Copy
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Nr. 11
1. marts 2016

Nyt fra Beboerforeningen

Generalforsamling:  På torsdag, den 3. marts kl. 18.30, inviterer Bredstrup-Pjedsted Beboerforening til den årlige generalforsamling. Vi indleder med fælles spisning, hvor Beboerforeningen er vært, kl. 19.00 starter selve generalforsamlingen. Dagsorden kan ses på hjemmesiden.

Alle er meget velkomne, og vi ser frem til en god og konstruktiv debat.

Stationsvej 2. : Fredericia kommune har den 11. februar købt den tidligere købmandsejendom på tvangsauktion for 200.000 kr. Lokale kræfter, bl.a. Pjedsted Forsamlingshus og Beboerforeningen, skal på et kommende møde med Demokrati- og Borgerudvalget den 8. marts tage stilling til ejendommens og grundens videre skæbne.

På dette møde vil også andre emner med relevans for vores område og for samarbejdet med kommunen blive drøftet.

Cykelsti.: Det går langsomt fremad, og vi håber snart på en melding fra Fredericia kommune vedrørende en indvielsesdato, så alle de gode kræfter i området kan samles om et brag af en fest! Vi melder ud på hjemmesiden, så snart vi ved mere!Forskønnelse.: Så er de nye bord-bænkesæt sat op i Den gamle Præstegårdshave. Vi håber, I til forår og sommer vil lægge turen forbi og nyde de smukke omgivelser og årstidernes skiften. Den er et besøg værd!

Tegnet af Tonni Fragtrup

En sjov aften med god mad i forsamlingshuset


Revyen er klar med et nyt hold, nye numre og der er i det hele taget lagt op til en glad aften, når revyen spiller i forsamlingshuset torsdag og fredag d. 17. og 18. marts.
Revyen tager igen vores dejlige by – og livet i almindelighed – under kærlig behandling og med iørefaldende sange og sjove sketches gør de grin med alt og alle i Bredstrup og Pjedsted. Køb billet hos List Fodterapi eller i Hallen. Eller se mere om revyen på hjemmesiden.

Pjedsted Vandværks generalforsamlingDer indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling
tirsdag den 15. marts 2016, kl. 19:30
i Bredstrup-Pjedsted Hallens mødelokale, Ågade 70.
Se mere på hjemmesiden.

Beredskabsplan for Pjedsted Vandværk
En beredskabsplan – også kaldet Action Card - er populært sagt en køreplan for, hvordan vandværket skal gribe tingene an, når det ikke er muligt at opretholde den normale forsyningssituation. Det kan eksempelvis være ved langvarigt strømsvigt, stort ledningsbrud eller forurening af vandet. 
I en beredskabssituation har forbrugerne således enten intet vand, for lidt vand eller forurenet vand, der kan være sundhedsskadeligt.
Beredskabsplanen beskriver, hvor vandværket kan hente hjælp i sådanne situationer, så forsyningsforholdene forringes mindst muligt.
Beredskabsplanlægningen foregår som et samarbejde mellem kommunen og alle vandværkerne i kommunen. Hvert vandværk skal have sin egen beredskabsplan, der beskriver, hvem der er ansvarlig for vandværkets daglige drift og vedligehold, og hvem der bør tilkaldes i forskellige situationer. Beredskabsplanen indeholder en beskrivelse af hvilke forholdsregler der skal iværksættes, når der f.eks. sker forurening af en boring på vandværket eller på en del af ledningsnettet.
Beredskabsplanen og dens indhold skal være kendt af hele bestyrelsen, og den skal opbevares på et sted, hvor alle bestyrelsesmedlemmer og ansatte har adgang til den. Der hænger derfor et eksemplar på vandværket, alle bestyrelsesmedlemmer har fået tilsendt planen elektronisk og med denne artikel er planen nu også tilgængelig på vandværkets hjemmeside.

Læs eventuelt mere her:

Sommerfest 2016

Sæt ét stort (eller mange små) X’er i kalenderen i uge 24 - torsdag d. 16. juni til søndag d. 19. juni 2016. For da fester Bredstrup og Pjedsted igen.
Se mere på hjemmesiden.

Der er meget at fejre på BPI’s Generalforsamling


BPI har grund til at glæde sig over udviklingen. Foreningen er i fuld gang med at udvikle alle idrætterne og med sommerfest, ny strategi og masser af aktivitet er der lagt op til en festlig generalforsamling. Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.30 i Bredstrup-Pjedsted Hallen.
Se mere på hjemmesiden.

Gymnastikopvisning 


Sæsonen nærmer sig sin afslutning, hvilket jo er ensbetydende med opvisning - og vi glæder os til at se alle gymnaster, forældre, bedsteforældre, venner mv. til en super dag - lørdag den 19. marts 2016.
Se programmet og med mere.

Loppemarked til fordel for kræftramte børnHusk loppemarkedet søndag d. 3 april kl. 10-16 I Bredstrup-Pjedsted hallen.
Se mere på hjemmesiden.

Elbospejderne starter klan op

Ved Elbospejderne er vi pt igang med at starte en klan op og i den forbindelse vil vi samle tidligere tropspejdere og andre potentielle klan spejdere (16-23år)
Torsdag den 11. februar kl 19.30

Hvad vi skal lave er op til dem der møder op, men en ting der er sikkert er at vi skal have det sjovt.
Vi er et par ledere der meget gerne vil hjælpe jer i gang.

Spejderhilsen
Steffen og Kim
http://www.elbospejderne.dk/storspejdere

Årets første Fokus kommer snart til din postkasse.

Andet spændende fra hjemmesiden

Tak til vores erhvervsmedlemmer 

De betaler vores udgifter til webserveren og holder dermed gang i www.bredstrup-pjedsted.dk og dette nyhedsbrev.

Bredstrup-Pjedsted på Facebook

Bredstrup og Pjedsted er også aktive på Facebook.
Bredstrup Pjedsted, 7000 Fredericia.

Næste nyhedsbrev

  • 22. marts 2016 - "Husk deadline"-besked
  • 29. marts 2016 - Deadline
  • 1. april 2016Nyhedsbrevet sendes
Har du noget til næste nyhedsbrev sendes det til: nyhedsbrev@br-pj.dk
Tilmeld dig "Husk deadline"-besked her.
 
Denne mail får du fordi du har tilmeldt dig Nyhedsbrevet for Bredstrup og Pjedsted.

Vores adresse er:
Bredstrup-Pjedsted Beboerforening
Elboparken 44
Fredericia 7000
Denmark

Add us to your address book

 

Email Marketing Powered by Mailchimp