Copy
We know Namibia!
bekijk online
View this email in your browser

GoNamibië wenst u
fijne Kerstdagen
en een
mooi en gezond 2016!


Met onze mooie autorondreizen, groepsrondreizen, kampeersafari's en fly-in safari's hebben wij voor iedere smaak een passende reis!

In deze nieuwsbrief:
  • Impressies Studiereis Caprivi - Etosha - Damaraland - Swakopmund
  • Nieuw autorondreis "Charme van Namibië" met speciale korting
  • Uitgelicht: Swakopmund Guesthouse - Swakopmund
  • In the picture: Fietsen door township Mondesa in Swakopmund
  • Typisch Namibië: de Gemsbok
  • GoNamibië op de Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen in Amsterdam
Veel leesplezier!

Impressies van de Studiereis Caprivi - Etosha - Damaraland - Swakopmund


Tijdens de reis die ik onlangs mocht maken op uitnodiging van het Namibia Tourism Board, heb ik de Caprivi Regio bezocht en reisden we via Etosha en Damaraland naar Swakopmund. Wat een geweldige indrukken!

De Caprivi is verrassend groen en leefgebied voor veel vogels en zoogdieren. Etosha National Park is een walhalla voor safari-liefhebbers; door de droogte waren veel dieren te vinden bij de diverse drinkplaatsen wat prachtige plaatjes opleverde. Een bezoek aan Mbunza Living museum maakte een mooie ontmoeting met de lokale bevolking mogelijk. Na het ruige Damaraland bood Swakopmund weer wat verfrissing aan de Atlantische Oceaan.

Kijk op onze Facebook pagina voor meer foto's en korte verslagen!

Nieuwe autorondreis "Charme van Namibië" met speciale korting


Gebaseerd op de bovenstaande studiereis, hebben wij deze mooie autorondreis samengesteld. Tijdens deze reis krijgt u een compleet beeld van de diversiteit van Namibië. Een combinatie van bush, zee en zand!

Vanuit Windhoek vliegt u naar de Caprivi Regio, het tropische gedeelte van het land en nog erg ongerept. U zult versteld staan van de diversiteit aan planten, vogels en zoogdieren. Door deze 'duim' van Namibië reist u naar het westen en bewondert u het vele wild in Etosha National Park. De route gaat verder via Damaraland naar de kust waar u geniet van de sfeer van Swakopmund. Een bezoek aan de hoge duinen van Sossusvlei ontbreekt natuurlijk niet!

De reis is zowel in categorie 'brons' als 'goud'.

Hoogtepunten: Caprivi Regio, Etosha National Park, Damaraland, Swakopmund, Sossusvlei, Kalahari

Nu met speciale korting: € 50,- per persoon op de gepubliceerde prijs
Geldig voor boekingen gemaakt t/m 31 januari 2016

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving.

Uitgelicht: Swakopmund Guesthouse - Swakopmund


Voor een zeer gastvrij verblijf bent u bij Swakopmund Guesthouse aan het juiste adres! De frisse kamers in mediterraanse stijl zijn zeer uitnodigend en bieden een sfeer die past bij de kustplaats Swakopmund. Dit guesthouse ligt vlakbij het strand en op een kleine 5 minuten lopen naar het centrum, waar u leuke winkeltjes en vele restaurantjes vindt.

Swakopmund Guesthouse heeft een eco-vriendelijke benadering. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van zonne-energie en gerecycled water. 

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving.

In the picture: Fietsen door township Mondesa in Swakopmund


Als u dan toch in Swakopmund bent is deze bijzondere fietstour meer dan de moeite waard! Onder begeleiding van de zeer gedreven gidsen Beetle of Paul maakt u een bijzondere tour per mountainbike. Tijdens de tour komt u echt in contact met de diverse bevolkingsgroepen die hier wonen en bezoekt u een schooltje. Uiteraard zal een drankje in de lokale shebeen niet ontbreken!

U rijdt op vrij nieuwe mountainbikes over een vlakke route en het tempo wordt aangepast aan de groep. De gids vertelt onderweg over het leven in de township en u zult vele indrukken opdoen. Een absolute aanrader!

Klik hier voor de uitgebreide beschrijving.

Typisch Namibië: de Gemsbok 


Het nationale dier van Namibië is de gemsbok of oryx. Niet voor niets dragen 2 gemsbokken het schild in het wapen van Namibië; ze staan voor elegantie, trots en moed. De gemsbok heeft zich volledig weten aan te passen aan de barre omstandigheden in de woestijn. Ze kunnen lang zonder water en halen hun vocht uit het gras dat ze eten. Hun herkenbare hoorns zijn vlijmscherpe messen die zelfs een roofdier dodelijk kunnen verwonden.

Het is natuurlijk het mooist deze sierlijke Afrikaanse antilope te zien in zijn eigen omgeving. In de Kalahari Woestijn komen ze veelvuldig voor, maar ook in de Namib Woestijn en Etosha National Park kunt u ze volop bewonderen!

GoNamibië op de Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen in Amsterdam


Het weekend van 9 & 10 januari 2016 zal GoNamibië samen met GoSouthAfrica aanwezig zijn op de Vakantiebeurs voor Bijzondere reizen in Amsterdam. Deze beurs vindt plaats in de prachtige Beurs van Berlage en biedt de bezoekers volop inspiratie voor bijzondere reizen. 

Zet deze datum dus in de agenda en ontmoet ons voor een persoonlijk reisadvies!

Openingstijden: zaterdag 9 januari 11.00 uur - 20.00 uur
en zondag 10 januari 10.00 uur - 18.00 uur

Lisenka Sterkenburg
Namibië specialist
December 2015
Copyright © 2015 GoNamibie.nl, All rights reserved.

Ons adres is:
GoNamibie.nl
Singel 302
1016 AD, Amsterdam 
Netherlands

U ontvangt deze mail omdat u interesse heeft getoond in onze reizen.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 
Facebook
Facebook
Website
Website