Copy
We know Namibië!
View this email in your browser

Op zoek naar nieuwe ontdekkingen?
GoNamibië is klaar voor 2016!

Met onze mooie vernieuwde autorondreizen, groepsrondreizen en fly in safari's hebben wij voor iedere smaak een passende reis! 

In deze nieuwsbrief:

  • GoNamibië en GoSouthAfrica op de Trouwbeurs "Meijer aan Zee"
  • Nieuwe autorondreis "Eco Trails van Namibië"
  • Uitgelicht: Rostock Ritz Desert Lodge - Namib Woestijn
  • In the picture: de Hererovrouwen
  • Uniek voor Namibië: Welwitschia plant

Veel leesplezier!

GoNamibië en GoSouthAfrica op de Trouwbeurs "Meijer aan Zee"

Met je voetjes in het zand... Trouwen aan zee is voor velen een grote wens. Wat past daar mooier bij dan een honeymoon naar het land met de hoogste zandduinen en meest romantische sterrenhemel? 

Op zondag 27 september 2015 van 11.30 - 17.00 uur opent Meijer aan Zee in Zandvoort haar deuren voor de bijzondere trouwbeurs waar je inspiratie opdoet hoe deze meest romantische dag van je leven eruit kan zien. Samen met de leukste leveranciers uit de branche zie je de nieuwste trends. De sfeer is romantisch en ongedwongen. 


GET INSPIRED en zoek de perfecte ingrediënten bij elkaar om jullie trouwdag onvergetelijk te maken! De entree voor bezoekers is gratis.

Nieuwe autorondreis "Eco Trails van Namibië"

Deze nieuwe unieke 14-daagse autorondreis neemt u mee naar unieke plekken in Namibië, terwijl u verblijft in de meest eco-vriendelijke lodges in de categorie 'zilver' of 'goud'. De speciaal geselecteerde lodges leggen zich toe op duurzaam toerisme met behoud van natuur voor nu en in de toekomst. De ontmoetingen met de oorspronkelijke bewoners van dit land maken de reis onvergetelijk!

Hoogtepunten: Sossusvlei, Dead Vlei, Swakopmund, Erongo, San-cultuur, Damaraland, Himba's en Etosha National Park.

Klik hier voor de uitgebreide beschrijving.

Uitgelicht: Rostock Ritz Desert Lodge - Namib Woestijn

Ver weg van de drukte, maar dichtbij de overweldigende natuur en zandduinen van de Namib Woestijn. Deze bijzondere lodge biedt 19 prachtige bungalows met een typisch Afrikaanse sfeer. Hiervandaan maakt u prachtige hiketochten en geniet u van de warme gastvrijheid en niet te vergeten voortreffelijke maaltijden!

Deze lodge is opgenomen in onze autorondreis "Eco Trails van Namibië".

Klik hier voor de uitgebreide beschrijving.

In the picture: de Hereravrouwen

Het is een opvallende verschijning: de kleurrijke gewaden van de Hererovrouwen. Van oudsher zijn de Herero nomadische veehouders. Na de oorlog tegen de Duitsers zijn ze veelal verdreven naar de Kalahari en Botswana. Momenteel wonen nog ongeveer 100.000 Herero in Namibië. De traditionele kleding van de Hererovrouwen doet niet bepaald Afrikaans aan. Ooit zijn de kleurrijke Victoriaanse jurken geïntroduceerd door een Europese missionarisvrouw. De bijzondere hoornvormige hoeden staan symbool voor het belang van hun vee. 

Uniek voor Namibië: Welwitschia plant

Het symbool voor de flora in Namibië is wel de Welwitschia. Deze bijzonder plant is de oudste woestijnplant ter wereld en komt alleen voor in Namibië en Angola. Het grootste deel van het jaar ziet het er dood uit. Na wat regen komt hij echter meteen tot bloei. Het leeft van ondergrondse waterbronnen en kan wel 200 jaar oud worden. 

Lisenka Sterkenburg
Namibië specialist
September 2015
Copyright © 2015 GoNamibie.nl, All rights reserved.

Ons adres is:
GoNamibie.nl
Singel 302
1016 AD, Amsterdam 
Netherlands

U ontvangt deze mail omdat u op de mailinglist staat van GoSouthAfrica. Indien u de nieuwsbrief van GoNamibië niet meer wenst te ontvangen kunt u zich uitschrijven:
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email