Copy
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Nr. 55
1. november 2019

Revyforeningen søger hjælpere fra lokalområdetI Bredstrup-Pjedsted Revyforening er vi så småt ved at sparke næste års revy i gang. Inden længe mødes vi og begynder at finde på tekster, og i løbet af efteråret starter øvningen stille og roligt op. 
Rundt om revyen sker der en hel masse praktiske ting, og her har vi brug for hjælp. 
Nogle af opgaverne vil koncentrere sig lige om den tid, hvor revyen spiller; sidste weekend i februar 2020 og ugen op til. Andre ligger tidligere i forløbet eller undervejs. Man behøver ikke kunne sætte meget tid af – vi tager imod den hjælp, vi kan få. 
Scenografi – vi har Per som vores dygtige og kreative scenograf, men han ville have god hjælp af praktiske hænder til at save og male og slæbe ting og sager.
Hår, make-up og kostumer – hjælp til at lægge makeup og sætte hår til forestillingerne. Tilretning og fremstilling af kostumer
PR og markedsføring: Fx filme små videoklip/teasere under nogle af prøverne, som kan lægges på facebook til reklame, hjælpe til markedsføring på facebook eller noget helt lavpraktisk som at sætte plakater op rundt omkring.
Filme revyen – Vi vil så gerne have vores revy foreviget – har du et godt kamera og lidt håndelag i forhold til hjemmevideo, så kan du måske hjælpe med det.
Dertil mangler vi et godt lagerrum til alle vores ting – kostumer og rekvisitter. Det behøver ikke være mange kvadratmeter vi når langt med 6-8-10 kvm. Det skal bare være helt tørt. Har du et ubrugt kælderrum eller et isoleret udhus eller lign, som du ikke bruger, vil vi meget gerne høre fra dig.
Måske er der noget helt andet, som du kan, og mener revyen har brug for?
Hvis du har lyst til at være en del af det sjove og skønne fællesskab omkring revyen og give en hånd med, så kontakt Dorte Løkkegaard på mail: dortelokke@gmail.com eller på mobil: 26 24 73 11

Beboerforeningen


Trafikprojekter:  Ved alle indkørsler til Bredstrup og Pjedsted er der nu anlagt bump for at minde trafikanterne om, at de kører ind i bymæssig bebyggelse. De sidste detaljer som afstribning og stabilgrus i vejkanter mangler men er forhåbentlig på vej. Det bliver der fulgt op på.

Økonomi:  Som vi tidligere har fortalt, er Beboerforeningen ramt af Fredericia kommunes besparelser, da vores helhedsplansmidler er blevet indefrosset.  Vores forskønnelsesmidler på 40.000 kr om året, der går til drift og vedligehold af vores traktor samt forbedring/vedligehold af grønne områder (Den gamle Præstegårdshave, ”Donssøerne”, Stationsvej 2, branddam i Bredstrup og Landsbytorvet), er også brugt, så resten af 2019 er disse aktiviteter skruet  kraftigt ned. Vi håber på forståelse og bedre tider!

Naturråd:  Fredericia kommune har oprettet et naturråd. Beboerforeningen deltager, og temaet for næste møde er: Adgang til og brug af naturen.

Fællesmøde for beboerforeninger:  Skærbæk Beboerforening har inviteret de lokale beboerforeninger i Fredericia kommune til et møde i november, hvor man kan udveksle erfaringer, fælles udfordringer etc.

Jul og nytår:  Ca. 220 husstande i Bredstrup-Pjedsted er medlemmer af Beboerforeningen. Vi vil gerne være flere, så vi fortsat kan finansiere de mange fælles arrangementer, hvor vi kan mødes til hyggeligt samvær. Det koster stadig kun 150 kr. om året pr. husstand.
Det næste arrangement er juletræstænding på Landsbytorvet søndag den 1. december kl.16.00 på Landsbytorvet, hvor vi kalder julemanden frem, og han og hans hjælpere måske har lidt godter med?  Sæt kryds i kalenderen! Nærmere følger på hjemmeside og Facebook.
Nytårsnat kl. 00.30 er der fyrværkeri på Landsbytorvet. Mere info følger.

Beboerforeningen

Invitation til Julefodbold-stævne

Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening, BPI, afholder igen i år julefodboldstævne.
Lørdag d. 7 december 2019 i Bredstrup Pjedsted Hallen Ågade 70, 7000 Fredericia


Der spilles i følgende rækker:
  • Vejhold: her skal alle deltager på holdet bo på den angivne vej. Det er tilladt at lave kombinationshold for indtil 2 veje.
  • Åben seniorturnering: her seedes holdene i niveau. Aldersgrænsen er minimum 15 år.
I alle rækker tæller pigemål dobbelt.

Pris pr. hold er 250 kr.
Alle hold er garanteret 3 kampe, og der vil være flotte gevinster til de hold, som kommer længst.

Tilmelding og betaling sker via MobilePay til 40454476. Det er meget vigtigt, at der skrives holdnavn ved betalingen, og at der sendes en mail til eva@mengj.dk, med angivelse af række og hvilke spillere, der er på holdet.

