Copy
We know Namibia!
bekijk online
View this email in your browser

GoNamibië
Zomer 2017: wees er nu alvast bij!

Met onze mooie autorondreizen, groepsrondreizen, kampeersafari's en fly-in safari's hebben wij voor iedere smaak een passende reis!


In deze nieuwsbrief:
  • Tarieven voor zomer 2017 bekend!
  • In the picture: KLM naar Windhoek
  • Nieuwe autorondreis: Kleuren van Namibië
  • Uitgelicht: The Delight - Swakopmund
  • Typisch Namibië: Hendrik Witbooi
  • GoNamibië en GoSouthAfrica op Verre Reizen Event in Antwerpen
Veel leesplezier!

Tarieven voor zomer 2017 bekend!


Heeft u plannen om volgend jaar naar Namibië te gaan? Wees er op tijd bij want de beschikbaarheid is beperkt en u kunt nu al boeken!

We hebben onze reizen weer geheel ge-update en er staan een paar zeer interessante nieuwe routes op onze website, zie verderop in deze nieuwsbrief. Uiteraard kunnen we de reizen geheel op maat maken, zodat u precies de reis maakt die bij u past.

Wij zijn er klaar voor, u ook?

In the picture: KLM naar Windhoek


Namibië wordt nog beter bereikbaar: KLM breidt per 30 oktober 2016 haar vluchten naar Afrika uit door ook op Windhoek te gaan vliegen. 
De vluchten gaan via Luanda (Angola) naar Windhoek en worden uitgevoerd met een Airbus 330-200 met 243 stoelen. De vertrekdagen vanuit Amsterdam zijn dinsdag, vrijdag en zondag om 22.45 uur met aankomst in Windhoek om 12.15 uur (lokale tijd). De terugvlucht vertrekt op woensdag, zaterdag en maandag vanuit Windhoek om 17.40 uur (lokale tijd) en arriveert de volgende dag om 5.20 uur in Amsterdam.


Deze KLM vluchten kunnen wij tegen speciale tarieven aanbieden. Vraag ons naar de mogelijkheden!
 

Nieuwe autorondreis: Kleuren van Namibië


Wanneer u op uw gemak wilt reizen en rustig wilt genieten van de indrukken die Namibië op u maakt, kies dan voor deze ontspannen reis langs de hoogtepunten van dit kleurrijke land. De route neemt u mee naar de wildernis van Etosha National Park waar u op uw gemak het park met haar bewoners kunt ontdekken. Via het ruige Damaraland reist u naar de frisse Atlantische kustplaats Swakopmund. Uiteraard hoort een bezoek aan de bijzondere zandduinen van de Namib Woestijn met de Sossusvlei en Dead Vlei erbij en onderweg geniet u van de eindeloze uitzichten waar Namibië bekend om staat.
Het verblijf in de 'brons' versie is in prettige kleinschalige lodges en guesthouses, maar u kunt ook kiezen voor de luxere 'zilver' variant.

Een zeer vriendelijk geprijsde reis!
Klik hier voor meer informatie

 

Uitgelicht: The Delight - Swakopmund


In Swakopmund op zoek naar een prettige overnachtingsadres met een frisse uitstraling? Kies dan voor The Delight. Hier voelt u de sfeer van de Atlantische kust en de warme en gastvrije service in combinatie met de comfortabele kamers zorgen voor een zeer aangenaam verblijf. Het ontbijt is overheerlijk!
The Delight is in november 2015 geopend en ligt dichtbij het centrum van Swakopmund, binnen een korte loopafstand van de belangrijkste toeristische winkels, restaurants en bars.

Klik hier voor meer informatie

 

Typisch Namibië: Hendrik Witbooi


Bent u wel eens benieuwd wie die man met de hoed is die op veel Namibische bankbiljetten prijkt?
Deze Hendrik Witbooi geldt als een van de grootste vrijheidsstrijders van Namibië. Als hoofdman van de Witbooi bereikte hij een vredesakkoord met de Herero bevolking waardoor onder zijn leiding verschillende volken samen streden tegen de koloniale overheersers, een unieke gebeurtenis in de geschiedenis van het land. Zelfs als 80-jarige ging hij nog de strijd aan tegen de Duitsers. 
In 1905 stierf hij in de op het slagveld. Nog altijd staat Hendrik Witbooi symbool voor de Namibische onafhankelijkheidsstrijd.
 

GoNamibië en GosouthAfrica op Verre Reizen Event in Antwerpen


Op 15 & 16 oktober a.s. vindt in de Belgische stad Antwerpen het Verre Reizen Event plaats. Met meer dan 140 bestemmingen kunt u hier volop informatie en inspiratie opdoen. Ontmoet echte ervaren maatwerkspecialisten voor een goed gesprek over uw volgende droomreis. Geniet van heerlijke internationale drankjes en hapjes onder het genot van live muziek. Het event vindt plaats in de bijzondere locatie de Waagnatie in Antwerpen, dus noteer deze data alvast in uw agenda!

Klik hier voor uitgebreide informatie
 

Lisenka Sterkenburg
Namibië specialist
September 2016

Copyright © 2016 GoNamibie.nl, All rights reserved.

Ons adres is:
GoNamibie.nl
Singel 302
1016 AD, Amsterdam 
Netherlands

U ontvangt deze mail omdat u interesse heeft getoond in onze reizen.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 
Facebook
Facebook
Website
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
GoNamibie · Singel 302 · Amsterdam, NH 1016AD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp