Copy
Svårt att läsa? Klicka här
 
Medlemsbrev 9 april 2018 MKV

Välkomna den 2 maj kl 18.00 till Konstmuseet

Onsdagen den 2 maj är du som medlem i Malmö Konstmuseums Vänner välkommen till en vän-kväll med visning av den pågående utställningen Perpetual Uncertainty.
Detta är den fjärde vän-inbjudan i år; tidigare den 4 februari för diskussion, den 23 februari förhandsvisning av utställningen och den 25 mars till visning av keramikutställningen, årsmöte och eftersits.
Vi börjar med lite mingel och prat över ett glas vin. Därefter visar Sofia Landström den mycket intressanta utställningen, som du säkert redan läst om och kanske även besökt. Med guide blir det en mycket mera genuin upplevelse.
För att veta hur många vi blir, vill vi gärna ha din anmälan med vändande mail eller senast den 25 april. Anmäl dig genom att klicka här eller ring Inger Olsson tel 073-157 69 99. Du får gärna ta med en gäst eller två som är intresserade av Konstmuseet, dess framtid och vänföreningen!
Klicka på den gröna kedjan nedan och du kommer till vår hemsida. Där kan du läsa årsmötesprotokoll och verksamhetsberättelsen för 2017.

Hjärtligt välkomna!
Kaeth Gardestedt

OBS! Detta mail skickas till dig som betalde medlemsavgift 2017 eller på annat sätt visat intresse för föreningen. I fortsättningen mailar vi endast årets medlemmar.
Copyright © 2018 Malmö Konstmuseums Vänner, All rights reserved.