Copy
Onze webshop is live! Lees snel verder voor meer informatie.
View this email in your browser
Beste familie, vrienden, bekenden,

Graag willen we jullie via deze nieuwsbrief op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen rond ons bedrijf. Niet alleen heeft de Kamer van Koophandel ons de afgelopen week geregistreerd als Braai Trade International V.O.F. (een echt vennootschap), ook hebben we onze webshop gelanceerd. Ons productaanbod groeit en we hebben plannen om een paar mooie items in te voeren vanuit Zuid-Afrika. Kortom, genoeg reden om regelmatig te kijken op: www.onsgaanbraai.nl.

Gertjan Bijzet & Albert Jan Zielman
Share
Tweet
Forward

Binnenkort binnen: de klassieke braai


De braai in z’n meest klassieke vorm is de ‘drombraai’, gebouwd uit een olievat. Dit type braai is door het merk Grill’n Smoke doorontwikkeld. De Classic-serie van Grill’n Smoke bestaat uit vier verschillende modellen, stuk voor stuk met een klassiek design, stabiele constructie, hoogwaardige afwerking en vele praktische functies. Binnen enkele dagen hebben we de 'Patio Classic' en de 'Barbecue Classic' op voorraad. Bestel snel! Van deze aankoop heb je gegarandeerd vele jaren plezier!
>> Klik hier voor informatie over de Classic-braais

Flamy: houtskool en briketten van topkwaliteit!


Voor een goede braai heb je goede brandstoffen nodig. In Nederland is goed braaihout niet zo makkelijk te krijgen als in Zuid-Afrika. Daarom hebben wij een mooi aanbod aan houtskool, briketten, aanmaakblokjes en brikettenstarters. Het merk Flamy voldoet aan onze eigen wensen en eisen. De Zuid-Afrikaanse acaciahoutskool van Flamy haalt de geur van Afrikaans bosveld naar Nederland en met de kokosbriketten van Flamy kun je urenlang je potjie laten pruttelen!
>> Klik hier voor onze houtskool en briketten

Heerlijk buitenkoken in een gietijzeren potjie


Als je op zoek bent naar een alternatief voor de braai of barbecue, probeer dan eens een gietijzeren potjie. Wij hebben potjies in allerlei soorten en maten. Platte potten en ronde Afrikaanse potjies. Allebei geschikt voor het maken van potjiekos: heerlijke Zuid-Afrikaanse stoofgerechten. Laat je potjie uren pruttelen tussen de hete kolen. In een platte pot, ook wel Dutch Oven genoemd, kun je bovendien brood bakken, en zelfs pizza of appeltaart. 
>> Klik hier voor onze gietijzeren potjies
Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief! We hopen dat je 'm wilt doorsturen naar familie, vrienden en bekenden die van outdoor cooking houden!

Zuid-Afrikaanse braai in Man Bijt Hond


Precies een maand geleden (op 19 maart) waren we te zien in Man Bijt Hond. Het item 'Keukenprinsen' wijdde zowat 8 minuten aan de Zuid-Afrikaanse braai! Te beginnen bij het draaien van verse boerewors bij de slager, tot aan het maken van een hoender in bier potjie. We kijken terug op een leuke dag met vuur, rook, kolen, boerewors, braaibroodjies, een smakelijke potjiekos, bier, gezelligheid en... vrienden!
>> Lees hier onze terugblik op de opnamen
>> Bekijk hier de uitzending

Verfijn je gerechten met een BBQ Plank


Bij een braai denkt iedereen direct aan boerewors, steaks, tjops en sosaties. Maar er is méér! Koken op hout is dé trend van 2015. Verfijn je braaigerechten door ze te grillen en op te dienen op de BBQ Plank van cederhout. Vis, gevogelte, vlees en zelfs groenten krijgen een heerlijke smaak! Canadese indianenvolken bereidden eeuwen geleden al gerechten op houten plankjes. Anno 2015 kan heel Nederland genieten van deze bijzondere manier van grillen.
>> Bestel hier je BBQ Planken
Copyright © 2015 Ons Gaan Braai, Alle rechten voorbehouden.


schrijf je uit voor deze nieuwsbrief    bewerk jouw gegevens 

Email Marketing Powered by Mailchimp