Copy
Minner hírlevél 
Email a böngészőben
Kedves <<Keresztnév>> !

Az USA-ban átmenetileg rendbe jöttek a dolgok, de csak pár hétig. Az Audi-sztrájk egyre komolyabb, de a cég nem igen hajlik a 18%-os emelésre. 4000 önkormányzati bérlakás áll üresen Budapesten. - vásárolni? 

USA: átmeneti megoldás az átmeneti leállás után - Euronews
Közel 1 millió embert érintett - sőt ennél több is lehetett - a 35 napod államigazgatási leállás az USA-ban. Most megszavazták pár hétig a működést. Trump még mindig kiáll a mexikói határfal építése mellett. Az emberek most újra dolgozhatnak és fizetést is kapnak, de sokakat nehéz helyzetbe hozott a leállás.

Chatbot marketing matek. Mennyit hoz egy chatbot? Esettanulmány - Minner
600 forintnyi reklámköltségre 20 000 forintnyi kosárérték. Te is elfogadnád? Mindez egy chatbotból. A példában egy sminktermékeket értékesítő cég esettanulmányát olvashatod. A héten több cikket is írtunk chatbotokról:  Megdöbbentő: sokkal többet fizet az autógyár a szlovák, lengyel melósoknak - Pénzcentrum
Teljes a leállás a győri Audi-gyárban. A dolgozók 18 százalékos béremelést várnak el 2019-re, miközben az Audi 10 százalékot ajánlott az idei és a jövő évre is. Közben már a csehek is sztrájkba kezdtek. A szakszervezeti vezető által megismert adatok szerint egész Európában a magyar dolgozók keresik a legkevesebbet a VW gyáraiban. Csalogány György ismertetése szerint a cseh VW-dolgozók 25 százalékkal, a szlovák munkások 28 százalékkal, a lengyel VW-munkavállalók 39%-kal, míg a belga dolgozók 3,6-szor keresnek többet a magyar társaiknál.

Majdnem négyezer önkormányzati lakás áll üresen Budapesten - 24.hu
Lehet, hogy önkormányzati lakásokat kellene vennünk? Elégj ó statisztikát adott a kezünkbe a 24.hu. Amellett, hogy Magyarországon egyre mélyül a lakhatási válság, és csaknem egymillió ember küzd meg hónapról hónapra az egekbe szökött albérletárakkal, 2018 végén majdnem 4 ezer önkormányzati bérlakás állt üresen Budapesten – derítette ki a 24.hu. 

Akkorát buktak a németek a szárazságon, mint a magyar gazdaság ötöde - G7
Az alacsony vízállás is hozzájárult ahhoz, hogy visszaesett tavaly a német gazdasági növekedés üteme. Az ipar számára legfontosabb folyók alacsony vízszintje és az átlagosnál magasabb hőmérséklete 0,7 százalékpontot radírozott le a potenciális német GDP-növekedésből. Ez 23,7 milliárd eurónak felel meg, amely a teljes magyar GDP közel ötöde.

Közelgő események a Minnernél: 

Előző hírlevelek: 
Köszönöm, hogy elolvastad ezt az emailt. Nézz fel a Minnerre minden héten! 

Üdvözlettel
Milán
www.minner.hu 


This email was sent to <<email cím>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Mando Union Kf - Minner.hu · Dozsa Gyorgy u. 16 · Mihald, Zala 8825 · Hungary