Sidste frist for tilmelding er d. 25/11 2019
Kampprogram udsendes senest d.01/12 2019.

Vi glæder os til at se dig til en fornøjelig dag i hallen, hvor der også er tombola med fine gevinster.

Med venlig hilsen
Bredstrup Pjedsted Idrætsforening fodboldafdeling

Dannebrog gennem 800 år

Tirsdag den 12. november kl. 19.30
Jakob Høvsgaard og Johnny Harboe, FriskolelærereI år fejrer Dannebrog 800 års fødselsdag. Dette fejrer fortællerduoen Høvsgaard og Harboe med at invitere til fortælleaften. Gennem otte spændende fortællinger belyses Dannebrogs betydning for den danske folkesjæl igennem de 800 år, der er gået, siden flaget ifølge myten faldt ned fra himlen under slaget ved Lyndanisse i år 1219.
Fortællingerne vil bringe publikum vidt omkring. I krig, til jul, på ferie, på havet og til landskamp; Dannebrog har været allestedsnærværende i al den tid danskerne har kaldt sig for danske. Af samme grund klinger spørgsmålet om, hvad det vil sige at være dansk, med i alle fortællingerne.

Entre: Gratis for medlemmer. For gæster 100,- kr.
Kaffe, kage, øl/vand og frugt kan købes til alle foredrag

Er der hul i din vej - så giv et praj
Hvis du oplever huller i asfalten, manglende gadelygter eller forvoksede hække på offentlig vej, kan du let give kommunen et praj.
I gamle dage havde man vejmænd, der gennemvandrede alle kommunens veje, og kontrollerede at alt var i orden.
I vore dage er vejmændene sparet væk, og en stor del af kontrolarbejdet overdraget til borgerne. 
I dag skal den slags helst indberettes digitalt. Til gengæld stiller kommunen værktøjer til rådighed.
I det følgende beskrives, hvordan du som borger selv kan indberette problemerne via smartphone eller computer. Det er selvfølgelig også muligt at ringe til Fredericia Kommune på tlf. 7210 7000. 
Læs mere på hjemmesiden.

Lidt fra Forsamlingshuset
 Det er en måned siden vi havde en fantastisk aften i selskab med Anders Blichfeldt og sin guitar...Tak til jer der var med - vi håber i hyggede jer….
Huset var fyldt og stemningen var helt i top sammen med en sjov og velspillende Anders Blichfeldt.
Vi håber nogle af Jer fik smagt vores JUBILÆUMSØL den aften og vi har ca 200 flasker tilbage. Dem vil vi gerne af med så pengene kan bruges i vores forsamlingshus…..
Så husk at de kan købes i gaveæsker ved Salon Chic og Elgården i Pjedsted og selvfølgelig i forsamlingshuset.
Fåes i 2 pk til 70.- , 3 pk til 100.- og 4 pk til 120.- ….og en hel kasse med 12 flasker for 300.-
Vi vil gerne have dem solgt her inden jul
Så støt os og køb vores jubilæumsøl.. lavet i samarbejde med FUR Bryghus
Vh 
Bestyrelsen

Skolenyt - oktober 2019

Nyhedsbrev fra Ullerup Bæk Skolen
Oktober 2019
Hent nyhedsbrevet på hjemmesiden

BPI fik revanche

BPI – Smidstrup/Skærup IF 3 – 2 (1 – 1)

22’ 0 – 1
40’ 1 – 1 Mads Dahl (ass. Martin Stigbjerg Schmidt)
59’ 2 – 1 Kenneth Stjernholm (ass. Mathias Itzke)
85’ 3 – 1 Mathias Itzke (ass. Stig Andersen)
87’ 3 – 2 

Lørdag eftermiddag tog vi hjemme på Covia Arena imod Smidstrup/Skærup IF. Det omvendte opgør ude i Smidstrup, fik vi to fejlagtige røde kort som gjorde, at vi ikke fik de 3 point mod et hold, som vi var spillemæssigt overlegent, så vi følte i den grad, at vi havde revanche til gode.

Se mere på hjemmesiden

Tak til vores erhvervsmedlemmer 

De betaler vores udgifter til webserveren og holder dermed gang i www.bredstrup-pjedsted.dk og dette nyhedsbrev.

Bredstrup-Pjedsted på Facebook

Bredstrup og Pjedsted er også aktive på Facebook.
Bredstrup Pjedsted, 7000 Fredericia.

Næste nyhedsbrev

  • Ca. 22. november 2019 - "Husk deadline"-besked sendes
  • 29. november 2019 - Deadline
  • 1. december 2019 - Nyhedsbrevet sendes
Har du noget til næste nyhedsbrev sendes det til: nyhedsbrev@br-pj.dk
Tilmeld dig "Husk deadline"-besked her.
 
Denne mail får du fordi du har tilmeldt dig Nyhedsbrevet for Bredstrup og Pjedsted.

Vores adresse er:
Bredstrup-Pjedsted Beboerforening
Elboparken 44
Fredericia 7000
Denmark

Add us to your address book

 

Email Marketing Powered by Mailchimp