Copy
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Nr. 45
1. januar 2019

Vores nye præst

Første søndag i advent 2018, fik vi en ny præst. Michael Hvistendahl Munch blev indsat ved en flot gudstjeneste i en fyldt Pjedsted kirke. Hjertelig velkommen Michael, skal der lyde fra redaktionen og håber du vil falde godt til i vores lokalsamfund.

Godt nytår

Det nye år blev skudt i gang ved et flot fyrværkerishow orkestreret af fyrværkerimester Kim Lund og med initiativ og økonomi fra Beboerforeningen. De mange fremmødte fik en god oplevelse at starte året på. Godt nytår til alle.

Fra Kalvslund til Klondyke

Foredragsforeningen præsenterer:
Farmer on the Run - Bernhard Brunsgaard
Tirsdag den 22. januar 2019 kl. 19.30
Læs mere om foredraget på hjemmesiden.

Julen startede på Landsbytorvet

Julemanden kom til Landsbytorvet og tændte lysene i juletræet den 2. december 2018, efterfølgende blev julen sat i gang med sange og godteposer til børnene. Spejderne kunne hjælpe julen på vej med salg af juletræer, gløgg, æbleskiver og kaffe mm. 

Ny fodboldtræner 

Det er med stor glæde, at BPI nu kan offentliggøre, at vores nye træner fra 1/2 2019 bliver Jan Juul. Jan Juul har tidligere trænet i Middelfart og senest Fredericia FF serie 3 hold. Jan er 45 år og er som sagt en meget erfaren træner som selv har spillet i mange år og bla i BPI. Vi glæder os meget til samarbejdet og spillettruppen er meget begejstret. Ny holdleder bliver Rasmus Pedersen fra Fredericia FF, vi byder dem begge velkommen til BPI.  Jan driver jo Tøjbutikken Juul i Fredericia. Jan Juul kan træffers på mobil nr 28251631. 

Samtidig vil jeg gerne sige tusind tak til Jesper Samsø som har ydet en fremragende indsats i 3 år i BPI. Jesper har fået flere arbejdsopgaver som gør, at han finder det nødvendigt, at skære ned på trænerjobbet. Jesper fortsætter med at træne damerne i BPI.

Med sportslig hilsen og god jul
Jørgen Hansen 
Fodboldformand BPI

Skolenyt - December 2018

Skumtennis

Tennis opretter et hold skumtennis. Hver mandag fra d. 7/1-19 til 15/4-19. Tiden er fra kl. 11 til kl. 12.30. Ingen fast makker. Vi danner hold, når vi ser hvem og hvor mange der møder op. Samme system som vores tirsdage udendørs. Så vil I bare være klar til sæson 2019.
Tak for i år og god jul. Vi håber vi ses til januar i hallen og ude til maj.

Tilmeld dig her

Med venlig hilsen
Aase

Revy 2019
Revyen har åbnet for billetsalget. Og der er hele 3 forestillinger at vælge i mellem. Hvis du mangler julegaven til manden der har alt - eller hvis du gerne selv vil afsted til årets sjoveste revy i Bredstrup-Pjedsted, så køb et par billetter. Så er du allerede på vej til god mad og gode grin i forsamlingshuset.
 
Se mere på hjemmesiden.

Tak til vores erhvervsmedlemmer 

De betaler vores udgifter til webserveren og holder dermed gang i www.bredstrup-pjedsted.dk og dette nyhedsbrev.

Bredstrup-Pjedsted på Facebook

Bredstrup og Pjedsted er også aktive på Facebook.
Bredstrup Pjedsted, 7000 Fredericia.

Næste nyhedsbrev

  • Ca. 22. januar 2019 - "Husk deadline"-besked sendes
  • 29. januar 2019 - Deadline
  • 1. februar 2019 - Nyhedsbrevet sendes
Har du noget til næste nyhedsbrev sendes det til: nyhedsbrev@br-pj.dk
Tilmeld dig "Husk deadline"-besked her.
 
Denne mail får du fordi du har tilmeldt dig Nyhedsbrevet for Bredstrup og Pjedsted.

Vores adresse er:
Bredstrup-Pjedsted Beboerforening
Elboparken 44
Fredericia 7000
Denmark

Add us to your address book

 

Email Marketing Powered by Mailchimp