Stuur deze mail gerust door via de volgende link: doorsturen nieuwsbrief
 

OPROEPEN VOOR VRIJWILLIGERS 

Verder wijzen wij u graag naar de bijna 100 oproepen voor vrijwilligerswerk in Oegstgeest op de website www.dorpskracht.net. U kunt uw oproepen voor vrijwilligers in Oegstgeest kosteloos laten plaatsen op deze website door een e-mail te sturen aan dorpskracht@dorpslab.nl. Ons team met vrijwilligers zal de oproep binnen 2 werkdagen plaatsen op dorpskracht.net onder de voorwaarde dat altijd wordt teruggekoppeld als er een match heeft plaatsgevonden. Uiteraard is het ook mogelijk dat vrijwilligers zichzelf aanbieden voor vrijwilligerswerk in Oegstgeest. Gebruik hiervoor eveneens het e-mail adres dorpskracht@dorpslab.nl.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Dorpskracht
Dorpskracht
E-mail
E-mail
Dorpslab
Dorpslab

Bekijk de oproepen op Dorpskracht.net

Categorieën share on Twitter

 

Rubrieken share on Twitter

 
Stuur een e-mail naar dorpskracht@dorpslab.nl
Bekijk organisaties die regelmatig vrijwilligers zoeken via deze button.
Bekijk branches die regelmatig vrijwilligers zoeken via deze button.
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief van Dorpskracht via deze button.
Stichting Dorpslab Oegstgeest
UITAGENDA voor GROOT OEGSTGEEST
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2015 Oegstgeest in beweging, Alle rechten voorbehouden.

Afzender:

Team Oegstgeest in beweging

oib@dorpslab.nl

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hebt opgegeven voor nieuws over of je hebt aangemeld voor een van de edities van Oegstgeest in beweging.

Uitschrijven Nieuwsbrief   Aanpassen gegevens <<E-mail adres>>  Doorsturen Nieuwsbrief  Inschrijven Nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp