Copy
Minner hírlevél 
Email a böngészőben
Kedves <<Keresztnév>> !

A pánik folytatódik a Korona vírus miatt, de az élet nem áll meg. Már vannak olyan hírek, hogy 2 hónap múlva már nem is beszélünk róla, nem lesz ennyire fókuszban. Úgy legyen! Mi már a jövőre gondolunk, hiszen a Minner ingyenes landing page, promóciós oldal készítőt ad a Minner vállalkozóknak! Már elindult!

Ingyenes landing page készítő a Minnertől - Minner
Programozó tudás nélkül, sablonok segítségével teljesen testre szabható promóciós oldalakat tudsz készíteni a Minner most debütált landing page készítőjével. Teljes weboldalakat is lehet vele, de mi főleg majd landing page készítésre használjuk. Természetesen meg kell szokni a szerkesztőjét, de az hamar menni fog, aztán kisujjból fogod készíteni a promóciós oldalakat. Kattints ide és nézd meg!

Hétfőn indul az azonnali átutalás, de egy fontos dolog kimaradt belőle - HVG
Az év minden napján, 0-24 órában minden átutalás 5 másodpercen belül teljesülni fog. Sőt, a bankszámlaszámra sincs szükség, hiszen másodlagos azonosítónak meg lehet adni a bankunknál az e-mail-címünket, a telefonszámunkat, esetleg adószámunkat, így azokra is lehet majd 10 millió forintig pénzutalást indítani.

Már a járvány kitörése előtt is akadozott a világkereskedelem - G7
A helyzet veszélybe sodorta a világ egyik legnagyobb hajózási társaságának törekvését is, hogy újratárgyalja hitelezőivel az adósságait. De az egész logisztikai ágazat szenved, már csak azért is, mert a 2009-es válságot követően a tavalyi volt az első év, amikor visszaesett a világkereskedelem. Vagyis egy nem túl jó évet követően kénytelenek szembenézni a mostani káosszal az ágazat szereplői.
Ez az exportorientált magyar gazdaság számára is rossz hír, részben ezért csökkentette az idei növekedési előrejelzését 4-ről 3,5 százalékra a Pénzügyminisztérium.

Kell-e fizetniük a cégeknek, ha a koronavírus miatt nem tudnak teljesíteni valamit? - Index
Az a cég, amely nem tud majd eleget tenni kötelezettségeinek a bevezetett járványügyi korlátozások miatt, elvileg mentesülhet az alól, hogy ki kelljen fizetnie a szerződésszegéssel okozott kárt. Ha a felek megállapodása a magyar jog szabályainak alkalmazásáról szól, akkor a Polgári Törvénykönyv (Ptk.) az irányadó, amely szerint akkor mentesülhet a felelősség alól egy társaság, ha bizonyítja, hogy az ellenőrzési körén kívül eső, előre nem látható vis maior - mint például a természeti csapás, vagy a járvány - okozta a szerződésszegést, és nem volt elvárható, hogy az ezáltal okozott kárt elhárítsa.

Esik a tőzsde a Korona vírus miatt. Legalább tudjuk miért - Minner
Már most lassan 1 hónapos zavar, kiesés keletkezett a kereskedelemben, alapanyag-ellátásban, szállítmányozásban, a gyártásban is. Ez óriási gazdasági kiesés, tehát érthető a reakciója a részvényeknek. A tőzsdét a várakozások mozgatják, a tények kikerülésekor már valószínűleg lemaradunk a pénzesőről. Így mindig előre kell terveznünk, gondolkodnunk és nagyon sokszor nem tudjuk megbecsülni, mikor, miért és hogyan emelkednek a részvények. Az elmúlt 1 hétben 10%-ot estek a tőzsde indexek. 

6 éves a Minner.hu - Elértem, hogy kampányok nélkül, organikusan jöjjenek a vásárlók - Minner. 
Egy új podcastban beszélek a Minner születésnapjáról, és hogy tavaly főleg a social proof megoldásoknak hála sikerült úgy vásárlókat szereznem, hogy kampányok nélkül is jött forgalom. A social proof az társadalmi visszaigazolást jelent magyarul. 


Előző hírlevelek:  Köszönöm, hogy elolvastad ezt az emailt. Nézz fel a Minnerre minden héten! 
Milán
www.minner.hu 
Kövess minket Facebookon!
Instagram
Minner weboldal
Spotify


This email was sent to <<email cím>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Mando Union Kft - Minner.hu · Dozsa Gyorgy u. 16 · Mihald, Zala 8825 · Hungary