Copy
Avovesiuinti.fi
View this email in your browser

Avovesiuintitapahtumien heinä- ja elokuu 

Lisää väkeä tapahtumiin!

Heinäkuun 11. päivä uidaan sekä pohjoisessa että etelässä: Swim the Arctic Circle uidaan Torniojoessa viidettä kertaa ja Salmusluodon Sankaria eli 2,3 km:n lenkin nopeinta uimaria etsitään Pomarkun Isojärvellä. 
Näiden tapahtumien jälkeen vuorossa ovat 16.7. Ahlaistenjoen tapahtuma Porissa, 18.7. Wanhan Tonnin uinti Kuorevedellä, 25.7. Viikinsaaren ympäriuinti Tampereen Pyhäjärvellä ja 26.7. Pitkäjärven yliuinti Espoon Laaksolahdessa. 
Elokuun puolella ratkotaan Avovesiuinnin SM-tittelit 1.8. Kangasalan Vesaniemessä Kesäpäiväuintien (31.7.) yhteydessä. Jos sinne ei matka käy, niin samana päivänä 1.8. voi osallistua pariuintiin Seurasaaren ympäri.
Ja vielä elokuun 9. päivä uidaan Kaukajärven ympäri Tampereella. Tarkemmat tiedot tapahtumista löytyvät tällä sivulla olevien linkkien kautta: http://avovesiuinti.fi/kilpailut/
Avovesiuintitapahtumat Suomessa kaipaavat lisää osallistujia. Jotta uimareille ja yleisölle voidaan järjestää mielekkäästi ruoka- ja ohjelmapalveluja, tarvitaan tarpeeksi niin osanottajia kuin yleisöäkin niin pieniin kuin isompiinkin tapahtumiin. Nyt vielä ehtii hyvin houkuttelemaan uimarituttuja osallistumaan ja perheenjäseniä ja kavereita yleisöksi tapahtumiin. Avovesiuintitapahtuma on parhaimmillaan hieno yhteisesti jaettu kokemus, jossa yhdistyvät urheilu, kesäinen luonto ja juhlatunnelma.  
Avovesiuintikarnevaali Suomesta vielä puuttuu. Ehkä jokin rohkea taho lähtee sellaista ensi kesänä rakentamaan? Edessä on pitkä tie, mutta tuloksena voi ajan myötä olla Ruotsin Vansbrosimningenin kaltainen huipputapahtuma tuhansine osanottajineen. 

Tarjouksen elokuun Avovesiuintilomista Lohjanjärvellä löydät täältä: http://avovesiuinti.fi/lomat/
Uintilomien majoituspaikkaan Kailliopesän huvilaan voit tututustua täällä: http://www.lohjansaari.com
Uimalla yli -yhdistyksen ensimmäinen kokous pidettiin Lohjalla Meriturvan tiloissa 18.5.2015. Lisätietoja avovesiuinnin edistämisyhdistyksestä löydät täältä: http://www.uimallayli.fi/yhdistys/uusi-uimalla-yli-yhdistys/

Toinen erä Swim Secure™ -avovesiuintitarvikkeita on saapunut Englannista. Uimarinpoijujen ja kuivapussien logo on vaihtunut Chillswim'istä Swim Secure™ -logoon. Muita muutoksia tuotteisiin ei ole tullut. Nyt saatavilla on jälleen myös XL-kokoisia eli 50 litran kuivapusseja. Tutustu tuotteisiin:  http://avovesiuinti.fi/swim-secure-uintitarvikkeet/

Copyright © *2015* *avovesiuinti.fi*, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences