Copy
Minner hírlevél 
Email a böngészőben
Kedves <<Keresztnév>>

Mindenki lehülyézte Mark Zuckerberget, amikor megvette 1 milliárd dollárért az Instagramot 2012-ben. Joggal is gondolhatta mindenki. A cég abban az évben tőzsdére ment, és még először rosszul is kezdett, mert lefelé vette az irányt a részvény. És mit csinál Mark? Elkölt 1 milliárdot egy fotós applikációra. És most jött el az a pillanat, amikor mindenki felnézhet az okos döntésére. Nemhogy pénzt termel, de még a Forbes is minimum 30 milliárd dollárra becsüli az értékét csak az Instagramnak. Tehát elég jó üzletet csinált alig röpke 4 év alatt. 

Az Insta egymaga nem tudta volna elérni ilyen hamar. A Facebook felhasználóira támaszkodva szépen felépült az oldal. Nézd csak meg az alábbi statisztikát. Míg a FB felhasználói száma stagnál, addig az Insta növekszik. 


Már 2016-ban az Instagram eléri az 1 milliárd dolláros reklám árbevételt is, ami persze a Facebook összes bevételéhez képest semmi (az 18-20 milliárd dollár/2016. év). Tehát most már ennyi bevételt hoz az Instagram, mint amennyiért Mark megvette. (Akit a Facebook részvény érdekel, kattintson ide!)

Instagram a cégeknek? + 1 titok

Bevallom én is fenntartásokkal kezelem, de sokkal jobb platform, mint a Twitter. Vagyis egy cégnek sokkal jobban megéri Instagramon lenni, mint Twitteren. Ezért is foglalkozok vele. Van egy réteg, akit meg lehetne fogni  
Elárulok egy titkot, a cégek még a Facebook reklámozással is most ismerkednek, tehát nem meglepő, hogy az Instagramot még nem árasztották el. Ha céged van kezd el építeni az Instagramod, mert nagyon jó eléréseket tud produkálni, és át tudod navigálni a felhasználókat a weboldaladra, FB oldaladra..(Ehhez ebook a szakasz végén!!!)..

A másik megoldás pedig az, hogy kitanulod az Instagram marketinget az alábbi ebookok segítségével, és pénzt kérsz cégektől, hogy kezeled az Instagramjukat, fizetős Insta hirdetéseiket... 
Bár angol nyelvűek az ebookok, de könnyen érthetők. 
Indíts vállalkozást: 141. ötlet – Instagram fiók kezelő + tananyag (2 db ebook)

Instagramhoz köthető Minner vállalkozás ötletek:
Startup ötlet: 4. Instagram képből bevétel – instastock
Indíts vállalkozást: 141. ötlet – Instagram fiók kezelő + tananyag (2 db ebook)
Így szerezz pénzt az Instagramból
Lehet Instagrammal pénzt keresni? Naná! – Fotósok előnyben!
1 millió forint egy-egy Instagram képért (bejegyzésért)? Neki már sikerült! Álom meló!

Figyelem! Minner online ügyfélszolgálat!!!
====================

Október 31-én egész nap várom a kérdéseiteket a Minner FB chatjén, vagy azt, hogy csak beszélgetni akartok vállalkozásotokról, leendő cégetekről... Bármi jöhet!!! Addig is gondold át, hogy majd haladni tudjunk :)  

Előző hírlevelek:
Köszönöm, hogy elolvastad ezt az emailt. Nézz fel a Minnerre minden héten! 
www.minner.hu 


This email was sent to <<email cím>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Minner.hu Média Kft. · József körút 69. fszt. 1. · Budapest, Pest 1085 · Hungary

Email Marketing Powered by Mailchimp