Copy

Nr. 78 - 1. oktober 2021

Hvad skal du lave i efterårsferien?
Tag hele familien med til Skydesportens Dag!

Giv hele familien en udfordring med en sjov og anderledes oplevelse på skydebanen. Vi slår dørene op til Skydesportens Dag i efterårsferien – og du og din familie er inviteret!

Har du lyst til en sjov og spændende oplevelse for hele familien, så mød op på foreningens baner Pjedstedvej 33a. 7000 Fredericia til Skydesportens Dag lørdag den 16. oktober 2021 mellem kl. 10.00 – 15.00. Alle kan være med fra 8år. både børnefamilier og bedsteforældre er velkomne.

Vi har planlagt en dag med spændende aktiviteter og udfordringer, hvor du har mulighed for at prøve at skyde med vi skyder med luftriffel, salonriffel og luftpistol. Vi garanterer en dag med nye og sjove oplevelser, og at du bliver klogere på, hvad skydesport går ud på.

Erfarne instruktører guider dig igennem dagens udfordringer, og vi stiller selvfølgelig alt det nødvendige udstyr til rådighed. Det eneste du skal huske at med bringe er billed-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Lars Kring tlf. 24810049. Du kan også læse mere om Skydesportens Dag her dgi.dk/skydesportensdag.

Vi glæder os til at se dig!

Beboerforeningen

Generalforsamling: Så lykkedes det endelig at få afviklet Beboerforeningens årlige generalforsamling! Charlotte Høgedal udtrådte af bestyrelsen, nyindvalgt medlem blev Rasmus Friis samt observatør Rune Karkov Jessen.
Bestyrelsen takker Charlotte for mange års godt samarbejde og ønsker held og lykke fremover.Vi glæder os til et nyt og forhåbentlig mere normalt år med nye, friske kræfter!

Indvielse af Tarzanbane: Tarzanbanen har været indtaget af børn i et stykke tid, men vi syntes, der skulle en officiel indvielse i børnehøjde til! Den fandt sted den 16.september, hvor der blev klippet snor - i mange stykker - spist kagemand og drukket kaffe og juice. Det er dejligt at se, at rigtig mange børn bruger pladsen!

BPI Fodbold

BPI u 10 spillere til stort stævne

Som en del af FC Midtjyllands klubsamarbejdet, har de der havde lyst og appetit til at lære mere, tilbragt denne skønne dag i Brande, til et stort FC Midtjylland skolefodbold regionsstævne. Der var spillere fra Thisted, Skive området og hele vejen ned til vores eget område i Fredericia. 225 unge drenge fik sat hinanden stævne og de gik til den. Der blev skabt nye venskaber på tværs af hold og klubber. En helt igennem stor oplevelse for drengene.

Elmin, Cornelius, Mikkel, Zafer og Bilal Fra venstre med rød bukser

HUSK

Efterårsfesten 2021 den 30. oktober fra kl 17.30

Bredstrup-Pjedsted på Facebook

Bredstrup og Pjedsted er også aktive på Facebook.
Bredstrup Pjedsted, 7000 Fredericia.

Tak til vores erhvervsmedlemmer

De betaler vores udgifter til webserveren og holder dermed gang i www.bredstrup-pjedsted.dk og dette nyhedsbrev.

Næste nyhedsbrev

  • Ca. 22. oktober 2021 - "Husk deadline"-besked sendes

  • 29. oktober 2021 - Deadline

  • 1. november 2021 - Nyhedsbrevet sendes

Har du noget til næste nyhedsbrev sendes det til:
nyhedsbrevet@bredstrup-pjedsted.dk

Tilmeld dig "Husk deadline"-besked her.

Copyright (C) 2021 Bredstrup-Pjedsted Beboerforening. All rights reserved.

Opdater præferencer | Afmeld nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp