Copy
We know Namibia!
bekijk online
View this email in your browser

GoNamibië
Inspiratie voor onder de kerstboom!


Met onze mooie autorondreizen, groepsrondreizen, kampeersafari's en fly-in safari's hebben wij voor iedere smaak een passende reis!

In deze nieuwsbrief:
  • Impressies Studiereis Savuti - Chobe National Park - Botswana
  • Autorondreis "Desert to Delta"
  • Uitgelicht: Ghoha Hills Savuti Lodge
  • In the picture: Victoria Watervallen
  • GoNamibië op de Amsterdamse Vakantiebeurs 7 & 8 januari 2017
Wij willen u bedanken voor een mooi en succesvol 2016
en wensen u fijne Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2017!

Impressies van de Studiereis Caprivi - Etosha - Damaraland - Swakopmund


Afgelopen november ben ik op uitnodiging van het Botswana Tourism Board kort op reis geweest door het noorden van Botswana. Tijdens deze reis bezochten we de Savuti Area en Chobe National Park. Nou is eind november niet de allerbeste periode om wild te spotten in dit gebied; na de eerste regendruppels duiken de dieren de bush in waardoor ze minder goed te zien zijn. Maar goed zoeken loont en met een ervaren ranger hebben we een aantal olifanten, giraffen, leeuwen en veel jonge impala's gevonden en was het een bijzonder mooie ervaring. De waterrijke omgeving is een paradijs voor nijlpaarden, buffels en krokodillen en deze komen dan ook veelvuldig voor aan de oevers van de rivieren. Ook vogelliefhebbers komen behoorlijk aan hun trekken, een bootcruise over de Chobe en de Zambezi is dan ook een prachtige manier om dit gebied te bewonderen. 

Ik heb weer veel nieuwe indrukken opgedaan en heb bijzondere mensen mogen ontmoeten. Ik help u dan ook graag met uit uitzoeken van uw Botswana-reis!

Kijk op onze Facebook pagina voor meer foto's en korte verslagen.


Voor ons groeiende reisaanbod naar Botswana kijkt u op onze website.

Combinatie Autorondreis "Desert to Delta"


Zoekt u de perfecte combinatie van Namibië en Botswana? Wat dacht u van een route door de onvergetelijke landschappen van Namibië en de groene wildernis van Botswana? 
Deze zeer afwisselende reis neemt u mee naar de enorme woestijnvlaktes, het vele wild en ruige natuur. Naast de beroemde Sossusvlei en Damaraland in Namibië bezoekt u ook de tropische Caprivi in het noorden van Namibië en Chobe National Park en de wereldberoemde Okavango Delta in Botswana.

Hoogtepunten: Kalahari Woestijn, Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland, Etosha National Park, Kavango Regio, Bwabwata National Park, Chobe National Park, Victoria Watervallen, Makgadikgadi Pans, Moremi Game Park


Klik hier voor een uitgebreide beschrijving.

Uitgelicht: Ghoha Hills Savuti Lodge - Savuti Botswana


Optimaal genieten van het wild, midden in de afgelegen natuur? Ghoha Hills Savuti Lodge biedt luxe en comfort in de prachtige Savuti Area in Chobe National Park. Deze kant is beduidend rustiger en minder bezocht dan de oostelijke kant van het park, maar is zeker niet minder dierrijk.  De game drives van de lodge zijn dan ook de moeite waard.

Om het wild te spotten hoeft u overigens niet ver te gaan: vanaf de main lodge en de mooie tented chalets heeft u geweldig uitzicht over de omgeving en de veelbezochte drinkplaats, waar geregeld olifanten, buffels, wrattenzwijnen en zelfs leeuwen hun dorst komen lessen. Door de zeer gastvrije en vriendelijke medewerkers zult u zich hier snel thuis voelen. 

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving.

In the picture: Victoria Watervallen


Als u dan toch in de Caprivi of het noorden van Botswana bent, dan zijn de Victoria Watervallen niet ver weg en een bezoek mag dan eigenlijk niet achterblijven. Vanuit Kasane in Botswana is het slechts 10 minuten naar de grens met Zimbabwe en daarvandaan is het een klein uur rijden naar Victoria Falls. Tijdens de maanden na de hevigste regenval, april-mei, zijn de watervallen het meest uitbundig, maar daardoor ook moeilijk te fotograferen door de enorme nevel. Een poncho tegen de nattigheid is dan geen overbodige luxe. Tijdens de drogere periode, tot en met november, zijn de watervallen veel minder uitbundig, maar wel zeer fotogeniek. 

GoNamibië biedt dagtochten aan naar de watervallen, maar uiteraard kan een verblijf in Victoria Falls ook worden opgenomen als onderdeel van uw rondreis. 

Klik hier voor de uitgebreide beschrijving.

GoNamibië op de Amsterdamse Vakantiebeurs 


Tijdens het weekend van 7 & 8 januari 2017 zal GoNamibië samen met GoSouthAfrica aanwezig zijn op de Vakantiebeurs in Amsterdam. Deze beurs vindt plaats in de prachtige Beurs van Berlage en biedt de bezoekers volop inspiratie voor bijzondere reizen. 

We ontmoeten u graag, dus zet deze datum in de agenda en graag tot dan!

Openingstijden: zaterdag 7 januari 11.00 uur - 20.00 uur
en zondag 8 januari 10.00 uur - 18.00 uur

Lisenka Sterkenburg
Namibië specialist
December 2016
Copyright © 2015 GoNamibie.nl, All rights reserved.

Ons adres is:
GoNamibie.nl
Singel 302
1016 AD, Amsterdam 
Netherlands

U ontvangt deze mail omdat u interesse heeft getoond in onze reizen.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 
Facebook
Facebook
Website
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GoNamibie · Singel 302 · Amsterdam, NH 1016AD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp