Copy
www.Bredstrup-Pjedsted.dk
Nr. 9
1. januar 2016

2015 er forbi og vi har nu sat gang i 2016


Spoler vi tilbage til ultimo 2014 blev Det lille Fjernsyn lukket og hjemmesiden skulle have et nyt hjem. Det naturlige sted at lægge hjemmesiden var ved Beboerforeningen og de tog heldigvis godt imod ideen og ejerskiftet blev en realitet. Jeg fulgte med hjemmesiden, så udvikling og vedligeholdelse ligger stadig i mine hænder.
2015 blev så året hvor hjemmesiden skulle falde til i en ny forening. Det gav os muligheden for at genoverveje hjemmesidens funktioner og udviklingsmuligheder.
Jeg ønskede at få klare linier for brugen af hjemmesiden. Et nyt design var tiltrængt og nogle gamle hjemmeprogrammerede funktioner kunne godt trænge til en udskiftning og opdatering.

Året der gik
I februar 2015 løftede vi sløret for et nyt design. Mere simpelt og mere pink... Jeg tog udgangspunkt i lokale boliger og farvelagde dem i samme farveskema. 

Motoren bag hjemmesiden blev opgraderet til nyeste version, hvilket gav os nye muligheder og hjemmesiden blev mere mobil-venlig.

1. maj 2015 udkom hjemmesidens første nyhedsbrev. Ideen var at genbruge historier og annonceringer på endnu et medie. Vi vil gerne ud til Jer på en ny måde og fortælle om hvad der sker i området og minde Jer på at vi eksisterer.
Nu er vi allerede nået til nyhedsbrev nr. 9 og jeg har modtaget en del positive tilbagemeldinger for det månedlige opdatering på livet i Bredstrup og Pjedsted. Jeg har ikke haft problemer med at finde indhold til nyhedsbrevet men der er selvfølgelig altid plads til mere. 

TingStedet, som er den lokale opslagstavle som alle kan skrive på, er ramt af alderdom. 
Men arbejdet med en ny version er allerede i gang og testes i øjeblikket på hjemmesiden. Nu bliver TingStedet en mere integreret del af systemet bag hjemmesiden. Artikler på TingStedet vil kunne flyttes til andre sektioner og vil kunne komme ind på midten af forsiden. En søgning fra søgefeltet på hjemmesiden vil nu også vise artikler fra TingStedet. 
Jeg skal have lavet nogle justeringer af det nye TingSted og jeg skal i gang med at skrive en vejledning i hvordan man skriver en artikel og hvordan man nu kan lægge billeder og kommentarfelt på artiklerne på TingStedet.

Hjemmesiden i 2016
2016 byder nok ikke på lige så store tekniske ændringer som 2015. Men planen er i store træk: 
  • TingStedet skal finpudses og en vejledning skal skrives. 
  • Kalenderen og telefonbogen på hjemmesiden kræver lidt omsorg. 
  • Forhåbentligt udkommer 12 nyhedsbreve.
  • Derudover står jeg klar til at lægge Jeres indhold på hjemmesiden.
Jeg håber I fortsat vil støtte op om vores fælles projekt www.bredstrup-pjedsted.dk

Speciel tak til vores erhvervsmedlemmer.
De betaler vores udgifter til webserveren og holder dermed gang i www.bredstrup-pjedsted.dk og dette nyhedsbrev.

Årets fyrværkeriIgen i år inviterede Beboerforeningen til et festfyrværkeri på stationspladsen i Pjedsted. Godt Nytår til alle og tak til Beboerforeningen for det flotte show.
Flere billeder.

Våd 2. juledag 2. juledag blev regnfyldt. Det mærkede vi også i Bredstrup og Pjedsted som bogstaveligtalt blev delt af åen. En lokal målig viser 46 mm nedbør den 26. december 2015.  Se billeder fra dagen derpå.

Hæder til Eva Jespersen Endnu en stor anerkendelse til Eva Jespersen for sit arbejde indenfor ungdomsfodbolden. (Flemming Kristensens Mindepokal) Denne hæder skyldes ikke alene Evas indsats i BPI men i høj grad, indsatsen i DBU. Tillykke til Eva. 
Se mere her
Tegnet af Tonni Fragtrup

Skolenyt - december 2015

Nyhedsbrev fra Ullerup Bæk Skolen
December 2015

Skolenyt som PDF-dokument.

Tak til vore sponsorer

BPI fodbold vil gerne sige tusind tak til vore sponsorer i forbindelse med vore julestævne i år. Uden jeres hjælp var det umuligt at afholde sådan et stævne. Se listen igennem og støt om muligt disse sponsere i dagligdagen. BPI fodbold har også mange vigtige og større samarbejdspartner i form af bandesponsrater og hovedsponsorater. Se Bandesponsorater og vores hovedsponsorer er Santrol Pjedsted, Sportsmaster Fredericia ( Hummel) og Spar Nord Fredericia. Vi ønsker jer alle en god jul og et godt nytår og siger mange tak for et godt samarbejde i 2015 og håbe vi kan fortsætte det i 2016. 
Jørgen Hansen formand BPI fodbold
Listen af sponsorer

Nyt grej til BPIs gymnaster


Tirsdag den 15. december 2015 fik BPIs gymnastikafdeling en fantastisk julegave.
Claus Nørgaard Nielsen fra Nordea Fonden overragte en check på kr. 25.000,- som allerede var vekslet til en ny airtrack.
UNGEinstruktørerne fik lov til at teste springbanen og den er godkendt. 

Tænk at jeg skulle opleve det i Bredstrup-Pjedsted

Tænk at jeg skulle opleve det i Bredstrup-Pjedsted
Mandag morgen 14. december lidt over 9, stod jeg ved busstoppet på Stationsvej ud for Basses og ventede på at bussen skulle køre mig på arbejde.
En sort bil kom kørende vestfra med høj hastighed. Hvor hurtigt der blev kørt, kan jeg ikke sige, blot at det helt klart var alt for hurtigt. Som jeg tit har gjort til andre billister der tydeligt kører for stærkt, signalerede jeg til bilen om at sætte hastigheden ned. 
Læs mere her

Tak for JulefodboldBPI har afholdt deres traditionelle julestævne, takke være stor lokal opbakning fra både erhvervslivet og mange lokale fodboldspillere på alle niveauer, blev stævnet virkelig vellykket.
Læs mere

Nyt erhvervsmedlem

Vi byder velkommen til Henrik Vævers firma som vores nye erhversmedlem. Der kommer snart materiale på hjemmesiden. 

Bredstrup-Pjedsted på Facebook

Bredstrup og Pjedsted er også aktive på Facebook.
Bredstrup Pjedsted, 7000 Fredericia.

Næste nyhedsbrev

  • 22. januar 2016 - "Husk deadline"-besked
  • 29. januar 2016 - Deadline
  • 1. februar 2016Nyhedsbrevet sendes
Har du noget til næste nyhedsbrev sendes det til: nyhedsbrev@br-pj.dk
Tilmeld dig "Husk deadline"-besked her.
 
Denne mail får du fordi du har tilmeldt dig Nyhedsbrevet for Bredstrup og Pjedsted.

Vores adresse er:
Bredstrup-Pjedsted Beboerforening
Elboparken 44
Fredericia 7000
Denmark

Add us to your address book

 

Email Marketing Powered by Mailchimp