Copy
Minner hírlevél 
Email a böngészőben
Kedves <<Keresztnév>> !

Az első hír a lakásvásárlás előtt állóknak lehet jó hír, egy elemző igazán jól körbejárta a hazai ingatlanárakat érintő hatásokat. Na, de a legjobb még! Egy Minner olvasó jelképes összegért odaad egy 4000 m2-es telket! Egyre nagyobb a Minner ökoszisztéma! 

Fordulat várható az ingatlan piacon - Concorde
Az utóbbi időszak legjobb ingatlan piaci cikkét találtam meg a Concorde oldalán. Az elemző észérvekkel mutatja be, hogy a lakásáfa 27%-osra drágulását miért nem fogják / tudják áthárítani a vevőkre az ingatlanberuházók. Az elemző úgy látja, akkor várható nagyobb drágulás az ingatlanpiacon, ha a bérek még ennél is jobban emelkednének, de erre kicsi esélyt lát. 1,5-2 éves távban árcsökkenést vár. A teljes cikket ide kattintva olvashatod, minden Minneresnek ajánlom!
Plusz ingatlanos hír! Bíróság: Hiába van az ingatlanközvetítőnek kizárólagos megbízása, attól még a tulaj is eladhatja az ingatlant. Ezt pedig itt olvashatod (Index)

Kellogg’s és Unilever: két nagy gyártó is engedi, hogy csomagolás nélkül árulják a termékeit - G7
A leeds-i Asda áruház teákat, kávékat, tésztákat, rizst és reggeli gabonapelyheket fog májustól úgy árulni, hogy a vevők maguk tölthetik meg a saját hordozóikat. A Kellogg’s jól ismert pehelymárkái mellett az Unilever a PG Tips márkájú teák automatákba töltéséhez járult hozzá. Ez azért fontos lépés, mert a csomagolás a gyártóknak nagyon fontos marketingeszköz, a nagy mennyiségű szállítással azonban elvész az az előny, amit egy-egy színes-szagos, közkedvelt kiszereléssel el lehet érni.

A Tesla részvény az egekben. Mikor szálljak be? Mikor vegyek részvényt? - Minner
A Tesla jó befektetés, mehet még feljebb. A legnagyobb kockázat benne Elon Musk, de rajta kívül egy olyan cég, ami folyamatos növekedésben van. Mellette a többi autóipari óriás nyugdíjas tempóban evickél. Az árfolyam az ázsiai gyártás beindítása miatt ugrott óriásit, idén már 20%-ot.
Meddig mehet az árfolyam? 2-10 éven belül egészen biztosan 600 és 1000 dollár között lesz. Óriásit nőtt, de mindig volt lehetőség alacsonyabb áron beszállni egy korábbi csúcshoz képest. Itt most a kivárás kell!

29 éve nem volt ennyire lassú a kínai GDP-növekedés- HVG
Igaz, a 6,1 százalékos növekedést így is sok ország megirigyelhetné, de Kínában a rendszer stabilitásának egyik alapját jelentette az, hogy hosszú ideig minden évben kétszámjegyű volt a GDP növekedése. 2015 volt az első év, amikor 10 százalék alatti növekedést mértek, azóta is tart a lassulás.Kína 2009-ben előzte meg Japánt, és ezzel Ázsia legnagyobb, a világ második legnagyobb gazdasága lett. 

Valami gyanús a GVH-nak a Sága felvásárlása körül - Index
Eljárást indít a Master Good Termelő és Kereskedelmi Kft. és a Sága Foods Élelmiszeripari  Zrt. összeolvadásának ügyében a Gazdasági Versenyhivatal. Ami azért érdekes, mert decemberben a hivatal már leokézta, hogy a Master Good felvásárolta a Ságát, azóta viszont a GVH közleménye szerint a sajtóban olyan, a két cégtől származó piaci adatok jelentek meg a sajtóban, amelyek nem egyeznek az összefonódás-bejelentés során a hatósággal közölt adatokkal.

4000 nm földet ad oda egy Minner olvasó, hogy megvalósítsd a 2020-as üzleti ötletet
A Minner 2020-as üzleti ötletei közé is beválogatott korábbi vállalkozási ötletet még könnyebben meg tudod valósítani most! Az egyik Minner olvasó jelképes összegért bérbe adja neked a 4000 nm-es földjét. Így meg tudod valósítani a 2020-as vállalkozási ötletek között is leírt bérelj kertet vállalkozást (link az ötlethez a poszt végén). Sőt még a Minnernek is van egy ajánlata ehhez! A felhívás:

Üdv Mindenkinek!

Egy barátom kért meg, hogy írjak ki, ezzel az ötlettel kapcsolatban. Miszerint neki rendelkezésre áll egy közel 4000 m2-es föld terület, ahol jelen pillanatban is epret termesztenek (egy részén).
Van rajta fóliasátor váz, illetve minden adott az öntözéshez is. A Minner által bemutatott ötletek is megvalósíthatóak rajta.

Helyileg Szolnok megyében van Tiszaföldvár településen és szívesen adná ki egy használónak jelképes áron, mivel ő maga nem szeretne tovább foglalkozni a termesztéssel.Amennyiben van érdeklődő, írjon nyugodtan és adok elérhetőséget
. Kattints ide a Minner Extra FB csoportba be kell lépned, ott van a felhívás, ott tudod felvenni a kapcsolatot az illetővel. (ha nem találod bátran írj nekem!)

EZEN NE LEPŐDJ MEG! EZ A MINNER ÖKOSZISZTÉMA! MI TÁMOGATJUK EGYMÁST!

A bérelj kertet üzleti ötlet:
A Youtyúk példájából jön az ötlet, csak nem tyúkot “bérel” a vevő, hanem földterületet. Havidíjat fizet, és cserébe terményt kap. A kockázat egy részét is viseli. Ez a Bérelj kertet ötlet (vevő szempontjából nézve). Erről részletek itt olvashatsz.  Sőt még egy dolog, a valóságban így néz ki egy ilyen ötlet: A bérelj kertet Minneres ötlet megvalósult Bács-Kiskun megyében

Az első vásárlód + extra Minner ajánlat: Naná, hogy én leszek! + egy kis marketing támogatást is kapsz! Látod ez a Minner ökoszisztéma!

Előző hírlevelek:  Köszönöm, hogy elolvastad ezt az emailt. Nézz fel a Minnerre minden héten! 
Milán
www.minner.hu 

Az emailben leírtakat szerzői jog védi, mielőtt felhasználnád kérj engedélyt! 
Kövess minket Facebookon!
Instagram
Minner weboldal
Spotify


This email was sent to <<email cím>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Mando Union Kf - Minner.hu · Dozsa Gyorgy u. 16 · Mihald, Zala 8825 · Hungary