Copy

Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser

Dit FoodValley nieuws is voor alle leden van de bedrijvenkringen die zijn aangesloten bij de FOV. Wilt u deze nieuwsbrief doorsturen naar uw leden? FOV is de samenwerking van acht bedrijvenkringen uit de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen.

www.fovweb.nl

Daadkrachtig bestuur

Het bestuur van het FOV bestaat uit vertegenwoordigers van de acht aangesloten bedrijvenkringen en VNO-NCW. Samen gaan zij voor een sterker ondernemersklimaat in de FoodValley Regio. Zij focussen op thema’s als bereikbaarheid, veiligheid, financiering en een bruisende arbeidsmarkt en voeren hiervoor in de hele regio een sterke lobby. We zijn trots dat alle bedrijvenkringen in de FoodValley Regio intensief samenwerken en de belangen van ondernemers kunnen agenderen bij onderwijs en overheid.

FOV feliciteert Wageningen UR

De universiteit is door de National Taiwan University Ranking 2015 verkozen tot beste ter wereld op landbouwgebied. Dit is het derde jaar op rij dat de universiteit deze plaats bemachtigt. Het FOV feliciteert Wageningen UR met de verdiende titel en is trots op zo’n prachtige universiteit in de regio. Lees er alles over op de website van Wageningen UR.

Europese Investeringsbank verstrekt ook direct krediet

Hoewel de meeste ondernemers de Europese Investeringsbank (EIB) kennen, zijn slechts weinig ervan op de hoogte dat het EIB ook direct aan het mkb leent. Het FD schrijft hierover. Neem contact op met FOV om u hierover te laten adviseren. Het volledige artikel is, na inloggen, te lezen op deze pagina van fd.nl.

Terugblik FoodValley Regio Open Days

Twee dagen vol inspiratie en ontmoeting: dat waren de FoodValley Open Days. Ruim 300 mensen kwamen naar de diverse sessies: bestuurders, leden van Provinciale Staten, Raadsleden, ondernemers, onderzoekers en partners uit het onderwijs. Bekijk een fotoverslag van de dagen op opendays.nl.

Event Sharing Innovation

Gemeente Veenendaal, Wageningen UR, Stichting ICT-Valley en VNO-NCW Midden organiseren op woensdagmiddag 11 november Sharing Innovation – Smart Industry en de Wageningen UR. Het thema van de bijeenkomst is Smart Industry en is onderverdeeld in robotica, big data en consument & ICT. Meer informatie of aanmelden: http://ictvalley.nl/sharinginnovation.
Deel uw nieuws via pr@fovweb.nl
Copyright © 2015, alle rechten voorbehouden | pr@fovweb.nl | uitschrijven voor deze nieuwsbrief