Copy
In deze nieuwsbrief:
Bekijk deze mail op het web

Platform CADASIL

In deze nieuwsbrief:

  • Nieuwe subsidie voor CADASIL

  • CADASIL open dag bij LUMC
  • Facebook actie

Nieuwe subsidie voor CADASIL onderzoek in het LUMC

 
De onderzoeksgroep van Dr. Saskia Lesnik Oberstein (klinische genetica, LUMC) heeft van de Hersenstichting een subsidie toegekend gekregen voor het vervolgonderzoek naar een genetische therapie voor CADASIL. Deze subsidie werd mogelijk gemaakt door een donateur die persoonlijk bij CADASIL betrokken is. Dit geeft een belangrijke impuls aan het onderzoek, waarvoor per 1 november een nieuwe onderzoeker kon worden aangesteld.

CADASIL op open dag LUMC

De CADASIL onderzoeksgroep heeft afgelopen zondag 25 oktober op de open dag van het LUMC het CADASIL onderzoek aan het publiek gepresenteerd. Tevens hebben zij aandacht gevraagd voor de Medische Inspirator prijs van ZonMw, waarvoor het CADASIL onderzoek in de finale zit. Hierdoor hebben zij op 1 dag meer dan 100 likes voor het CADASIL filmpje gekregen.

Like en share ons filmpje!

 
Stem op LUMC onderzoeker Saskia Lesnik Oberstein en patiënt Tom voor de Medische Inspirator prijs van ZonMw. Tom heeft CADASIL, een erfelijke vorm van dementie en beroertes.

Samen doen zij mee in de finale van de Medische Inspirator prijs, met als doel het onderzoek naar een therapie een financiële boost te geven (€ 50.000).

Hoe meer Likes (Vind ik leuks) ons filmpje krijgt op de Facebookpagina Patiënt zoekt onderzoeker, hoe meer kans we hebben om deze prijs te winnen! Vergeet ook niet om ons filmpje te delen met je vrienden en hen aan te moedigen hetzelfde te doen!

 

Copyright © 2015 Stichting Platform Cadasil, All rights reserved.


schrijf me uit    werk mijn voorkeuren bij 

Email Marketing Powered by Mailchimp